paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, chrisbmw είπε όχι το E90 είναι το τετραπορτο. Άπλα επειδή η bmw έχει κινητήρα και σασμάν που ταιριάζουν τέλεια πάνω στο αμάξωμα , σκέφτηκα να το κάνω. Θέλει παρα πολύ δουλειά η μετατροπή πέρα από κινητήρα και σασμάν. Τεχνικά ίσως γίνεται αλλά πρακτικα δε θεωρώ οτι σε συμφέρει. Καλύτερα κατά τη γνώμη μου βάλτο για πώληση... οσο για τις τιμές έχεις δίκιο έχουν ξεφτιλιστεί κάπου πάνω από 10 και κάτω από 15 θα πάρεις αλλά πρακτικα αυτό ισχύει με όλα τα αμάξια (και το Ε87 μου 29700 τιμολόγιο έχει και πιάνει μετά βίας και με χίλια δυο έξτρα που του έβαλα 8500-8600 ποσό μάλλον ένα τρίλιτρο με 1000€ τέλη κυκλοφοριας)
trib Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Αν κάποιος μπορεί να σου κάνει τη μετατροπή, σίγουρα είναι ο παρακάτω https://www.facebook.com/BMWPARTSKAPOTIS/ Δεν γνωρίζω όμως αν αναλαμβάνει να τις κάνει. Θεωρώ από τους κορυφαίους σε BMW στην Αθήνα. Κάνε ένα τηλέφωνο.
primeragt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, trib είπε Αν κάποιος μπορεί να σου κάνει τη μετατροπή, σίγουρα είναι ο παρακάτω https://www.facebook.com/BMWPARTSKAPOTIS/ Δεν γνωρίζω όμως αν αναλαμβάνει να τις κάνει. Θεωρώ από τους κορυφαίους σε BMW στην Αθήνα. Κάνε ένα τηλέφωνο. Δεν εχει συνεργιο ο ιδιος. Γνωριζω το μαγαζι του αλλα σιγουρα θα εχει ανθρωπους που θα αναλαβουν μια τετοια δουλεια.
thanasisxask Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Απαγορεύεται η αλλαγή κινητήρα βενζίνης με πετρελαίου, το αντίθετο επιτρέπεται.
giorgosvet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Απαγορεύεται η αλλαγή κινητήρα βενζίνης με πετρελαίου, το αντίθετο επιτρέπεται. Κι εγω αυτο ξερω.Καποιοι θελουν και το νομο που το λεει αυτο.Γιαυτο υπαρχουν οι δικηγοροι, ας απαντησει καποιος για τη νομοθεσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα