Προς το περιεχόμενο

[ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ] ARIELLI LED-40DN5ND7 40'' LED SMART WIFI FULL HD 169€ @ e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manosfp είπε

Απόψεις; είναι ότι ψάχνω ακριβώς σε χαρακτηριστικά... 

και εγω την κοιταζα σαν ξερολουκουμο. το πανελ της δεν θα συγκρινεται με καποιες αλλες επωνυμες. Αλλα πιστευω θα είναι τίμια. Εχω δουλεψει αλλες τηλεορασεις αριελι ειναι ηταν αρκετα καλες. smart και μη.

Δημοσ.

υπάρχει πουθενά το  manual της να δούμε τι υποστηρίζει, έαν έχει wifi και πόσο smart είναι;

Δημοσ.

Wi-Fi έχει και έκδοση android 7 στο smart κομμάτι. Την αντίστοιχη 32αρα που έχω πάρει, πριν την πάω στο εξοχικό της έβαλα kodi - Netflix από το aptoide που έχει. YouTube είχε εγκατεστημένο. Έπαιζε μια χαρά για hd ready. Αυτή fhd φαντάζομαι θα είναι πολύ καλύτερη. Ψήνομαι και εγώ να την πάρω. 

Έχει και το Πλαίσιο την αντίστοιχη τούβλο-x στα 169. Άραγε ποιά να είναι καλύτερη? Η ίδιες είναι? 

Ισχύς προσφοράς έως 12/10 .

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την παρήγγειλα σήμερα μια ημέρα πριν λήξει η προσφορά 12/10 στα 169€. 40αρα FHD και SMART δεν βρήκα άλλη. Βέβαια arielli. Για υπνοδωμάτιο πάει. Μόλις παραλάβω και δοκιμάσω θα γράψω. 

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, notist είπε

Την παρήγγειλα σήμερα μια ημέρα πριν λήξει η προσφορά 12/10 στα 169€. 40αρα FHD και SMART δεν βρήκα άλλη. Βέβαια arielli. Για υπνοδωμάτιο πάει. Μόλις παραλάβω και δοκιμάσω θα γράψω. 

Ναι, αν μπορείς, αναμένουμε! Και καμιά φωτό ει δυνατόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...