thelos257 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα εψαξα λιγο στο ιντερνετ για να βρω αυτα τα cd και βρηκα ορισμενα εδω: https://archive.org/search.php?query=MSDN Intl και αλλα εδω https://archive.org/search.php?query=MSDN οπου θα ηθελα να μαθω πραγματικα ποιοι μπορουσαν να τα ειχαν απο τοτε που κυκλοφορισαν απο την ιδια την microsoft στις συλλογες τους ; Σε ποιους απευθυνονται (και ευτυχως τα ανεβασαν καπου για να τα εχουμε και εμεις τωρα οπως το archive ή το betaarchive). Επισης βλεπω οτι καποια απ αυτα γραφουν πανω international αρα θα κυκλοφορισαν και στην Ελλαδα λογικα για τις ελληνικες εκδοσεις εδω απο την Microsoft Hellas ; Μην μου πειτε οτι αυτοι θα εδωσαν 1000 δολλαρια ή δραχμες για να τα αποκτησαν γιατι δεν θα το πιστευω αυτο με την καμια. Επειδη βλεπω οτι καθε μηνα και καθε χρονο εβγαιναν και κυκλοφορουσαν εξω να υποθεσω οτι ειναι σαν το περιοδικο ram cy ή pcmanager που τοτε εβγαινε το περιοδικο μαζι με cd με demo προγραμματα και παιχνιδια ; α ειχε και κατι service pack των xp και των office αυτα τα περιοδικα δεν ξερω αν τα θυμαστε παντως εγω τα εφτασα.
micos000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Τι ακριβώς θέλεις από τα cd του msdn; Το msdn είναι μια συνδρομιτική πλατφόρμα για developers και προγραμματιστές και η ms έστελνε αυτά τα cd με εργαλεία και βοηθήματα σε αυτούς, οι οποίοι όντως πλήρωναν συνδρομή για να τα παίρνουν. Εσύ απ' ότι βλέπει έχεις μπει σε ένα τριπάκι να συλέγεις παλιά cd πράγμα όμως που δεν είναι και τόσο εύκολο. Όσον αφορά τα περιοδικά, ναι, τα θυμάμαι, είχαν μαζεμένη αρκετή σαβούρα στα cd/dvd τους αλλά δε θυμάμαι ποτέ να έβαλα cd από την πλατφόρμα του msdn. Τα patches, τα sp και τα λοιπά είναι/ήταν δωρεάν και γι αυτό τα έβαζαν και επίσης έβαζαν πολλά demo, freeware ή κάποια offers από προγράμματα που έδιναν ένα ειδικό κλειδί για εγκατάσταση. 1
thelos257 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, micos000 είπε Τι ακριβώς θέλεις από τα cd του msdn; Το msdn είναι μια συνδρομιτική πλατφόρμα για developers και προγραμματιστές και η ms έστελνε αυτά τα cd με εργαλεία και βοηθήματα σε αυτούς, οι οποίοι όντως πλήρωναν συνδρομή για να τα παίρνουν. Εσύ απ' ότι βλέπει έχεις μπει σε ένα τριπάκι να συλέγεις παλιά cd πράγμα όμως που δεν είναι και τόσο εύκολο. Όσον αφορά τα περιοδικά, ναι, τα θυμάμαι, είχαν μαζεμένη αρκετή σαβούρα στα cd/dvd τους αλλά δε θυμάμαι ποτέ να έβαλα cd από την πλατφόρμα του msdn. Τα patches, τα sp και τα λοιπά είναι/ήταν δωρεάν και γι αυτό τα έβαζαν και επίσης έβαζαν πολλά demo, freeware ή κάποια offers από προγράμματα που έδιναν ένα ειδικό κλειδί για εγκατάσταση. Αυτο που βλεπω φιλε μου στο betaarchive ειναι πως αυτα τα cd δεν ξερω φυσικα κατα ποσο κυκλορουσαν ιντερνατιοναλ σε ολες τις χωρες αλλα υπηρχαν και ελληνικες εκδοσεις πανω τους και αυτες ειναι που ψαχνω ακομη πιο βαθια πεγκυ τις βρω ολες. Λογικα θα κυκλοφορισαν και στην Ελλαδα απο την Microsoft Hellas αφου ειναι ιντερνατιοναλ και εχουν ολες τις γλωσσες πανω. Πιστευω οτι θα πρεπει να υπαρχουν στην συλλογη του καθε Ελληνα αυτα τα cd iso και οι παλιες εκδοσεις των windows για ευθυμιο ή για παιξιμο με το virtualbox οπως κανω εγω. Γι αυτο ρωτησα σε ποιου απευθυνονταν αυτα τα cds και τα εστελε η microsoft στην πορτα των πελατων τους και αν μου συμφερει να γινω και εγω συνδρομητης αν ειναι 250 ευρω καθε μηνα η συνδρομη. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από thelos257
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μακάρι να τα βρεις, αλλά δε νομίζω ότι θα έπρεπε κάθε Έλληνας να τα έχει αυτά όπως είπες. Δεν είναι καν συλλεκτικά. και όσον αφορά τα 3.11, win95 και win98, δε νομίζω να υπάρχει λόγος ούτε για vb. Άντε τίποτα xp για κάποια συμβατότητα αλλά μέχρι εκεί. Αφού όμως μπήκες σε τέτοιο τριπάκι καλό κουράγιο. 1
RTW4ever Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ έχω τα Win 98 σε Virtual box, απλά για να θυμάμαι πώς ήταν ο πρώτος μου υπολογιστής.
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Κι εγώ το έκανα αυτό. Τα έβαλα, τα είδα, θυμήθηκα πόσο απαίσια ήταν και πόσα προβλήματα είχα με μπλε οθόνες και κρεμάσματα στον explorer, μου πέρασε η όρεξη, τα έβγαλα και έσβησα το vm και το iso. ΆΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα