Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανένας αν είναι εύκολο να αντικαταστήσω τη σπασμένη οθόνη με κόστος σημαντικά χαμηλότερο από τα 60€ που ζητάνε στα Fixers?

Αφορά αυτό το κινητό που έχω σε αγγελία πώλησης.

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.

Πόσο το είχες πάρει; μια οθόνη από μια γρήγορη ματιά ξεκινάει από 35 μέχρι 52 ευρώ χωρίς να ξέρω αν θα χρειαστεί κάτι άλλο. Φλάντζα, κόλλα για την οθόνη ή ότι άλλο. Τα 60 αν μιλάμε για γνησια οθόνη είναι πολύ καλά, για ιμιτα επίσης δεν είναι άσχημα. Αν το κάνεις μόνος παίζει να κλάψεις και τα 35.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Πόσο το είχες πάρει; μια οθόνη από μια γρήγορη ματιά ξεκινάει από 35 μέχρι 52 ευρώ χωρίς να ξέρω αν θα χρειαστεί κάτι άλλο. Φλάντζα, κόλλα για την οθόνη ή ότι άλλο. Τα 60 αν μιλάμε για γνησια οθόνη είναι πολύ καλά, για ιμιτα επίσης δεν είναι άσχημα. Αν το κάνεις μόνος παίζει να κλάψεις και τα 35.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Το είχα πάρει από μέλος Σεπτ.2016 260€ χωρίς όλα αυτά που του πήρα μετά...

Δεν ξέρω αν αξίζει να το δώσω έτσι ή να αλλάξω την οθόνη στα fixers (με εγγύηση) και να το δώσω μετά (έχω ήδη πάρει άλλο κινητό).

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Ξέρει κανένας αν είναι εύκολο να αντικαταστήσω τη σπασμένη οθόνη με κόστος σημαντικά χαμηλότερο από τα 60€ που ζητάνε στα Fixers?

Αφορά αυτό το κινητό που έχω σε αγγελία πώλησης.

Κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα ευκολα κινητα να αλλαξεις οθονη αν πιανουν λιγο τα χερια σου να ξεβιδωσεις μια βιδα να αλλαξεις ενα σκληρο δισκο μια μνημη σε λαπτοπ η υπολογιστη να ανοιξεις ενα καπακι κινητου να του αλλαξεις μια μπαταρια κλπ. Αφου το κανει αυτος εδω ο κατσαπλιας ο Ινδος μπορεις κι εσυ βημα βημα με αυτο το βιντεο η καλυτερα κανα αλλο.

βιντεο εδω

οθονη εδω και πουλα το 60-80 ευρω σε κανα γνωστο σου.

https://www.aliexpress.com/item/4000189024313.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3f384529llNTex&algo_pvid=f0e68adb-45be-470e-91e5-2fbf23106735&algo_expid=f0e68adb-45be-470e-91e5-2fbf23106735-1&btsid=ff65427e-b22e-4bfd-a786-112619bac7c6&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_9,searchweb201603_60

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Είναι πολύ διαφωτιστικά και χρήσιμα αυτά που παραθέτεις.

Τα χέρια μου πιάνουν γενικά, αλλά λόγω κάποιας ηλικίας (😒) δεν νομίζω ότι με παίρνει να επιχειρήσω τέτοια ψιλοδουλειά.

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι θεμα ηλικίας αλλά διάθεσης πάντα. Το θέμα είναι να πάρεις και κατι πίσω αφού λες ότι καινούργιο έχεις παρει

Δημοσ.
8 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Είναι πολύ διαφωτιστικά και χρήσιμα αυτά που παραθέτεις.

Τα χέρια μου πιάνουν γενικά, αλλά λόγω κάποιας ηλικίας (😒) δεν νομίζω ότι με παίρνει να επιχειρήσω τέτοια ψιλοδουλειά.

Οκ μια χαρα εισαι με ενα γυαλακι θα βλεπεις. Εγω στην πρωτη εγχειρηση πηγαινα βημα βημα με βιντεο σε ενα LG 4 ιντσων πριν 5 χρονια κ μετα κατι samsung galaxy που ηταν τοτε επισης μικρα πριν βγουν οι παντοφλες και δεν απετυχα. Η ικανοποιηση να φτιαξεις μονος χαλασμενο κινητο ειναι αλλο πραγμα.Μετα γινεται εθιστικο κ παρακαλας να σου δινουν χαλασμενα χαχα.Τοτε βεβαια αλλαζες συνηθως μονο digitizer με 3 ευρω  που ηταν συμπαγης η lcd τωρα μονο με επαγγελματικα  μηχανηματα χωριζουν οι οθονες οποτε πανε φιξ εστω κι αν δε σπασει το εσωτερικο. Η μονη δυσκολια τωρα στα νεα κινητα  ειναι η κολλημενη μπαταρια που θελει προσοχη μη τρυπησει και το καπακι που ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με παλια. Να βγαλεις την οθονη απο το πλαισιο ειναι ευκολο αφου δε σε νοιαζει ποσο παραπανω θα σπασει η παλια οθονη. Καποτε ηταν δυσκολο στην περιπτωση που ηθελες να μη σπασει η lcd κ να αλλαξεις μονο τζαμι οποτε αυτο ειναι πλεον το ευκολο κομματι.

Δημοσ.

Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές είναι πολύ εύκολο δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν μπορω να ακούσω το τηλέφωνο αν και δουλεύουν όλα μεγάφωνα ηχεία..τώρα αν θέλεις κάποια βοήθεια εγώ βρίσκομαι Κατερίνη μπορώ να στο κάνω ακόμα και μπροστά σου αν έχεις την οθόνη/digitizer, εγώ είχα αγοράσει από το AliExpress αλλά ήταν τελείως μουφα και με προβλήματα έχανε κάποια touch και άλλα πράγματα οπότε η συμβουλή μου είναι να προσέξεις από το μαγαζί που θα την πάρεις για να μην χάσεις χρόνο..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές είναι πολύ εύκολο δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν μπορω να ακούσω το τηλέφωνο αν και δουλεύουν όλα μεγάφωνα ηχεία..τώρα αν θέλεις κάποια βοήθεια εγώ βρίσκομαι Κατερίνη μπορώ να στο κάνω ακόμα και μπροστά σου αν έχεις την οθόνη/digitizer, εγώ είχα αγοράσει από το AliExpress αλλά ήταν τελείως μουφα και με προβλήματα έχανε κάποια touch και άλλα πράγματα οπότε η συμβουλή μου είναι να προσέξεις από το μαγαζί που θα την πάρεις για να μην χάσεις χρόνο..

Πολυ σωστα αν προσεξεις το καταστημα να μην ειναι φωτοβολιδα και να εχει καποια χρονια και reviews στο προιον βρισκεις παμφθηνες ποιοτικες οθονες εγω εχω αλλαξει αρκετες οθονες δικες μου κ φιλων απο ΑΛΙ και σχεδον ολες ηταν κοντα στη γνησια  με μερικες εξαιρεσεις που ειχαν λιγο ξεπλυμενα χρωματα επειδη δεν προσεξα αναλυση κ πηγα στο πιο φθηνο και δουλευουν αψογα μετα απο 1-2 χρονια.

Δημοσ.

Παιδιά πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας αλλά εγώ τουλαχιστον δεν πρόκειται να αντικαταστήσω την οθόνη μόνος μου. Αν δεν δοθεί στην αγγελία, θα το πάω στους Fixers και θα πληρώσω τα 60€ για μια γνήσια οθόνη και εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Παιδιά πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας αλλά εγώ τουλαχιστον δεν πρόκειται να αντικαταστήσω την οθόνη μόνος μου. Αν δεν δοθεί στην αγγελία, θα το πάω στους Fixers και θα πληρώσω τα 60€ για μια γνήσια οθόνη και εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών.

Γιατί δεν το δίνεις σε αγγελία 30€ η λίγο παραπάνω δυστυχώς δεν γίνεται ποιο πολύ μιας και πέρασε ο καιρός του εγώ είχα πάρει αρχές καλοκαιριού ενός παιδιού που χωρίς μητρική γιατί είχα σπασμένο το δικό μου αλλά λόγο του προβλήματος που είχα δεν το κράτησα ,σκέψου θα έδινα το mi8 που εχω εδώ και χρόνο και θα κρατούσα αυτό ..μιας και με καλύπτει απόλυτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...