Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thx TS τσίμπησα 3 τσαντούλες (ροζ, πορτοκαλί , μπλέ ) γιατί η μαύρη δεν ήταν διαθέσιμη αλλά ευτυχώς έχω 2 κόρες και 1 γυναίκα :D

Με παραλαβή απο ACS κατάστημα δεν έχει και μεταφορικά , και με καρτούλα δεν έχεις έξοδα αντικαταβολής οπότε 9ε μόνο

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα οι τσαντες ειναι παιδικων διαστασεων παιδια.. Αλλα για παραλια ειναι κομπλε και για κανα ταμπλετ powerbank κτλ. Τσιμπησα 3 μολις (μπλε, ροζ, γκρι) για κανα δωρο. Poco ουτε για αστειο μου ειπαν στο καταστημα αν και δεν με ενδιεφερε τοσο. 

Δημοσ.

Thx TS

Τσιμπησα 4 μπλε, 2 πορτοκαλι και 3 ροζ !!!

2 για δωρο και ολες οι αλλες παραγγελια απο φιλες !!!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, tsofras είπε

thx TS τσίμπησα 3 τσαντούλες (ροζ, πορτοκαλί , μπλέ ) γιατί η μαύρη δεν ήταν διαθέσιμη αλλά ευτυχώς έχω 2 κόρες και 1 γυναίκα :D

Με παραλαβή απο ACS κατάστημα δεν έχει και μεταφορικά , και με καρτούλα δεν έχεις έξοδα αντικαταβολής οπότε 9ε μόνο

Εμένα γιατί μου βγάζει 1,5 ευρώ μεταφορικά? Πάντα με παραλαβή από ACS...

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tzimmys είπε

Λογικά είσαι επαρχία έτσι ; Είδα τώρα για παραλαβή από κατάστημα ACS, δωρεάν για Αττική, 1.5€ για επαρχία (εντάξει λίγο γυφτιά).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, guzel είπε

Πληρώνουμε επιδόματα για να καταλήξουν τα χρήματα στην ...Κίνα! 

Αν είναι δυνατόν 

Σταματα λοιπον να παραγεις μονο σουβλακια και φετα, και ξεκινα να φτιαχνεις κινητα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εντάξει, και πάλι φτηνά είναι, απλά μου έκανε εντύπωση...

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ρε φίλε κ εγώ επέλεξα παραλαβή από ACS κ με χρέωσαν 1.5 ευρώ μεταφορικά???

Δημοσ.

Για παραλαβή από κατάστημα ACS στην επαρχία 1.5€ τα μεταφορικά + 1€ αν επιλέξετε αντικαταβολή. Για Αττική ACS δωρεάν τα μεταφορικά +1€ αν επιλέξετε αντικαταβολή.

Τουλάχιστον έγινε πάλι διαθέσιμο το μαύρο και το χτύπησα. Δεν πρόλαβα το poco όμως, που ήταν δυνατή η τιμή και για τις 2 συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...