Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα απεγκατασταση του mozila firefox κ μετα εγκατεστησα τη νεα του εκδοση.Εχασα ομως τους σελιδοδεικτες. Εκανα πολλες προσπαθειες ανακτησης αλλα δε τα καταφερα. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Πάτα windows key + r και πληκτρολόγησε "%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\" χωρίς τα """"

Το εκανα, βρηκα το φακελλο προφιλ αλλα δε μπορω.. Δε ξερω να τον αποκρυπτιγραφισω

25 λεπτά πριν, hp8 είπε

δες και εδώ  

Ναι, ναι ακριβως αυτο εκανα. Αλλα δε μπορω να διαβασω τα bookmarks. 

Δημοσ.

Όταν έκανες απεγκατάσταση, σου ζήτησε να διαγράψει τα προσωπικά σου αρχεία και του είπες ναι;

Αν ναι, κακώς! Αν όχι, στον %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ μήπως έχει δύο "περίεργους" φακέλους; Αν έχει δύο τότε μάλλον έχει κρατήσει το παλιό προφίλ αλλά σου δημιούργησε νέο. Οπότε πήγαινε στον φάκελο με την παλαιότερη ημερομηνία δημιουργίας, μετά στον φάκελο bookmarksbackup και πάρε το αρχείο bookmarks με την νεότερη ημερομηνία. βγάλτο στην επιφάνεια εργασίας και κάνε εισαγωγή αυτό το αρχείο στον firefox.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους. Τπτ δε καταφερα δυστυχως. Βρηκα τα bookmarks αλλα ειναι σε αρχειι json κ παρολο που καποιος απο εσας μου ειπε πως να το διαβασω εν τουτοις δε ρα καταφερα. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, micos000 είπε

Το αρχείο θα το φορτώσεις στον ff με εισαγωγή από τη διαχείριση σελιδοδεκτων.

Μα δε μου το ανοιγει καθολου. 

Δημοσ.

Δηλαδή πήγες "Παύλες->Βιβλιοθήκη->Σελιδοδείκτες->Προβολή όλων" και μετά "Εισαγωγή και αντίγραφο->Επαναφορά->Επιλογή αρχείου" και δε σου φορτώνει το .json αρχείο;

spacer.png

Δημοσ.
13 ώρες πριν, micos000 είπε

Δηλαδή πήγες "Παύλες->Βιβλιοθήκη->Σελιδοδείκτες->Προβολή όλων" και μετά "Εισαγωγή και αντίγραφο->Επαναφορά->Επιλογή αρχείου" και δε σου φορτώνει το .json αρχείο;

spacer.png

13 ώρες πριν, micos000 είπε

spacer.png

Ακριβως. Ενω ειναι στην επιφανεια εργασιας δε μου το βγαζει σαν επιλογη. 

Δημοσ.

Αυτό είναι περίεργο. Στο εμφανίζει αλλά όταν το επιλέγεις βγάζει κανένα σφάλμα ή δεν το εμφανίζει καθόλου να το επιλέξεις;

Για το 2ο δοκίμασε να μεταφέρεις το αρχείο σε άλλον φάκελο ή σε ένα στικάκι. Μετά όταν πας να φορτώσεις το αρχείο άλλαξε το φίλτρο που έχει για να δείχνει μόνο τα .json αρχεία σε όλα τα αρχεία (*.*).

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αυτό είναι περίεργο. Στο εμφανίζει αλλά όταν το επιλέγεις βγάζει κανένα σφάλμα ή δεν το εμφανίζει καθόλου να το επιλέξεις;

Για το 2ο δοκίμασε να μεταφέρεις το αρχείο σε άλλον φάκελο ή σε ένα στικάκι. Μετά όταν πας να φορτώσεις το αρχείο άλλαξε το φίλτρο που έχει για να δείχνει μόνο τα .json αρχεία σε όλα τα αρχεία (*.*).

Ακου υπαρχει στην επιφανεια εργασιας οκ; οταν παταω επιλογη αρχειου ενω μου βγαζει ολα της επιφανειας αυτο δε μου το βγαζει. Δε ξερω πως αλλοιως να στο εξηγισω😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...