Aggeluska Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα, εχω την παραπανω τηλεόραση και προσπαθω να συνδεσω το ενα JBL 500BT headset σε αυτην αλλά δεν βρίσκω πουθενα καποια επιλογη για να το κανω αυτο. εχει κανεις ιδεα πως μπορω να το κανω;
czarjuly Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Εαν δεν σου δινει αναζητηση συσκευων μεσα απο το μενου της τηλεορασης τοτε δεν γινεται( κι εγω f&u εχω κι ενω εχει bluetooth το μενου δεν σου δινει αναζητηση συσκευων)
antgen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Πήρα πρόσφατα την fls32217h, δεν ξέρω αν έχει το ίδιο μενού αλλα με παίδεψε να το βρω. Ρυθμίσεις -> Ήχος -> Σύνδεση Ήχου Ενεργοποιημένη Settings -> Sound -> Audio Link Enable μπαίνει σε αναζήτηση και βάζεις το bt σου σε pairing 2
czarjuly Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, antgen είπε Πήρα πρόσφατα την fls32217h, δεν ξέρω αν έχει το ίδιο μενού αλλα με παίδεψε να το βρω. Ρυθμίσεις -> Ήχος -> Σύνδεση Ήχου Ενεργοποιημένη Settings -> Sound -> Audio Link Enable μπαίνει σε αναζήτηση και βάζεις το bt σου σε pairing Την ιδια τηλεοραση εχω αλλα δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου εκει,καταφερα και συνδεσα κι εγω τα δικα μου 1
Aggeluska Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 ευχαριστω πολυ για τη νβοηθεια. Γενικα εγω θελω να τα συνδεω με τιβι, κινητο και πισι. Πρεπει καθε φορα πριν τα συνδεσω σε μια συσκευη να τα κανω unpair απο την αλλη συσκευη; μιας και εχουμε το θεμα εδω. μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω Mirror το PC μου στην τηλεοραση μεσω bluetooth?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα