jmirko15 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω άμα έχετε να μου προτείνεται κάποιο JS course να διαβάσω πριν ξεκινήσω με Vue. Γιατί από ότι κατάλαβα χρειάζονται κάποιες βασικές (τουλάχιστον) γνώσεις. Thanks! 1
denbootarei Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Vue JS 2 - The Complete Guide του Maximilian Schwarzmüller. Ό,τι es6 feature της Javascript χρησιμοποιεί , το εξηγεί. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από denbootarei 2
theo93 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Σε τι επίπεδο πρέπει να ξέρεις JS ώστε να ξεκινήσεις Vue, Angular ή React?
denbootarei Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, theo93 είπε Σε τι επίπεδο πρέπει να ξέρεις JS ώστε να ξεκινήσεις Vue, Angular ή React? Δεν χρειάζονται πολλά. Το καθένα από αυτά τα frameworks έχει δικές του "τυποποιήσεις" για το πως συνδέεται ένα κομμάτι με ένα άλλο. Ουσιαστικά μαθαίνεις τον τρόπο που καλεί τον κώδικά σου το framework. 1
theo93 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, denbootarei είπε Δεν χρειάζονται πολλά. Το καθένα από αυτά τα frameworks έχει δικές του "τυποποιήσεις" για το πως συνδέεται ένα κομμάτι με ένα άλλο. Ουσιαστικά μαθαίνεις τον τρόπο που καλεί τον κώδικά σου το framework. Επίσης ένα μικρό off ποιο από τα 3 είναι καλύτερο και έχει μεγαλύτερες προοπτικές εργασίας;
denbootarei Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, theo93 είπε Επίσης ένα μικρό off ποιο από τα 3 είναι καλύτερο και έχει μεγαλύτερες προοπτικές εργασίας; https://hackernoon.com/angular-vs-react-vs-vue-which-is-the-best-choice-for-2019-16ce0deb3847 Spoiler Vue and React offers better performance and flexibility than Angular. Vue and react are more suited for light-weight applications and angular is the best for large UI applications. Angular is highly opinionated and unlike Vue and React, it offers everything from routing, templates to testing utilities in its package. Vue is the most popular, loved and growing framework of Javascript.
Papakaliati Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, denbootarei είπε https://hackernoon.com/angular-vs-react-vs-vue-which-is-the-best-choice-for-2019-16ce0deb3847 Απόκρυψη περιεχομένων Vue and React offers better performance and flexibility than Angular. Vue and react are more suited for light-weight applications and angular is the best for large UI applications. Angular is highly opinionated and unlike Vue and React, it offers everything from routing, templates to testing utilities in its package. Vue is the most popular, loved and growing framework of Javascript. Για Γερμανία που μπορώ να ξέρω, 55-60% Angular, 30-35% react και 10% Vue. Αμερικα react ειναι πιο πανω, Vue ειναι παντως παντα τελευταια. Μιλαω μονο για θεσεις εργασιας, και τα ποσοστα μου ειναι μπακαλιστικα, χρησιμοποιωντας ενα popular job search engine, angular δινει περιπου 700 αποτελεσματα, react περι 400 και Vue ουτε 100 ( πολλες θεσεις βεβαια λενε ειτε react ειτε angular etc etc). Σε έναν χρόνο βέβαια δεν ξέρεις τι γίνεται, και δεν είμαι σε καμία περίπτωση front end expert ωστε να μπορω να κρινω τις διαφορες τους. Εμπειρια εχω πχ μονο με Angular. Αμα βεβαια εισαι experienced, πας απο το ενα στο αλλο σε 3 μερες. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Papakaliati
Predatorkill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Προσωπικα πηδηξα απο angular 2-6 σε react και δε ξανακοιταξα πισω μου ποτε. Το ιδιο site απο 15k γραμμες σε angular επεσε στις μισες με React. συμφωνω οτι angular για large scale, τη χρησιμοποιει αλλωστε η google στα δικα της projects. απο την αλλη, βλεπεις το plaisio να γραφεται σε react, το ιδιο και το νεο skroutz αλα efood.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα