katkol Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα πήρα το καινούργιο μου κινητό το Huawei p20. Στο προηγούμενο μου κινητό το Huawei p20 lite είχα κάνει backup στην sd. Το P20 όμως δεν δέχεται sd. Η ερώτηση είναι πως μπορώ να κάνω restore στο P20 από την sd όπου και βρίσκεται το backup file; Ευχαριστώ πολύ!
mphxths Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μυρισα τα νυχια μου αλλα δεν μου ηρθε καποια επιφοιτηση για το τι πηρες backup και με ποιο προγραμμα.Εφαρμογες?Εικονες?Ηχους?Βιντεο? Για τα 3 τελευταια απλα περνα τα με το χερι μεσω πισι ξερωγω. Το backup ειναι ενα αρχειο?πολλα? μηπως να πεταγες το "backup" στην εσωτ. μνημη του p20 και αφου εγκαθιστουσες το προγραμμα με το οποιο πηρες backup να του ελεγες να κανει restore απο το αρχειο αυτο? Επισης υπαρχουν και τα εξης 1.backup στο cloud της huawei. Φτιαχνεις account στην huawei , παιρνεις στο παλιο backup στο cloud , συνδεεις το ιδιο account στο νεο , κανεις restore απο κει. 2.Phone clone (settings - system) 3.backup & restore (settings - system) Ολο και κατι θα δουλεψει , δεν σε φοβαμαι το εχεις Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από mphxths
katkol Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, mphxths είπε Μυρισα τα νυχια μου αλλα δεν μου ηρθε καποια επιφοιτηση για το τι πηρες backup και με ποιο προγραμμα.Εφαρμογες?Εικονες?Ηχους?Βιντεο? Για τα 3 τελευταια απλα περνα τα με το χερι μεσω πισι ξερωγω. Το backup ειναι ενα αρχειο?πολλα? μηπως να πεταγες το "backup" στην εσωτ. μνημη του p20 και αφου εγκαθιστουσες το προγραμμα με το οποιο πηρες backup να του ελεγες να κανει restore απο το αρχειο αυτο? Επισης υπαρχουν και τα εξης 1.backup στο cloud της huawei. Φτιαχνεις account στην huawei , παιρνεις στο παλιο backup στο cloud , συνδεεις το ιδιο account στο νεο , κανεις restore απο κει. 2.Phone clone (settings - system) 3.backup & restore (settings - system) Ολο και κατι θα δουλεψει , δεν σε φοβαμαι το εχεις Τα πάντα έκανα backup μέσο του προγράμματος που έχει το κινητό. Όταν βάζω την SD στον υπολογιστή και βρίσκω τον φάκελο του backup ο οποίος έχει κάποιους υποφακέλους και όταν πήγα να κάνω restore μέσω του Hi suite δεν αναγνώριζε κάποιο αρχείο από τον φάκελο. Κυρίως με ενδιαφέρουν να μεταφέρω τις εφαρμογές και τις σημειώσεις που είχα στο κινητό μου. Το παλιό κινητό δεν υπάρχει ώστε να κάνω εγώ phone κλόουν έχω μόνο την microSD που είχα κάνει το backup.
katkol Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Solved: Πήρα ένα otg USB σε type C, έβαλα την card reader και αναγνώρισε το κινητό το αρχείο backup από την MicroSd 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα