Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσενα ποιες ειναι οι αναγκες σου; Παροχές/υποχρεωσεις που σου δινει ενα καρτοκινητό ή παροχές/υποχρεώσεις που σου δινει ενα συμβόλαιο;

Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία, από όταν έκανα την σύνδεση κάρτα Vodafone cu, με 10€ το μήνα καλύπτουν τις ανάγκες μου σε τηλέφωνα και ίντερνετ και πολλές φορές περισσεύουν και πάνε στον επόμενο μήνα. 

Δημοσ.

Δεν θέλω πολλά τηλ να κάνω, μιλάω πολύ λίγο. Όσον αφορά το internet επίσης, λίγη χρήση αλλά θέλω να έχω έστω κ λίγα data για ώρες ανάγκης (browsing, google maps κλπ.)

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έκανα το ίδιο, από σύνδεση σε κάρτα vodafone cu, που μιλάω αρκετά στο τηλέφωνο, δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τα λεπτά ομιλίας ούτε με τα data, δεν έχω μείνει ποτέ και όλο και κάποια προσφορά υπάρχει για να καταναλώσεις και σου μένουν τα δικά σου τα οποία έτσι και είσαι προσεκτικός και βάζεις κάρτα πριν λήξει η ήδη υπάρχουσα μεταφέρονται στον επόμενο μήνα.

Αν μιλάς όσο λες, θα είσαι πολύ ευχαριστημένος και με λίγα χρήματα!

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ανάγκη από πολλά λεπτά προς όλους και πολλά ΜΒ, δε βλέπω το λόγο να πληρώνεις πάγια...

Και εγώ που έχω σύνδεση, θέλω να τελειώσει να το κάνω κάρτα. Δε με συμφέρει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, afragorn είπε

Αν δεν έχεις ανάγκη από πολλά λεπτά προς όλους και πολλά ΜΒ, δε βλέπω το λόγο να πληρώνεις πάγια...

Η σύνδεση δηλαδή σημαίνει πολλά λεπτά προς όλους, πάγια και πολλά ΜΒ?

Δημοσ.

Αναλόγως το πακέτο που θα πάρεις, αλλά συνήθως προσφέρουν περισσότερα από όσα χρειάζεσαι για θέμα μαρκετινγκ. Εγώ πληρώνω 21€ και έχω 1000 προς wind, 600 προς όλους, 1GB και 100sms. Από αυτά δεν έχω τελειώσει ποτέ κανένα (πέρα από τα MB μία φορά). Επίσης κάποιες προσφορές από καρτοκινητά είναι εξίσου δελεαστικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, afragorn είπε

Αναλόγως το πακέτο που θα πάρεις, αλλά συνήθως προσφέρουν περισσότερα από όσα χρειάζεσαι για θέμα μαρκετινγκ. Εγώ πληρώνω 21€ και έχω 1000 προς wind, 600 προς όλους, 1GB και 100sms. Από αυτά δεν έχω τελειώσει ποτέ κανένα (πέρα από τα MB μία φορά). Επίσης κάποιες προσφορές από καρτοκινητά είναι εξίσου δελεαστικές.

Εγω με what's up φοιτητικο καρτοκινητο εχω κουτρα 600mb+600λεπτα whats'up μονο που βαζω καρτα, και με 7,5 ευρω εχω 1000 λεπτα προς ολους και 600mb για 1 μηνα ή 1200 προς ολους 1200 sms προς ολους και 1.2 gb με 8,5ευρω!

Νομιζω οτι δεν συμφερεις αδερφε.

δινω 10 ευρω τον μηνα και περισσευει και κανα ψιλο στην καρτα (που συνηθως το τρωω απο βλακειες 😛 ) εστειλα 2 σμσ στην θεια μου προχθες που ειχε παει Αγγλια και μου εφαγε 2 ευρω 

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, afragorn είπε

Kαλά τα φοιτητικά πακέτα δε παίζονται. Κρίμα που δεν είμαι φοιτητής :P

Κοίτα και εγώ το 16 τελείωσα αλλά δεν μου το έκοψαν. Πάντως παίζει αν βρεις κάποιον φοιτητή να σε βγάλει στο όνομα του. Κάτι τέτοιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...