Lside Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, κάνω μια αναβάθμιση στο μηχάνημά μου και σκέφτομαι να πάω σε M.2 με Nvme. Συγκεκριμένα σκέφτομαι αυτό εδώ "Samsung 970 Evo 500GB". Θα έχω προβλήματα συμβατότητας με κάτι τέτοιο σε ubuntu 18.04.3? Kernel έχω: 4.15.0-64-generic Ευχαριστώ! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Lside
dalan2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 τον ιδιο εχω και ανατιναχθηκε το pc....πλακα κανω ολα δουλευουν ρολοι 1
chek2fire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 και εγώ αυτό ακριβώς έχω στο νέο pc και δουλεύει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα. Να σου πω αυτή την στιγμή έχω τρεις τετοιυς ssd διαφορετικές εταιρείες ο καθένας με τον από αυτούς να είναι ο samsung και οι τρεις αναγνωρίζονται κανονικά.
chek2fire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 ξέχασα να αναφέρω ότι θα πρέπει να υποστηρίζει και η μητρική σου να μπουτάρει από τέτοιους δίσκους γιατί αν δεν υπάρχει υποστήριξη μην περιμένεις να μπουτάρεις με κάποιο λειτουργικό και να βάλεις απλά τον δίσκο σε μια θύρα επέκτασης 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα