eugenios1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, warden είπε Κάτι που δεν ανέφερε κανείς , η τσάντα δώρο είναι εξαιρετική ποιοτικά και σίγουρα όχι φθηνή. Thule Enroute με τιμή αυτή τη στιγμή 99 ευρώ στο Πλαίσιο. https://www.plaisio.gr/lifestyle-dora/tsantes-valitses/business-laptop/thule-platis-15-6-enroute-mauro_3029697 Αυτή μου έστειλαν εμένα.Παντού την βρίσκω με πάνω από 50 ευρώ. Αυτό κάνει την αγορά μας σίγουρα πολύ καλή επιλογή . Το λάπτοπ είναι εξαιρετικό για δουλειά γραφείου . Εμένα πάντως μου δώσανε αυτήν σχετικά τίμια αλλά όχι κάτι τρομερό! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από eugenios1
Crus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Εμάς δεν μας έστειλαν καθόλου! Wtf ? Ούτε εγώ έλαβα τσάντα.
makhs5 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Βρε παιδια, οταν κανατε αγορα μεσω site, ειχε επιλογη απο κατω, να τσεκαρετε και τσαντα δωρεαν, μαλλον εσεις δεν το ειδατε και δεν την τσεκαρατε, γι αυτο δεν σας την εστειλαν
LosPoulos93 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Με το που βαζω τον φορτιστη , το λαπτοπ αλλα κι ο φορτιστης εχει στατικο ηλεκτρισμο , πως μπορω να το λυσω;
UltimaGriever Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, LosPoulos93 είπε Με το που βαζω τον φορτιστη , το λαπτοπ αλλα κι ο φορτιστης εχει στατικο ηλεκτρισμο , πως μπορω να το λυσω; Η πρίζα σου δεν έχει γείωση.
aledjo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 25/9/2019 στις 10:16 ΜΜ, greengr21 είπε Αξίζει με τα χίλια ειλικρινά κάτοχος του 330s με 2200u παίρνεις με 20-25 ευρώ αλλά 4gb ram και είσαι σούπερ.ips οθόνη με 330 και φρέσκο επεξεργαστή ούτε στα παραμύθια φιλε να σε ρωτησω, εχω και γω το 330s με 2200u ποια μνημη πηρες? κανουν ολες οι ddr4 2400? φανταζομαι εχει υποδοχη για δευτερη μνημη. ειναι δυσκολο να το βαλω? μονο το καπακι απο κατω ανοιγω? υπαρχει κανενα video στο youtube που να δειχνει πως ανοιγει? ευχαριστω
chiderboy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Παρέλαβα και εγώ! Τα σπάει το λαπτοπακι! Ακριβώς ότι ήθελα! Επαρκής επεξεργαστής, πολύ καλή οθόνη, καλή κατασκευή, μικρές διαστάσεις για 15άρι, 8 ώρες+ μπαταρία. Τσάντα είχε κανονικά αυτή που έγραφε (Lenovo B210). Δεν τη χρειάζομαι γιατί έχω ήδη καλύτερη άλλα ειδικά για δώρο τη βρίσκω πολύ τίμια. Ευχαριστώ τον topic starter! 1
aledjo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, chiderboy είπε 8 ώρες+ μπαταρία. 8 ωρες????? εισαι σιγουρος? το δουλεψες 8 ωρες?
chiderboy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Κάνα 5 ώρο το δούλεψα και είχε ακόμα 40%. Ελαφριά χρήση, σερφάρισμα και δοκιμές, μη φανταστείς πως έτρεχα τπτ παιχνίδια . Wireless on, backlight 50%. Τόσο δίνει και ο κατασκευαστής, πράγμα που ήταν από τους βασικούς λόγους που το προτίμησα 1
talos_2002 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Έχει και το S340 ένα κομμάτι μέταλλο βάρους 89 γραμμαρίων, όπως το 330S, στην θέση για την τοποθέτηση δίσκου/ssd sata; Στα 330S, το βγάζεις και κάνεις το laptop ελαφρύτερο.
warden Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, talos_2002 είπε Έχει και το S340 ένα κομμάτι μέταλλο βάρους 89 γραμμαρίων, όπως το 330S, στην θέση για την τοποθέτηση δίσκου/ssd sata; Στα 330S, το βγάζεις και κάνεις το laptop ελαφρύτερο. Ναι έχει. Το άνοιξα για να βάλω μηχανικό δίσκο 2ο και μου έκανε εντύπωση δεν το είχα ξαναδεί σε όσα λάπτοπ έχω ανοίξει
the_dynamite Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά αγόρασα και γω το λάπτοπ. Πραγματικά είναι τρελό value for money. Αλλά υπάρχει κάτι που με προβληματίζει. Κούμπωσα επιπλέον 4gb μνήμη ραμ. Στα Windows στο system info μου εμφανίζει: Installed Memory: 8gb ram (5.9 usable). Δηλαδή ενώ αναγνωρίζει πως έχω συνολικά 8gb ram, εντούτοις 2,1gb δεσμεύονται από το σύστημα με αποτέλεσμα να έχω διαθέσιμη μόνο 5,9. Το ίδιο επιβεβαιώνεται και στον task manager όπου γράφει πως 2.1gb ram είναι Hardware reserved. Είναι δυνατόν η ενσωματωμένη gpu να δεσμεύει 2,1 gigabyte από τη Ram; Όσα παιδιά βάλατε επιπλέον ram, τι σας εμφανίζουν τα windows; Προσπαθώ να καταλάβω αν έχω ελαττωματική ram ή ελαττωματικό Laptop ή είναι φυσιολογικό. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από the_dynamite 1
Aurumnus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 52 λεπτά πριν, the_dynamite είπε Παιδιά αγόρασα και γω το λάπτοπ. Πραγματικά είναι τρελό value for money. Αλλά υπάρχει κάτι που με προβληματίζει. Κούμπωσα επιπλέον 4gb μνήμη ραμ. Στα Windows στο system info μου εμφανίζει: Installed Memory: 8gb ram (5.9 usable). Δηλαδή ενώ αναγνωρίζει πως έχω συνολικά 8gb ram, εντούτοις 2,1gb δεσμεύονται από το σύστημα με αποτέλεσμα να έχω διαθέσιμη μόνο 5,9. Το ίδιο επιβεβαιώνεται και στον task manager όπου γράφει πως 2.1gb ram είναι Hardware reserved. Είναι δυνατόν η ενσωματωμένη gpu να δεσμεύει 2,1 gigabyte από τη Ram; Όσα παιδιά βάλατε επιπλέον ram, τι σας εμφανίζουν τα windows; Προσπαθώ να καταλάβω αν έχω ελαττωματική ram ή ελαττωματικό Laptop ή είναι φυσιολογικό. Εντάξει είναι όλα. Έτσι είναι με όλα τα laptop. Γι'αυτό λένε τα 8GB είναι ψιλο οκ, αλλά αν θες να είσαι σίγουρος και futute proof πας σε 16GB και τελειώνεις.
the_dynamite Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Σε ευχαριστώ καταρχήν που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις. Όμως κατά τη γνώμη μου, έχεις λάθος. Hardware reserved 2.1gb είναι υπερβολικό. Περιμένω από άλλα μέλη που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο λαπτοπ να ποστάρουν τι τους εμφανίζει στα windows ως usable ram και hardware reserved ram, με τον τρόπο που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις