Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.Ξετρυπωσα αυτό το πολυπριζο ασφαλείας που είχαμε στην αποθήκη πολύ καιρό.Εχω 2 απορίες.Κατα αρχήν να ενημερώσω ότι πήρα στην επίσημη αντιπροσωπεία τους και με άκουγαν σαν εξωγήινο.Δεν καταλάβαιναν τι ρωτούσα και επέμεναν και για λάθος πράγματα.Τεσπα.Οι ερωτήσεις μου είναι η εξής :1ον γτ έχει την είσοδο και την έξοδο για κεραία?και 2ον ξέρει κανείς αν όπως σε άλλο προϊόν τους οι θυρες για Ίντερνετ λειτουργούν και σαν powerlink?Δηλ μεταφορά ίντερνετ μέσω ρεύματος?

Δημοσ.

Απο αυτα που διαβασα και απο αυτα που ξερω...

η εισοδος-εξοδος για κεραια ειναι για προστασια σε περιπτωση κεραυνου...δηλαδη αν χτυπησει κεραυνος την κεραια και εσυ εχεις συνδεσει την τηλεοραση μεσω του πολυμπριζου ασφαλειας η ζημια θα "σταματησει" στο πολυμπριζο και δεν θα "κλαις" την τηλεοραση...

οι θυρες τηλεφωνου λειτουργουν σαν splitter και οχι για powerlink...συνδεεις δηλαδη στη μια καλωδιο απο την πριζα του τηλεφωνου και απο την αλλη σταθερο τηλεφωνο και router...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skoulas είπε

Απο αυτα που διαβασα και απο αυτα που ξερω...

η εισοδος-εξοδος για κεραια ειναι για προστασια σε περιπτωση κεραυνου...δηλαδη αν χτυπησει κεραυνος την κεραια και εσυ εχεις συνδεσει την τηλεοραση μεσω του πολυμπριζου ασφαλειας η ζημια θα "σταματησει" στο πολυμπριζο και δεν θα "κλαις" την τηλεοραση...

οι θυρες τηλεφωνου λειτουργουν σαν splitter και οχι για powerlink...συνδεεις δηλαδη στη μια καλωδιο απο την πριζα του τηλεφωνου και απο την αλλη σταθερο τηλεφωνο και router...

Ευχαριστώ πολύ.Μια ερώτηση ακόμη επειδή είμαι άσχετος.Τοτε αυτές οι θύρες τι ακριβώς κάνουν?

1569424139328.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...