Mr_Terror Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια.Μου εκανε ενα κουφο ο δισκος.Πηγα να σβησω μια ταινια και κολλησε ο δισκος.Μετα ο υπολογιστης δεν τον εβλεπε ουτε στη διαχειριση δισκων.Εβγαλα τον δισκο απο την θηκη του, και τον εβαλα στον υπολογιστη.Τωρα ο δισκος φαινεται μεσα απο την διαχειριση δισκων αλλα ζηταει να του δωσω γραμμα.Το hd sentinel τον βλεπει με υγεια 100%.Τι μπορω να κανω μπας και σωσω τα αρχεια.Δεν θυμαμαι αν του δωσω γραμμα ειναι υποχρεωτικο να γινει και φορματ η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δώσε γράμμα άφοβα, δεν υπάρχει κίνδυνος από αυτό. Αν δεις το περιεχόμενο, έλυσες το πρώτο πρόβλημα. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ PARTITION ή FORMAT, ακόμα κι αν σου το ζητήσει. Ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα. Μετά θα χρειαστεί ένα ακόμα βήμα, αλλά θα τα πούμε παρακάτω. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Να ενημερωσω,τα αρχεια του δισκου εγιναν raw.Με το EaseUS Data Recovery καταφερα να κανω ανακτηση καποια αρχεια.Τα υπολοιπα αρχεια ειναι μη προσβασιμα.Μετα πηγα να κανω φορματ τον δισκο.Ξεκιναει το φορματ και δεν ολοκληρωνεται.το hd sentinel τον βγαζει με 99% υγεια, αλλα αν κανω short self test βγαζει αποτυχια.Ο δισκος πρεπει να ψοφησε για τα καλα.Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να του κανω φορματ μπας και σωθει ο δισκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Τον βγαζεις απο την θηκη και τον βαζεις πανω σε πι σι. Πολυ πιθανο να φταιει ο controller και οχι ο δισκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Νομίζω πως ο δίσκος έχει πρόβλημα στα πρώτα sectors. Δοκίμασε αυτό που συνιστά ο προηγούμενος φίλος, δηλαδή την συνδεση πάνω στο mainboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Συγνώμη παιδιά ξέχασα να το αναφέρω, ο δίσκος έχει βγει από την θήκη και μπήκε σε υπολογιστή.τα ίδια κάνει δεν ολοκληρώνεται το φορμάτ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotthes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καποιοι εξωτερικοι δισκοι (οπως νομιζω τα my book) κρυπτογραφουν τα δεδομενα μεσω του SATA to USB interface. Κατι που σημαινει πως εαν θελεις να σωσεις τα δεδομενα πρεπει να τον στειλεις πισω στην WD. Εαν εχεις δεδομενα που χρειαζεσαι εκει πανω δωσε τον δισκο σε καποιον που γνωριζει τι κανει. Πες του να κανει dd τα δεδομενα και μετα να προσπαθησει να τα ανακτησει. Εαν δεν ξερει τι σημαινει αυτο, βρες καποιον αλλον. Μην τυχον προσπαθησετε να κανετε format ή να διαγραψετε τον δισκο εαν εχει δεδομενα που χρειαζεσαι. Η τελευταια λυση ειναι να τον στειλεις στην WD. Εαν σε καλυπτει η εγγυηση ισως να ηταν η πρωτη λυση, καθως φανταζομαι πως θα προσπαθουσαν να ανακτησουν τα δεδομενα σου παση θυσια. Εαν τυχει και τον στειλεις εκει, να τον στειλεις μαζι με το enclosure και το SATA to USB interface, μη στειλεις τον δισκο μονο του. Αλλα εαν εχετε ηδη αρχισει τις προσπαθειες για format, ξεχνα τα δεδομενα σου πιθανοτατα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από sotthes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.τα αρχεία που χρειαζομουνα τα πηρα, τα άλλα αρχεία είναι ταινίες που δεν με ενδιαφέρουν.εγγυηση δεν έχει ο δισκος.φορματ θέλω να κάνω αλλά δεν ολοκληρώνεται.ειτε με την θήκη του είτε συνδεδεμένος σε υπολογιστή όταν πάω να κάνω φορμάτ δεν ολοκληρώνεται ποτέ.θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια να τον φορμαρω με κάποιο πρόγραμμα για φορμάτ,αλλιώς πάει στην ανακύκλωση.ειναι ο 2ος δίσκος wd green που πεθαίνει ξαφνικά χωρίς μεγάλη χρηση.πριν λίγο καιρό έχασα και άλλον green έτσι ξαφνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Οι Green δεν βγήκαν καλοί γενικά ( εμένα ακόμα λειτουργούν σε σέρβερ φτου φτου ) οπότε δεν είναι παράξενο που σκάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Update No 2. Εκει που τον ειχα για πεταμα εκανα μια τελευταια προσπαθεια να γινει φορματ.Το φορματ ολοκληρωθηκε εγινε λειτουργικος ο δισκος αλλα η υγεια του επεσε στο 52% με 65535 weak sectors.Λιγο που τον ζορισα δειχνει να λειτουργει καλα.Εννοειτε οτι δεν ειναι δισκος που θα εμπιστευτεις τα σημαντικα αρχεια σου.Θα τον εχω για ασημαντα αρχεια και οσο αντεξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Update No 2. Εκει που τον ειχα για πεταμα εκανα μια τελευταια προσπαθεια να γινει φορματ.Το φορματ ολοκληρωθηκε εγινε λειτουργικος ο δισκος αλλα η υγεια του επεσε στο 52% με 65535 weak sectors.Λιγο που τον ζορισα δειχνει να λειτουργει καλα.Εννοειτε οτι δεν ειναι δισκος που θα εμπιστευτεις τα σημαντικα αρχεια σου.Θα τον εχω για ασημαντα αρχεια και οσο αντεξει. ό,τι βάλεις εκεί μέσα να το θεωρείς χαμένο. Ο δίσκος σου έχει πρόβλημα σε κρίσιμη περιοχή, στην αρχή του, όπου αποθηκεύει πληροφορίες για την γεωμετρία του και το ευρετήριο των αρχείων. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Το ξερω φιλε μου.Μαλλον θα παει ανακυκλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Το ξερω φιλε μου.Μαλλον θα παει ανακυκλωση. Επίσης, Εφόσον σκέφτεσαι να τον στείλεις, κατέβασε το Hirens boot CD και παίξε με τα πολλά tools που έχει για τα Bad sectors. Εμένα σε IDE δίσκο, σε Win NT, μου τον έσωσε, ο οποίος ακόμα δουλεύει 24/7. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από donblunts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Θα το δοκιμασω.Να πω την αληθεια με εχει πιασει αγχος με τους green, εχω αλλους 2 τετοιους γεματο αρχεια.Σκεφτομαι να τους αντικαταστησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Θα το δοκιμασω.Να πω την αληθεια με εχει πιασει αγχος με τους green, εχω αλλους 2 τετοιους γεματο αρχεια.Σκεφτομαι να τους αντικαταστησω. Back up των αρχείων σου χθες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα