Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας! Οπως λεει ο τιτλος θελω λιγο βοηθεια για μια οθονη LG  που μου καηκε το τροφοδοτικο και θελω να παρω απο μια παλια οθονη που ειχα και να το αλλαξω. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν κανει..  μην καψω καμια οθονη. Ανεβαζω φωτογραφιες να δειτε τα χαρακτηριστικα και να μου πει οποιος ξερει.Βλεπω αλλαζουν τα ampere λιγο? 

1.jpg

2.jpg

Δημοσ.

Το θέμα ειναι να είναι ίδια εσωτερικά τα τροφοδοτικά(ίδιες εξόδους κλπ) τα Ah δεν έχεις θέμα..είναι εσωτερικά τροφοδοτικά(παλιάς τεχνολογίας)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε! Εχεις δικιο, δεν το σκεφτηκα καν αυτο και ναι ειναι διαφορετικα τα τροφοδοτικα καλωδια κλπ. αλλα δεν χωραει κιολας στην οθονη που θελω να φιαξω...

Στο χαλασμενο τροφοδοτικο ακουω εναν ηχο απτο σημειο που εχω κυκλωσει στην φωτο, υπαρχει ανταλακτικο για αυτο?

1.jpg

2.jpg

Βρηκα μια αλλη οθονη lg flatron E2040S-PN αλλα δεν εχω adapter για αυτην και δεν ξερω που να βρω

Επεξ/σία από DsQ25
Δημοσ.

Έχεις φουσκωμένους πυκνωτές(δεν είναι καλό αυτό)..μήπως είναι εκεί το πρόβλημα και για αυτό δεν λειτουργεί;;(2η φωτό)

το ινβερτερ είναι...κανει ενα μικρό θόρυβο όταν είναι σε λειτουργία.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, DsQ25 είπε

Μαλιστα.. οποτε τι μπορω να κανω? να το παω σε ενα pc service μηπως φιαχνεται?

Αν είναι εκεί το πρόβλημα(πυκνωτές) πρέπει να γίνει απο κάποιον που γνωρίζει να αλλάξει τους πυκνωτές..το κόστος για πυκνωτή/ες είναι πολύ χαμηλή.

δεν έχεις κανέναν εκεί συνοικιακό;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...