Γιαούρτι Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) έχω ένα στικάκι kingston 32GB το οποίο κάτι έχει πάθει και δε μπορώ να το κάνω format με τίποτα. έχει και κάτι αρχεία μέσα τα οποία με δυσκολία αντιγράφονται έχω δοκιμάσει αρκετούς τρόπους που βρήκα στο Internet χωρίς αποτέλεσμα. Έχετε καμιά ιδέα πριν το πετάξω; δοκίμασα και σε windows Και σε linux. αποτέλεσμα 0 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από Γιαούρτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Την τύχη μου μέσα. Λογικά έχει χαλάσει. Και δε μπορώ να το επιστρέψω (έχει εγγύηση) διότι έχει ευαίσθητα αρχεία μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Ορισμένοι κατασκευαστές ενσωματώνουν στα στικάκια τους έναν αλγόριθμο, που όταν ξεπεράσεις τον αριθμό των maximum bad sectors allowed, το μετατρέπει σε read only. Τα sundisk ήταν τα πρώτα που το έκαναν αυτό, έχουν όμως software εργαλείο για να το παρακάμψεις (δεν συνιστώ την περαιτέρω χρήση κακού στικ). Ισως, έχει κάτι ανάλογο και η kingston. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα