Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/9/2019 στις 6:36 ΜΜ, Sierra Levin είπε

Αν ραγίσει ο οθόνη.. Αλλάζεις όλο το τηλέφωνο?

Αν ειναι δικο σου φταίξιμο πρώτα απ'όλα αλλάζεις καρδιά, μετά δουλειά και τέλος συσκευή... αν είναι αλλουνού σε βλέπω για αλλαγή κατοικίας προς Κορυδαλλό...

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Αν ειναι δικο σου φταίξιμο πρώτα απ'όλα αλλάζεις καρδιά, μετά δουλειά και τέλος συσκευή... αν είναι αλλουνού σε βλέπω για αλλαγή κατοικίας προς Κορυδαλλό...

Εκεί που αλλάζεις καρδιά, αφαιρείς και ένα νεφρό, για την καινούρια συσκευή.

Δημοσ.

Βαζω τωρα αγγελία το αυτοκίνητο μου για να το αγοράσω,  μέχρι τον Δεκεμβριο που θα γινει η παρουσιαση του κινητού, θα εχει πουληθεί. Μπορεί να μην έχω αυτοκίνητο να μετακινηθώ εγω και η οικογενεια μου, τουλάχιστον όμως θα έχω το νεο XIAOMI MIX ALPHA, που ειναι όλο οθόνη....Τι άλλο θέλω.....

• Like 1
Δημοσ.

Xiaomi Won’t Get a Coin From Selling Xiaomi Mi MIX Alpha

However, many consumers are dissatisfied with the price of the Xiaomi Mi MIX Alpha 5G. According to Lei Jun, the mission of MIX concept phone is to make a truly subversive at all costs. Xiaomi engineers also confirmed that the mass production of this phone is very difficult. And only one of 100 units can be used. From the side, we can see that the cost and labor input of the Mi MIX Alpha is very large.

Li Nan made a rough calculation of the cost of the Xiaomi Mi MIX Alpha 5G concept smartphone yesterday. Also, he provided some details concerning this or that part. And it turned out that 19,999 yuan price tag makes Xiaomi stay without a benefit when selling such a handset. In other words, if Xiaomi gets 5% from other phones it sells, this concept phone doesn’t provide even such a profitability.

In December, when the MIX Alpha is launched, a very small batch size will come with bonded glass. It will be much more beautiful than the plastic of the folding screen.’

https://www.gizchina.com/2019/09/26/xiaomi-wont-get-a-coin-from-selling-xiaomi-mi-mix-alpha/

Δημοσ.

Τι πάει να πει concept συσκευή. Αν δεν είναι να μπει στη παραγωγή δεν έχει νόημα να το συγκρίνουμε με συσκευές άλλων κατασκευαστών που κυκλοφορούν μαζικά. Ιδέες είναι εύκολο να βρεις. Το θέμα είναι πως τις υλοποιείς.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Soulson said:

Λογικά ήταν χρήστης iPhone  :) Δεν μπόρεσε να κατανοήσει τα instructions. Ελπίζω να το διάβασες το θέμα και όχι απλά τον τίτλο! Don't panic yet.......

Λογικά, καλό είναι να μην προτρέχεις με τον ενθουσιασμό σου και να δεχθείς πως σας πουλάνε beta συσκευές μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό. 

Απο την άλλη βεβαια εγώ τα βλέπω όλα αυτά θετικά! Ξέρεις ποσά λεφτά θα κόστιζε στην Apple για να σχεδιάζει beta συσκευές και να τις τεστάρει σε πραγματικές συνθήκες; Ενώ τώρα κάνουν όλη τη «βρώμικη» δουλειά η Samsung, η huawei και η xiaomi τεστάροντας νέες τεχνολογίες, για να έρθει μετά η Apple και να βγάλει μια ολοκληρωμένη και σταθερή συσκευή! :) 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Λογικά, καλό είναι να μην προτρέχεις με τον ενθουσιασμό σου και να δεχθείς πως σας πουλάνε beta συσκευές μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό. 

Απο την άλλη βεβαια εγώ τα βλέπω όλα αυτά θετικά! Ξέρεις ποσά λεφτά θα κόστιζε στην Apple για να σχεδιάζει beta συσκευές και να τις τεστάρει σε πραγματικές συνθήκες; Ενώ τώρα κάνουν όλη τη «βρώμικη» δουλειά η Samsung, η huawei και η xiaomi τεστάροντας νέες τεχνολογίες, για να έρθει μετά η Apple και να βγάλει μια ολοκληρωμένη και σταθερή συσκευή! :) 

Θα γεράσεις περιμένοντας και όταν θα βγάλει δεν θα βλέπεις την τρύφλα σου από την πρεσβυωπεία και τον καταράκτη... Ως τότε εντωμεταξύ οι υπόλοιποι θα έχουν πάει σε διάφανες ολογραφικές και τσιπάκια εμφύτευσης στον εγκέφαλο. Η apple εκ του ασφαλούς αρμέγει με "ασφαλείς" και "ποιοτικές" (τρομάρα σας) λύσεις. Πάντα πίσω στην τεχνολογία. 

Και μην απατάσε. Παράλληλα πάντα οι υπόλοιποι και ιδιαίτερα εταιρίες σαν την xiaomi θα έχουν και συσκευές στα μισά λεφτά με διπλάσιες δυνατότητες και ποιότητα από τις απάτες της Apple. Επιτέλους πότε θα ξυπνήσετε ρε παιδιά.

18 λεπτά πριν, medidia είπε

Τι πάει να πει concept συσκευή. Αν δεν είναι να μπει στη παραγωγή δεν έχει νόημα να το συγκρίνουμε με συσκευές άλλων κατασκευαστών που κυκλοφορούν μαζικά. Ιδέες είναι εύκολο να βρεις. Το θέμα είναι πως τις υλοποιείς.

Φίλε και το mix το πρώτο κάτι τέτοιο ήταν και πανάκριβο. Ακολούθησαν mix2, mix2s και mix3 στα μισά και ποιο κάτω χρήματα. Αυτό δεν είναι mix4. Θα ακολουθήσει κάποιο παρόμοιο με παρόμοια και ποιο βατή συσκευή που θα συνεχίσει την επανάσταση των full screen body ratio. 

Απλά δείχνει το δρόμο και παίζει μπάλα μόνη της. Αυτή και η BBK. Οι υπόλοιποι αντιγράφουν. Η τουλάχιστον το προσπαθούν. 

13 ώρες πριν, papavales είπε

Κράχτης που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει επιλεκτικά κατά παραγγελία και ίσως μόνο Κίνα. Είναι μια καλή κίνηση για την xiaomi που προσπαθεί να ενταχθεί ψηλά με τους κορυφαίους οπότε βγάζει αυτό το project κομμάτι για διαφήμιση. Μέχρι και σημερα ο κόσμος αγοράζει iPhone για να φαίνεται το μήλο στην συσκευή, ενώ όσοι έχουν xiaomi κρύβουν το λογότυπο για μην φαίνονται φτηνιαρηδες, τώρα με το mix alpha θα νιώθει μοναδικός και θα τραβάει τα βλέμματα με αυτή την ιδιαίτερη συσκευή(ενταξει εγώ δεν έδινα ούτε 700€ άσχετο). Καλά το πάει πάντως η xiaomi, βλέπω ευοίωνο μέλλον. 

Σε λίγο θα προσπαθούν όλοι να ενταχθούν με την Xiaomi. Αυτή τη στιγμή δεν προσπαθεί να ενταχθεί πουθενά. Έχει το δικό της κοινό και παίζει μπάλα μόνη της. Γελάει και αυτή και οι πελάτες της με τους υπόλοιπους. Ο μόνος της ανταγωνιστής που τα σκάτωσε στο θέμα τιμών είναι η Oneplus/BBK

Στις 25/9/2019 στις 5:43 ΜΜ, dancer είπε

Δε ζούμε στο 90 αλλα στο 2019 που τα πάντα σχεδόν φτιάχνονται στη Κίνα. Όχι άλλο απόψεις υπερηλίκων ατόμων που μας πριξανε με το made in Germany και όχι made in italy.

Επιτέλους καινοτομία και θράσος γτ ο συντηρητισμός των  samy apple huawei μας εχει πεθανει

Μην σκας φίλε. Όσοι λένε την λέξη κινεζιά είναι και βαθιά νυχτωμένοι και άσχετοι με την τεχνολογία και με το αντικείμενο γενικώς.

Λοιπόν. Σύμφωνα με το businessinsider (από ότι ξέρω είναι έγκυρο αρκετά) είναι όλη η οθόνη από saphire glas 2.88g ... Να γιατί κοστίζει τόσο ακριβά. Οπότε το "ακριβό" αν σκεφτούμε από το υλικά είναι φτιαγμένο μας βγήκε φτηνό τελικά. 

Παραθέτω

Αναφορά σε κείμενο

However, Xiaomi appears to have thought of that, even for the concept. The company said the Mi Mix Alpha's glass is 2.88g sapphire. To be honest, I'm not sure that that means, but I do know that sapphire is designed to be extremely scratch-resistant.

Oh, and the Mi Mix Alpha's frame would be made of "TC4 aerospace-grade titanium alloy" that Xiaomi says is three times as strong as steel. Casual.

Καλύτερα λοιπόν να γελάμε με τα υπόλοιπα ακριβά κινητά και όχι με το κόστος αυτού. Και να σκεφτείς ότι δεν αναφέρει πουθενά επίσημα γιατί είναι τελικά τόσο ακριβό.

Μπράβο για μια φορά ακόμη σε αυτή την εταιρία.

giphy.gif

• Super Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, leonproniknidis said:

Θα γεράσεις περιμένοντας και όταν θα βγάλει δεν θα βλέπεις την τρύφλα σου από την πρεσβυωπεία και τον καταράκτη... Ως τότε εντωμεταξύ οι υπόλοιποι θα έχουν πάει σε διάφανες ολογραφικές και τσιπάκια εμφύτευσης στον εγκέφαλο. Η apple εκ του ασφαλούς αρμέγει με "ασφαλείς" και "ποιοτικές" (τρομάρα σας) λύσεις. Πάντα πίσω στην τεχνολογία. 

Και μην απατάσε. Παράλληλα πάντα οι υπόλοιποι και ιδιαίτερα εταιρίες σαν την xiaomi θα έχουν και συσκευές στα μισά λεφτά με διπλάσιες δυνατότητες και ποιότητα από τις απάτες της Apple. Επιτέλους πότε θα ξυπνήσετε ρε παιδιά.

Φίλε και το mix το πρώτο κάτι τέτοιο ήταν και πανάκριβο. Ακολούθησαν mix2, mix2s και mix3 στα μισά και ποιο κάτω χρήματα. Αυτό δεν είναι mix4. Θα ακολουθήσει κάποιο παρόμοιο με παρόμοια και ποιο βατή συσκευή που θα συνεχίσει την επανάσταση των full screen body ratio. 

Απλά δείχνει το δρόμο και παίζει μπάλα μόνη της. Αυτή και η BBK. Οι υπόλοιποι αντιγράφουν. Η τουλάχιστον το προσπαθούν. 

Σε λίγο θα προσπαθούν όλοι να ενταχθούν με την Xiaomi. Αυτή τη στιγμή δεν προσπαθεί να ενταχθεί πουθενά. Έχει το δικό της κοινό και παίζει μπάλα μόνη της. Γελάει και αυτή και οι πελάτες της με τους υπόλοιπους. Ο μόνος της ανταγωνιστής που τα σκάτωσε στο θέμα τιμών είναι η Oneplus/BBK

Μην σκας φίλε. Όσοι λένε την λέξη κινεζιά είναι και βαθιά νυχτωμένοι και άσχετοι με την τεχνολογία και με το αντικείμενο γενικώς.

Λοιπόν. Σύμφωνα με το businessinsider (από ότι ξέρω είναι έγκυρο αρκετά) είναι όλη η οθόνη από saphire glas 2.88g ... Να γιατί κοστίζει τόσο ακριβά. Οπότε το "ακριβό" αν σκεφτούμε από το υλικά είναι φτιαγμένο μας βγήκε φτηνό τελικά. 

Παραθέτω

Καλύτερα λοιπόν να γελάμε με τα υπόλοιπα ακριβά κινητά και όχι με το κόστος αυτού. Και να σκεφτείς ότι δεν αναφέρει πουθενά επίσημα γιατί είναι τελικά τόσο ακριβό.

Μπράβο για μια φορά ακόμη σε αυτή την εταιρία.

giphy.gif

Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Αν και μέχρι να κυκλοφορήσει για να δούμε πραγματικά τι θα έχει πάνω του, θα έχεις άλλο nickname και θα κανεις πως τα ξέχασες όσα έλεγες! :) 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Αν και μέχρι να κυκλοφορήσει για να δούμε πραγματικά τι θα έχει πάνω του, θα έχεις άλλο nickname και θα κανεις πως τα ξέχασες όσα έλεγες! :) 

Άντε πάλι με το nickname. Ρε μανία που σας έχει πιάσει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Στο θέμα μας τώρα. Αν θεωρείς την ιστοσελίδα αυτή αναξιόπιστη πάω πάσο. Αν και με σένα όλα να τα περιμένει κανείς. Βασικά διάβασες όλο το ποστ μου? Κάτσε μην σε αδικώ. Διάβασε το όλο σε παρακαλώ. Εγώ μιλάω για το υλικό κατασκευής του κινητού όπου λέει ότι είναι όλη η οθόνη από saphire glass 2.88g.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

😂😂😂😂 ok. Τα λέμε όταν βγεις στον κόσμο... είναι η τελευταία φορά που έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί δεν ξυπνάς ούτε με καμπάνες. Προτιμώ να ενθουσιάζομαι και να πληρώνω αδρά  όντως νέα πράγματα πια πάρα να πληρώνω αδρά για να πάρω τεχνολογίες 4ετιας και βάλε. Ένας tech freak σίγουρα δεν μπορεί να τα βρει με έναν "μόστρα". Εκεί κάνω το λάθος εγώ που ασχολούμαι. Έχεις δίκιο σε όλο λοιπόν. 🤷🏻‍♂️😊

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, Soulson said:

😂😂😂😂 ok. Τα λέμε όταν βγεις στον κόσμο... είναι η τελευταία φορά που έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί δεν ξυπνάς ούτε με καμπάνες. Προτιμώ να ενθουσιάζομαι και να πληρώνω αδρά  όντως νέα πράγματα πια πάρα να πληρώνω αδρά για να πάρω τεχνολογίες 4ετιας και βάλε. Ένας tech freak σίγουρα δεν μπορεί να τα βρει με έναν "μόστρα". Εκεί κάνω το λάθος εγώ που ασχολούμαι. Έχεις δίκιο σε όλο λοιπόν. 🤷🏻‍♂️😊

Αγόρασε το πρώτα με το καλό και μετά θα μας πεις για τις καμπάνες που ακούς εσυ. Γιατί έχεις μπερδέψεις τις πραγματικές με τις εικονικές... 😛 

Δημοσ.

και ποιά η χρησιμότητα αυτής της οθόνης? Καμία.... έτσι για να πούνε ουάου τα πρόβατα και να δώσουν 2500. Το έχουν ξεφτιλίσει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Αγόρασε το πρώτα με το καλό και μετά θα μας πεις για τις καμπάνες που ακούς εσυ. Γιατί έχεις μπερδέψεις τις πραγματικές με τις εικονικές... 😛 

Το αναμένω. Που θα πάει. Αρκεί να τα καταφέρω γιατί sold out θα είναι πάλι! :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...