Προς το περιεχόμενο

Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi 9 Pro με Snapdragon 855+ και μπαταρία 4000mAh

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, AtiX είπε

Αυτό δεν στέκει... Δεν γίνεται σε ένα μοντέλο να υπάρχουν 40 διαφορετικές εκδόσεις οι οποίες να είναι όλες κινητάρες... ή κάποιος κοροϊδεύει ή κάποιος κοροϊδευεται...

Σκέφτηκες το γεγονός ότι διατίθονται τόσα μοντέλα για τα ανάλογα πορτοφόλια ; Μπορεί σε κάποιον να του αρέσει το design της συσκευής αλλά δε θέλει να δαπανήσει 500 ευρώ και θέλει το ίδιο με λιγότερα χρήματα και εν μέρει με κάποια χαμηλότερα χαρακτηριστικά από ότι το τοπ μοντέλο ; Δηλαδή πρέπει να βγαίνει ,θεωρείς ,ένα μοντέλο καρφωμένο στα 500 ευρώ και όποιος τα έχει να το πάρει ; Κάποιος δεν γουστάρει 5G κινητό γιατί δεν έχει χρησιμότητα άμεση ,το θέλει 4G με λίγο χαμηλότερα χαρακτηριστικά που κοστίζει 350 ευρώ. ...δηλαδή η σαμσουνγκ που βγάζει δύο τρεις εκδόσεις για παράδειγμα που η χαμηλότερη ξεκινάει 700+ στα μοντέλα S κάθε φορά πρέπει να είναι ο νόμος στην αγορά ; Ευτυχώς που υπάρχει και η xiaomi που τους βάζει όλους σε σειρά και θέση ,θεωρώ εγώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Φοβερή κίνηση απο την Xiaomi. Με 100 ευρω παραπάνω έχωσε μεσα 5g, εκανε ένα σωρό βελτιώσεις απο την οθόνη και την μπαταρία μέχρι και τον μηχανισμο δόνησης.

Το μονο που με ξενέρωσε ειναι οτι προτιμουσα τον σχεδιασμο του Mi9T.

Και περιμενα πως θα ηταν η μια απο τις 4 συσκευες που ειπαν οτι θα εχει τον νέο αισθητήρα 108mp. (Τουλαχιστον να έβαζε τον 64mp που εβαλε στο Note 8 pro. Κριμα.)

Κατα τάλλα. Στα 470-500€ δεν υπαρχει ανταγωνισμός ουτε με το κυάλι.

15 ώρες πριν, JcD είπε

Βασικά η μη ύπαρξη jack είναι deal breaker για εμένα, αλλά τέλος πάντων από κάμερες και οθόνη πως τα πάει? Έχει ois? Για πόσα ppi μιλάμε? Είναι πολύ κοντά η τιμή του σε καλύτερες στο σύνολο συσκευές!

Πόσοι νομιζεις ότι χρησιμοποιούν jack με handsfree σήμερα και ταυτόχρονα φορτίζουν το κινητό; Σε σχέση με ένα κινητό που διαθέτει type c που κάνει και τα δύο αλλά όχι ταυτόχρονα ; Σχεδόν όλα τα κινητά έχουν κάνει τεράστια βήματα ως προς την αυτονομία στην καθημερινότητα ενός καταναλωτή που με διαρκή χρήση αρκεί μια φόρτιση στο τέλος της μέρας το πολύ πολύ ....

44 λεπτά πριν, georgetsl είπε

Πόσοι νομιζεις ότι χρησιμοποιούν jack με handsfree σήμερα και ταυτόχρονα φορτίζουν το κινητό; Σε σχέση με ένα κινητό που διαθέτει type c που κάνει και τα δύο αλλά όχι ταυτόχρονα ; Σχεδόν όλα τα κινητά έχουν κάνει τεράστια βήματα ως προς την αυτονομία στην καθημερινότητα ενός καταναλωτή που με διαρκή χρήση αρκεί μια φόρτιση στο τέλος της μέρας το πολύ πολύ ....

Είπα και κάνα λέω, για ΕΜΕΝΑ είναι deal breaker, θα προτιμήσω κάτι με Jack

• Like 1

1 ώρα πριν, georgetsl είπε

Σκέφτηκες το γεγονός ότι διατίθονται τόσα μοντέλα για τα ανάλογα πορτοφόλια ; Μπορεί σε κάποιον να του αρέσει το design της συσκευής αλλά δε θέλει να δαπανήσει 500 ευρώ και θέλει το ίδιο με λιγότερα χρήματα και εν μέρει με κάποια χαμηλότερα χαρακτηριστικά από ότι το τοπ μοντέλο ; Δηλαδή πρέπει να βγαίνει ,θεωρείς ,ένα μοντέλο καρφωμένο στα 500 ευρώ και όποιος τα έχει να το πάρει ; Κάποιος δεν γουστάρει 5G κινητό γιατί δεν έχει χρησιμότητα άμεση ,το θέλει 4G με λίγο χαμηλότερα χαρακτηριστικά που κοστίζει 350 ευρώ. ...δηλαδή η σαμσουνγκ που βγάζει δύο τρεις εκδόσεις για παράδειγμα που η χαμηλότερη ξεκινάει 700+ στα μοντέλα S κάθε φορά πρέπει να είναι ο νόμος στην αγορά ; Ευτυχώς που υπάρχει και η xiaomi που τους βάζει όλους σε σειρά και θέση ,θεωρώ εγώ. 

Έχεις σκεφτεί ότι για αυτό τον λόγο υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα και σειρές σε κάθε εταιρία και όχι ένα μοντέλο σε 200 παραλλαγές... 

18 ώρες πριν, eemix είπε

Δεν νομίζω να είναι θέμα ram. 

Πχ έχω βάλει δόνηση στον τερματισμό μιας κλήσης, που λειτουργεί πχ στον exdialer και τη χάνει τη ρύθμιση αρκετές φορές την ημέρα.

Χρησιμοποιώ (για δικούς μου λόγους οκ) ένα full screen caller και τσινάει το Miui. Και στο Max 3 που είχα και στο RN7 τώρα.

Τέτοια μικροπραγματάκια τα είχα πάντα σε όλα τα xiaomi που είχα και δεν νομίζω να είναι θέμα υπολειπόμενης ram

Δοκιμαστε να σεταρεις και αυτες τις επιλογες ωστε να μην καθαριζει ποτε την cache αυτοματα.

Screenshot_2019-09-25-11-32-15-698_com_miui.securitycenter.png.7413c796f6d308423c26eb678c22c12f.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Έχεις σκεφτεί ότι για αυτό τον λόγο υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα και σειρές σε κάθε εταιρία και όχι ένα μοντέλο σε 200 παραλλαγές... 

Η xiaomi σου δίνει περισσότερες επιλογές με μικρές έως μεγάλες διαφορές χαρακτηριστικών και τιμολογιακή πολιτική.... Οποτε περισσότερες επιλογές.... Τώρα άμα βαριέται ο άλλος να καταλάβει ή να διαβάσει για 1,2,3,4,5,6, μοντέλα με διαφορές τιμών μεταξύ τους... Ας πάει σε άλλη εταιρία τότε με λιγότερες επιλογές και να μην μπερδεύεται με τις διάυφορες του κάθε μοντέλου με 200 παραλλαγές.... Για εμένα που αφιερώνω χρόνο όταν πρόκειται να αλλάξω κινητό... Είναι μια χαρά.. Για άλλους ,η γνώμη του πωλητή του πλαίσιο και του κοτσοβωλου αρκεί και περισσεύει και έτσι να μην αγχώνεται ο υποψήφιος πολλά να σκεφτεί και να χάνει χρόνο.

Επεξ/σία από georgetsl

1 ώρα πριν, georgetsl είπε

Για εμένα που αφιερώνω χρόνο όταν πρόκειται να αλλάξω κινητό... Είναι μια χαρά..

Εδώ είναι το κλειδί... πόσοι νομίζεις ότι έχουν αυτό το χρόνο να σπαταλήσουν????

3 ώρες πριν, zelmanblue είπε

Δοκιμαστε να σεταρεις και αυτες τις επιλογες ωστε να μην καθαριζει ποτε την cache αυτοματα.

Screenshot_2019-09-25-11-32-15-698_com_miui.securitycenter.png.7413c796f6d308423c26eb678c22c12f.png

Δεν το βρίσκω αυτό στο menu του RN7. Είναι (λογικά) από xiaomi κινητό αυτό?

4 ώρες πριν, JcD είπε

Είπα και κάνα λέω, για ΕΜΕΝΑ είναι deal breaker, θα προτιμήσω κάτι με Jack

Και εγώ μαζί σου είμαι, γιαυτό μας έδωσε το Mi 9 lite που τα έχει όλα μέσα, το καλό με τνν xiaomi είναι ότι βγάζε κινητά για όλα τα γούστα.

• Like 1

13 λεπτά πριν, eemix είπε

Δεν το βρίσκω αυτό στο menu του RN7. Είναι (λογικά) από xiaomi κινητό αυτό?

Σε ολα τα MIUI κινητα υπαρχει.

Θα πας στην εφαρμογη Ασφαλεια, θα πατησεις στο εικονιδιο της μπαταριας και επανω δεξια εχει ενα γραναζι για ρυθμισεις.

• Like 1

4 λεπτά πριν, zelmanblue είπε

Σε ολα τα MIUI κινητα υπαρχει.

Θα πας στην εφαρμογη Ασφαλεια, θα πατησεις στο εικονιδιο της μπαταριας και επανω δεξια εχει ενα γραναζι για ρυθμισεις.

οκ... thanks

έτσι είναι σεταρισμένο....

περιμένω τον Οκτώβρη την 11 έκδοση. 

Να κάνω και ένα hard reset.

Μακάρι να κάνω λάθος και να (έχει) αλλάξει η εμπειρία χρήσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, vargas είπε

Μιλάμε για την γνωστή σειρά Α που έχει χειρότερη φωτογραφίκη από το redmi note 5 ;        Τολμω να πω ότι ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό αυτη την στιγμή .  Ραμ και μπαταρία στο φουλ. Τιμή εξαιρετική ,κάμερα  σούπερ και ποιότητα κατασκευής άψογη . Το περσινό mi 8 pro που καποιοι αναφέρουν ειχε μόλις 3000 mah. Επίσης έχει charge turbo και σύστημα ψύξης  και 5g και η τιμή του με όλα αυτά μαζί   ( 12g  με 512 gb )  φτάνει τα 550 ευρώ. ..Εντάξει τι άλλο να ζητήσει κανείς ;;;;

ABS, Airbag, start/stop button και multimedia station me gps και καμερα οπισθοπορείας...

Τι λες ρε παιδί μου!!! ακου charge turbo και ιντερκουλερ!!!

Α... το 5G να πάρεις γιατί θα το δουλέψεις κάργα εδώ

22 ώρες πριν, vargas είπε

Το διαβάσαμε κ αυτό ..Άλλες εταιρείες  πρέπει να ανεβάσουν την ram για να μην έχει reloads ..Άλλωστε με 12 gb ram και με 8 δε νιώθει τπτ το κινητό 

Ενώ η Apple με 2GB ram κάνει παπάδες και σας κάνει και παραμιλάτε με τα 150GB ram που θα χρειάζεστε σε λίγο για να ανοίξετε ένα gmail!

21 ώρες πριν, vargas είπε

Αδιάβροχοποιηση ; Σοβαρά τώρα ; Γτ στο νερό θα το πετάω ;  micro sd ; τι να την κάνω  με 512 gb ;   Θυρα ακουστικών  δεν με ενδιαφέρει καθόλου όμως γτ χρησιμοποιω μόνο bt  Το ηχείο είναι ήδη βελτιωμένο από το mi 9 , και οθόνη δεν την είδαμε ακόμα πως ξέρουμε ότι υστερεί ;  Για μένα τα έχει όλα + το dual sim που όλα τα μοντέλα xiaomi το έχουν κ το ξεχνάμε . Και 800 ευρώ  για  12 gb με 512 gb είναι πολύ λιγα για  μένα και turbo charge  και 5g και cooling system που αν δουλεύει όπως στο poco  θα είναι το   λιγότερο αψογο . ε τι άλλο να δώσει ;

.

Το γεγονός του να σου πέσει από ατύχημα, ούτε το σκεφτήκαμε ε?

Να μου πεις για το 5G τι να το κάνεις, να συμφωνήσω... αλλά την αδιαβροχοποίηση βρε άνθρωπε??? 

Επεξ/σία από crossmo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...