Chris_BMW Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Kleathhs είπε Στην επίσημη έκδοση 13 υπήρχε η τρύπα Ναι υπήρχε κ διορθώθηκε μέσα σε 5 μέρες . Δεν έγραψα κάτι διαφορετικό εγώ . Που θες να καταλήξεις όμως ;; 1
Kleathhs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Ναι υπήρχε κ διορθώθηκε μέσα σε 5 μέρες . Δεν έγραψα κάτι διαφορετικό εγώ . Που θες να καταλήξεις όμως ;; Διορθώθηκε? 1
haHa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε Δεν έγραψα κάτι διαφορετικό εγώ . Εγραψες οτι "δεν ηξεραμε αν το κενο διορθωθηκε ή συνεχιζε να υπαρχει": 33 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε « Apple is planning to release iOS 13 next week, but one security researcher has already discovered a lockscreen bypass.» Φίλε ειλικρινά αν δεν ξέρεις αγγλικά μην σχολιάζεις . Το κενό βρέθηκε στην Beta έκδοση του iOS Οταν το έκανε ήταν σε μορφή Beta . Και ναι η 13 έκδοση πέρασε από 6-7 Beta εκδόσεις πριν δωθεί στο ευρύ κοινό . Όταν βγήκε τελικά δεν ξέρουμε αν αυτό το κενό διορθώθηκε ή συνέχιζε να υπάρχει Η πραγματικοτητα ειναι οτι ξεραμε οτι συνεχιζε να υπαρχει. 1
Chris_BMW Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, haHa είπε Η πραγματικοτητα ειναι οτι ξεραμε οτι συνεχιζε να υπαρχει. Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκαιο . Δεν το ήξερα ότι συνέχιζε να υπάρχει . Όμως δεν ήμουν κάθετος ότι διωρθωθηκε κιόλας . Γιαυτο είπα ότι δεν έγραψα κάτι διαφορετικό . η ουσία είναι ότι διωρθωθηκε σε 4 μέρες . Στο Διά ταύτα λοιπόν που θέλετε να καταλήξετε κ εσυ κ ο άλλος ;
haHa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Chris_BMW είπε Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκαιο . Δεν το ήξερα ότι συνέχιζε να υπάρχει . Όμως δεν ήμουν κάθετος ότι διωρθωθηκε κιόλας . Γιαυτο είπα ότι δεν έγραψα κάτι διαφορετικό . η ουσία είναι ότι διωρθωθηκε σε 4 μέρες . Στο Διά ταύτα λοιπόν που θέλετε να καταλήξετε κ εσυ κ ο άλλος ; Προσωπικα πουθενα δεν θελω να καταληξω, απλα δεν ισχυει αυτο που εγραψες ξανα: " Γιαυτο είπα ότι δεν έγραψα κάτι διαφορετικό ".
Makis38 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 7 hours ago, Hk2004gr said: To έβαλα σε Ipad Air 2, η οποία θυμιζω πως τον άλλο μήνα θα κλείσει τα 5 χρόνια από το release day, και πραγματικά πετάει! Ακριβώς φιλαράκι τα ίδια και ´δω. 10ετία θα βγάλει και ας μην πάρει άλλη...
Kleathhs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκαιο . Δεν το ήξερα ότι συνέχιζε να υπάρχει . Όμως δεν ήμουν κάθετος ότι διωρθωθηκε κιόλας . Γιαυτο είπα ότι δεν έγραψα κάτι διαφορετικό . η ουσία είναι ότι διωρθωθηκε σε 4 μέρες . Στο Διά ταύτα λοιπόν που θέλετε να καταλήξετε κ εσυ κ ο άλλος ; Ότι η τρύπα υπάρχει από το 12 και 12.1. Σοβαρές αναβαθμίσεις.Διαφημιζει και την ασφάλεια. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Kleathhs
gRim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συνεχίζω κι έχω το πρόβλημα όπου δεν συγχρόνιζονται τα tabs του safari μεταξύ mac και iphone. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από gRim
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, gRim είπε Συνεχίζω κι έχω το πρόβλημα όπου δεν συγχρόνιζονται τα tabs του safari μεταξύ mac και iphone. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Εγω οχι ,συγχρονιζουν κανονικα .
varatasis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, garfield39gr είπε Άντε να πας στην Samsung πας και ησυχάσουμε από την κλάψα απλά εκεί 3 και 4 χρόνων κινητά δεν παίρνουν update Και μπορεί να σκάσει και καμία μπαταρία έτσι για εφέ όχι μόνο να πέφτει Μαζι σου και εγω με την μπαταριά. Επίσης μερικές φορές κολλάει όταν πάω να μπω στις επαφές.
harispao Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ ένα ξέρω όταν υπάρχει μεγάλη αναβάθμιση η συσκευή πρέπει να γίνεται από την αρχή restore as new device το ίδιο με τα Android όλα τα αλλά είναι ναχαμε να λέγαμε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, harispao said: Εγώ ένα ξέρω όταν υπάρχει μεγάλη αναβάθμιση η συσκευή πρέπει να γίνεται από την αρχή restore as new device το ίδιο με τα Android όλα τα αλλά είναι ναχαμε να λέγαμε. Αυτό ισχύει για το Android όχι για το iOS. 1
CheOnWeb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, billdanos said: Αυτό ισχύει για το Android όχι για το iOS. Στο ταπεινό μου SE δεν έχω κάνει Restore as New ποτέ. Από 9.3 έως 13.1, μόνο με ΟΤΑ update. Δεν έχει βήξει ακόμα. 😎 3
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Στο ταπεινό μου SE δεν έχω κάνει Restore as New ποτέ. Από 9.3 έως 13.1, μόνο με ΟΤΑ update. Δεν έχει βήξει ακόμα. 😎 Kαι εγω ποτε δεν εχω κανει σε κανενα και δεν ειχα προβλημα . 1
coffeex Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Στο ταπεινό μου SE δεν έχω κάνει Restore as New ποτέ. Από 9.3 έως 13.1, μόνο με ΟΤΑ update. Δεν έχει βήξει ακόμα. 😎 Μία από τα ίδια και εγώ 🤘 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα