AggelosPis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα . Εδώ και 3 βδομάδες βασανίζομαι με Οθόνες για τον Υπολογιστή και δεν μπορώ να σταυρώσω μία χωρίς πρόβλημα με Pixels. Ας τα πάρουμε από την αρχή...... Είχα μια Samsung CFG70 27 inch που από την πρώτη μέρα την έστειλα 4 φορές στη Samsung (καμένα Pixel )... 1 χρόνο μετά μου έκαναν πιστωτικό στο Plaisio από όπου την είχα αγοράσει και πήρα την CFG73 27 Inch... και μαντέψτε .. καμένο pixel.. Κατευθείαν πίσω στο πλαίσιο. 0 Pixel εγγύηση είχε.. Αλλάζω μάρκα και πάω σε LG 27GK750F-B .. Λέω OK LG είναι δεν θα έχει πρόβλημα .. 4 καμμένα Pixel.. πάλι πίσω στο πλαίσιο ... αλλαγή πάλι με ίδια... είχα αγανακτήσει ... πάω σπίτι την κουμπώνω και δεν παρατηρώ κάτι .. μετά από μια ώρα βλέπω πάνω δεξιά ένα Pixel πάλι να μας έχει εγκαταλείψει .. Πλέον δεν έχω την δύναμη να ξανά πάω Πλαίσιο για αλλαγή .. δεν υπάρχει αυτό το πράγμα ..Λέω να το Αφήσω όπως είναι με 1 Pixel και να μείνει έτσι γιατί κουράστηκα τόσες φορές ... Και όλα Monitor των 400 Ευρώ.. Πολλοί θα πουν δεν είναι κάτι το 1 Pixel .. Αλλά με ενοχλεί που υπάρχει.. Αυτά λοιπόν .. ακούω τις απόψεις σας ...
Deka013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Κάτι σε ευχέλαιο θα σε ενδιέφερε;Πολύ γκαντεμιά ρε φίλε.....Μήπως να τη γύρναγες για τελευταία φορά και να δοκίμαζες στο μαγαζί την καινούρια;
AggelosPis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 @Deka013 Την κοίταξα την τελευταία εγώ.. η δεν το παρατήρησα γιατί είχε πολύ φως .. η μου ξέφυγε...
Deka013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, AggelosPis είπε @Deka013 Την κοίταξα την τελευταία εγώ.. η δεν το παρατήρησα γιατί είχε πολύ φως .. η μου ξέφυγε... Κρίμα ρε γαμώτο....Λέω πάντως να πιεις το πικρό ποτήρι και να την πας πάλι πίσω γιατί αλλιώς δεν θα ησυχάσεις.
AggelosPis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 @Deka013 Ρώτησα ήδη και δεν έχουν άλλη σε 3 μέρες να παραγγείλουν ... τους τα τελείωσα τα Monitor... 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα