Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 20 minutes ago, Soulson said: Το αναμένω. Που θα πάει. Αρκεί να τα καταφέρω γιατί sold out θα είναι πάλι! Ναι βρε sold out με 1000 συσκευές συνολικά στην αγορά. Πολλές είπα μάλλον.
Soulson Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι βρε sold out με 1000 συσκευές συνολικά στην αγορά. Πολλές είπα μάλλον. πάλι τα ίδιαααα....... ψάξε καλύτερα τους αριθμούς!!!!
KostasKri Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Soulson είπε Το αναμένω. Που θα πάει. Αρκεί να τα καταφέρω γιατί sold out θα είναι πάλι! Ούτε η ίδια η samsung δεν θέλει να το πουλήσει για να μην ξεφτιλιστεί. Στην Αμερική παραλαμβάνει ΜΌΝΟ από κατάστημα και δεν σε αφήνουν Online. https://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-fold/ Είναι προφανές ότι θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερες πωλήσεις γίνεται. Το ότι το έβγαλαν ήταν προφανώς για να μπορούν να πουν ότι εν τέλει το έκαναν για να μην φάνε κράξιμο την επόμενη φορά που θα θέλουν να βγάλουν κάτι παρόμοιο.
Soulson Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, KostasKri είπε Ούτε η ίδια η samsung δεν θέλει να το πουλήσει για να μην ξεφτιλιστεί. Στην Αμερική παραλαμβάνει ΜΌΝΟ από κατάστημα και δεν σε αφήνουν Online. https://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-fold/ Είναι προφανές ότι θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερες πωλήσεις γίνεται. Το ότι το έβγαλαν ήταν προφανώς για να μπορούν να πουν ότι εν τέλει το έκαναν για να μην φάνε κράξιμο την επόμενη φορά που θα θέλουν να βγάλουν κάτι παρόμοιο. Αν είχεις ψαχτεί καλά θα μάθαινες πως ο λόγος είναι για να γίνεται επίδειξη χρήσης. Είναι κάτι καινούριο και οσο νομίζεις χρειάζεται να ωριμάσει η τεχνολογία αυτή άλλο τόσο πρέπει να ωριμάσουν και οι χρήστες. Όχι τίποτε άλλο. Αλλά θα το πάρουν και πολλοί iphone-ακιδες που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία γενικά. Είναι σαν να δίνεις σε απλό οδηγό αυτοκινήτου να πάρει αεροπλάνο. Γιατί μιλάμε για τέτοια τεχνολογική διαφορά.... Μην τα πετάς έτσι λοιπόν και ψάξε καλύτερα γιατί μάλλον σε τύφλωσε η νέα wide camera του '11 που μπήκε επιτέλους. 😂😂 Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από Soulson
KostasKri Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Soulson είπε Αν είχεις ψαχτεί καλά θα μάθαινες πως ο λόγος είναι για να γίνεται επίδειξη χρήσης. Είναι κάτι καινούριο και οσο νομίζεις χρειάζεται να ωριμάσει η τεχνολογία αυτή άλλο τόσο πρέπει να ωριμάσουν και οι χρήστες. Όχι τίποτε άλλο. Αλλά θα το πάρουν και πολλοί iphone-ακιδες που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία γενικά. Είναι σαν να δίνεις σε απλό οδηγό αυτοκινήτου να πάρει αεροπλάνο. Γιατί μιλάμε για τέτοια τεχνολογική διαφορά.... Μην τα πετάς έτσι λοιπόν και ψάξε καλύτερα γιατί μάλλον σε τύφλωσε η νέα wide camera του '11 που μπήκε επιτέλους. 😂😂 Επίδειξη χρήσης σε ένα τηλέφωνο. Για να σου πουν μην ακουμπάς την οθόνη με το νύχι σου γιατί θα χαλάσει, μην το βάζεις στην τσέπη αν έχει σκόνη γιατί θα χαλάσει. Δεν θα είναι επίδειξη για το πως να το χρησιμοποιείς γιατί είναι απλά ένα τηλέφωνο. Δεν σου μαθαίνουν να χρησιμοποιείς την τεχνολογία αλλά το πως να ΜΗΝ το χαλάσεις. Δεν βλέπεις κανένα πρόβλημα σε αυτό εσύ; Είναι σαν να οδηγείς αμάξι και σου δίνουν ΧΆΡΤΙΝΟ αμάξι και σου λένε πρόσεχε όταν φυσάει να μην σε πάρει ο αέρας.
Soulson Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Φίλε μου Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτό που σου λέω τότε δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλάω μαζί σου. πίστευε αυτό που πιστεύεις Εγώ πιστεύω κάτι άλλο να σαι καλά.
KostasKri Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Soulson είπε Φίλε μου Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτό που σου λέω τότε δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλάω μαζί σου. πίστευε αυτό που πιστεύεις Εγώ πιστεύω κάτι άλλο να σαι καλά. Δεν είναι κάτι που πιστεύω. Είναι κάτι αντικειμενικό. Αν εσύ θες να το αγοράσεις έχεις τις ευλογίες μου αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι όσο δουλέψει θα το ευχαριστηθείς! Το ότι όμως ΔΕΝ είναι έτοιμο για να πάει στα χέρια χρηστών είναι δεδομένο και θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια για να στρώσει η τεχνολογία αυτή, Άμα δεν βλέπεις το πρόβλημα απλά λυπάμαι
Soulson Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν είναι κάτι που πιστεύω. Είναι κάτι αντικειμενικό. Αν εσύ θες να το αγοράσεις έχεις τις ευλογίες μου αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι όσο δουλέψει θα το ευχαριστηθείς! Το ότι όμως ΔΕΝ είναι έτοιμο για να πάει στα χέρια χρηστών είναι δεδομένο και θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια για να στρώσει η τεχνολογία αυτή, Άμα δεν βλέπεις το πρόβλημα απλά λυπάμαι έχω σκοπό να το μεταχειριστώ όπως και τα άλλα μου ακριβά τηλέφωνα οπότε δεν αγχώνομαι τόσο. Αρκεί να τα καταφέρω να το έχω!
nosstrom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 θα πρεπει να προσέχεις απο ποιά μερια, θα σου πρωτοπέσει 😋 1
KostasKri Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Soulson είπε έχω σκοπό να το μεταχειριστώ όπως και τα άλλα μου ακριβά τηλέφωνα οπότε δεν αγχώνομαι τόσο. Αρκεί να τα καταφέρω να το έχω! Απλά πρόσεχε για η προσφορά που τρέχει είναι μόνο για την πρώτη επισκευή οθόνης! Στην δεύτερη καίγεσαι μάλλον!
Soulson Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, KostasKri είπε Απλά πρόσεχε για η προσφορά που τρέχει είναι μόνο για την πρώτη επισκευή οθόνης! Στην δεύτερη καίγεσαι μάλλον! κανένα πρόβλημα! μετά θα το δώσω έτσι κι αλλιώς να πάρω άλλο πιο καινούριο δεν το παντρεύομαι! το μόνο πρόβλημα είναι αν θα έχει βγάλει η apple ένα πιο σωστό οπότε δεν θα ξέρω ποιας εταιρίας να διαλέξω! 😅 Ωχ τι λέω? Δεν θα έχει βγάλει...!
KostasKri Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Soulson είπε κανένα πρόβλημα! μετά θα το δώσω έτσι κι αλλιώς να πάρω άλλο πιο καινούριο δεν το παντρεύομαι! το μόνο πρόβλημα είναι αν θα έχει βγάλει η apple ένα πιο σωστό οπότε δεν θα ξέρω ποιας εταιρίας να διαλέξω! 😅 Ωχ τι λέω? Δεν θα έχει βγάλει...! Η apple όταν βγάλει δεν θα χει θέμα με πετραδάκια και με γρατσουνιές με το νυχάκι. Το ότι δεν κάνει τους πελάτες της beta testers δεν είναι απαραίτητα κακό ξέρεις. 1
Soulson Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, KostasKri είπε Η apple όταν βγάλει δεν θα χει θέμα με πετραδάκια και με γρατσουνιές με το νυχάκι. Το ότι δεν κάνει τους πελάτες της beta testers δεν είναι απαραίτητα κακό ξέρεις. Όταν βγάλει η apple θα έχουμε και foldable αυτοκίνητα. Δεν θα τα παρκάρουμε θα τα βάζουμε στην τσέπη καπάκι.
KostasKri Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Soulson είπε Όταν βγάλει η apple θα έχουμε και foldable αυτοκίνητα. Δεν θα τα παρκάρουμε θα τα βάζουμε στην τσέπη καπάκι. Χάρτινα foldable αυτοκίνητα που θα σπάνε άμα πηγαίνεις πάνω από 40Km/h;
Soulson Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, KostasKri είπε Χάρτινα foldable αυτοκίνητα που θα σπάνε άμα πηγαίνεις πάνω από 40Km/h; με λιγότερα πας στην κινηση που υπάρχει τώρα από τα παρκαρισμένα οπότε με τα 40Km θα είναι πένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα