dimlevi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα ποιο app προτεινετε για καταγραφη των εξοδων σας ωστε να βλεπεις που φευγουν τα χρηματα σου καθε μηνα και να χεις εναν ελεγχο στο budget.
jim_p Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Υπαρχει μια συζητηση στο reddit αυτες τις μερες και εχουν προτεινει αρκετες τετοιες εφαρμογες. Διαλεξε οποια σου ταιριαζει καλυτερα https://old.reddit.com/r/androidapps/comments/d77quu/any_app_which_is_like_an_bank_invoice_where_you/ 1
snik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Να ρωτησω κατι σχετικα με αυτες τις εφαρμογες, υπαρχει καποια απο αυτες που να παιρνει δεδομενα απο την τραπεζα μου; Δηλαδη να μην χρειαζεται να καταχωρω τις πληρωμες με καρτα με το χερι αλλα να τις περναει αυτοματα;
skar1983 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, snik είπε Να ρωτησω κατι σχετικα με αυτες τις εφαρμογες, υπαρχει καποια απο αυτες που να παιρνει δεδομενα απο την τραπεζα μου; Δηλαδη να μην χρειαζεται να καταχωρω τις πληρωμες με καρτα με το χερι αλλα να τις περναει αυτοματα; Δε νομίζω αλλά με την καμία δεν θα είναι πρόσβαση σε τέτοια δεδομένα σε third party apps.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, snik είπε Να ρωτησω κατι σχετικα με αυτες τις εφαρμογες, υπαρχει καποια απο αυτες που να παιρνει δεδομενα απο την τραπεζα μου; Δηλαδη να μην χρειαζεται να καταχωρω τις πληρωμες με καρτα με το χερι αλλα να τις περναει αυτοματα; Ξεκινά με το gdpr και βάλε την πιθανότητα διαρροής οικονομικών σου στοιχείων και θα καταλάβεις ότι δεν θα παίξει ποτέ. Περαν τούτου όμως μια σχετική ανάλυση στην έχει η τράπεζα για το που πας τα λεφτα σου.
fytotech Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 25/9/2019 στις 12:34 ΜΜ, snik είπε Να ρωτησω κατι σχετικα με αυτες τις εφαρμογες, υπαρχει καποια απο αυτες που να παιρνει δεδομενα απο την τραπεζα μου; Δηλαδη να μην χρειαζεται να καταχωρω τις πληρωμες με καρτα με το χερι αλλα να τις περναει αυτοματα; Το Bluecoins έχει SMS detection αν του δώσεις πρόσβαση. Οπότε αν έχεις ενεργοποιημένα τα SMS για τις αγορές σου, τότε τα προσθέτει αυτόματα.
Voodooman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Για καμιά δεκαετία είχα το θρυλικό "parades" στο PC, υποτυπώδες πρόγραμμα, αλλά έκανα την δουλειά μου. Όταν κατάλαβα ότι πιο πολύ έχω επαφή με το κινητό/tablet μου παρά με το PC, αποφάσισα να περάσω σε εφαρμογή για android. Δοκίμασα αρκετές και κατέληξα στο Money Manager, με το κόκκινο σήμα και το γουρουνάκι μέσα, αγόρασα την πλήρη έκδοση. Χρειάστηκα καμιά μισή μέρα για να την στήσω, αλλά από τότε απλά περνάω έσοδα/έξοδα και παρακολουθώ. Αυτό που θέλεις με τους τραπεζικούς λογαριασμούς/κάρτες δεν νομίζω να γίνεται, άλλωστε το πρόγραμμα πιθανότατα δεν θα ήξερε σε ποια κατηγορία εξόδων να το περάσει. Επειδή δοκίμασα αρκετές, θα σου έλεγα να ξεκινήσεις από αυτήν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα