zoranb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Ποιά πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα έχουν οι συνδέσεις των καρτοκινητών έναντι των συμβολαίων;
isay Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Εσενα ποιες ειναι οι αναγκες σου; Παροχές/υποχρεωσεις που σου δινει ενα καρτοκινητό ή παροχές/υποχρεώσεις που σου δινει ενα συμβόλαιο;
chios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Η δική μου εμπειρία, από όταν έκανα την σύνδεση κάρτα Vodafone cu, με 10€ το μήνα καλύπτουν τις ανάγκες μου σε τηλέφωνα και ίντερνετ και πολλές φορές περισσεύουν και πάνε στον επόμενο μήνα.
zoranb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν θέλω πολλά τηλ να κάνω, μιλάω πολύ λίγο. Όσον αφορά το internet επίσης, λίγη χρήση αλλά θέλω να έχω έστω κ λίγα data για ώρες ανάγκης (browsing, google maps κλπ.)
Partet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ πάντως που έκανα το ίδιο, από σύνδεση σε κάρτα vodafone cu, που μιλάω αρκετά στο τηλέφωνο, δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τα λεπτά ομιλίας ούτε με τα data, δεν έχω μείνει ποτέ και όλο και κάποια προσφορά υπάρχει για να καταναλώσεις και σου μένουν τα δικά σου τα οποία έτσι και είσαι προσεκτικός και βάζεις κάρτα πριν λήξει η ήδη υπάρχουσα μεταφέρονται στον επόμενο μήνα. Αν μιλάς όσο λες, θα είσαι πολύ ευχαριστημένος και με λίγα χρήματα!
afragorn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Αν δεν έχεις ανάγκη από πολλά λεπτά προς όλους και πολλά ΜΒ, δε βλέπω το λόγο να πληρώνεις πάγια... Και εγώ που έχω σύνδεση, θέλω να τελειώσει να το κάνω κάρτα. Δε με συμφέρει.
zoranb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, afragorn είπε Αν δεν έχεις ανάγκη από πολλά λεπτά προς όλους και πολλά ΜΒ, δε βλέπω το λόγο να πληρώνεις πάγια... Η σύνδεση δηλαδή σημαίνει πολλά λεπτά προς όλους, πάγια και πολλά ΜΒ?
afragorn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Αναλόγως το πακέτο που θα πάρεις, αλλά συνήθως προσφέρουν περισσότερα από όσα χρειάζεσαι για θέμα μαρκετινγκ. Εγώ πληρώνω 21€ και έχω 1000 προς wind, 600 προς όλους, 1GB και 100sms. Από αυτά δεν έχω τελειώσει ποτέ κανένα (πέρα από τα MB μία φορά). Επίσης κάποιες προσφορές από καρτοκινητά είναι εξίσου δελεαστικές.
ExTaCy1337 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, afragorn είπε Αναλόγως το πακέτο που θα πάρεις, αλλά συνήθως προσφέρουν περισσότερα από όσα χρειάζεσαι για θέμα μαρκετινγκ. Εγώ πληρώνω 21€ και έχω 1000 προς wind, 600 προς όλους, 1GB και 100sms. Από αυτά δεν έχω τελειώσει ποτέ κανένα (πέρα από τα MB μία φορά). Επίσης κάποιες προσφορές από καρτοκινητά είναι εξίσου δελεαστικές. Εγω με what's up φοιτητικο καρτοκινητο εχω κουτρα 600mb+600λεπτα whats'up μονο που βαζω καρτα, και με 7,5 ευρω εχω 1000 λεπτα προς ολους και 600mb για 1 μηνα ή 1200 προς ολους 1200 sms προς ολους και 1.2 gb με 8,5ευρω! Νομιζω οτι δεν συμφερεις αδερφε. δινω 10 ευρω τον μηνα και περισσευει και κανα ψιλο στην καρτα (που συνηθως το τρωω απο βλακειες 😛 ) εστειλα 2 σμσ στην θεια μου προχθες που ειχε παει Αγγλια και μου εφαγε 2 ευρω Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από ExTaCy1337 1
afragorn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Kαλά τα φοιτητικά πακέτα δε παίζονται. Κρίμα που δεν είμαι φοιτητής
ExTaCy1337 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, afragorn είπε Kαλά τα φοιτητικά πακέτα δε παίζονται. Κρίμα που δεν είμαι φοιτητής Κοίτα και εγώ το 16 τελείωσα αλλά δεν μου το έκοψαν. Πάντως παίζει αν βρεις κάποιον φοιτητή να σε βγάλει στο όνομα του. Κάτι τέτοιο.
afragorn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω τόσο εύκολα αριθμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα