eemix Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, vargas είπε Εντάξει τι άλλο να ζητήσει κανείς ;;;; Να ζητήσει λειτουργικό που να μην κλείνει εφαρμογές και να λειτουργούν όλα ομαλά. Μεγάλα ή μικρά bugs, για εμένα τουλάχιστον, με κάνουν να μην μπορώ να χαρώ τα xiaomi... Αφού τη σειρά Mix την πήγαν σε άλλο "επίπεδο", έπρεπε τουλάχιστον, να βάλουν OIS σε αυτό Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από eemix 6 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toper Harley Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε 6 μήνες που θα πέσει η τιμή στα μισά ( 200 με 250 💶💶💶) θα είναι κελεπουρι....!!!! κοντά στα 600 υπάρχουν αρκετές αξιόλογες προτάσεις... Οπότε της υπομονής..!!! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Toper Harley 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, eemix είπε Να ζητήσει λειτουργικό που να μην κλείνει εφαρμογές και να λειτουργούν όλα ομαλά. Μεγάλα ή μικρά bugs για ένα τουλάχιστον με κάνουν να μην μπορώ να χαρώ τα xiaomi... Αφού τη σειρά Mix την πήγαν σε άλλο "επίπεδο", έπρεπε τουλάχιστον, να βάλουν OIS σε αυτό Το διαβάσαμε κ αυτό ..Άλλες εταιρείες πρέπει να ανεβάσουν την ram για να μην έχει reloads ..Άλλωστε με 12 gb ram και με 8 δε νιώθει τπτ το κινητό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonproniknidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tokyo είπε Και 40 να βγάλει καλά κάνει. Αφού όλα είναι κινηταρες. Με το που βγει το αγόρασα Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ όσπου φρέναρα μόλις είδα την τιμή. 2500 είναι πολλά λεφτά γαμώτο. ΑΛΛΑ.... για πρώτη φορά που βλέπω τόσο ακριβή τιμολόγηση σε κινητό και λέω ΝΑΙ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ... εννοείται ότι έφυγε το mi9 και καπάκι πάμε για mi9 pro. Αλλά το Mix A είναι πολύ ακριβό. Δεν παλεύεται με τίποτε ΚΟΥΚΛΑΡΑ ανελέητη τεχνολογία που τα ξεσκίζει όλα στην κυριολεξία και σε σχεδιασμό και σε ποιότητα και σε ΟΛΑ αλλά δεν είναι για μένα 33 λεπτά πριν, ChownTuen είπε Το OnePlus 7t είναι αρκετά καλύτερο. Τόσο σαν κάμερα, οθόνη, φόρτιση και κυρίως design. Όχι μόνο το pro αλλά και το απλό. Υπάρχουν φυσικά και τα Samsung σειράς Α. Μόνο τα fan boys θα το προτιμήσουν το mi9pro. σοβαρά τώρα? Έχει σχεδόν τα διπλάσια λεφτά η πατάτα το oneplus. Και οκ το Oneplus. Βάζεις μέσα και τα Α της samsung... ζαλάδα λέμε...Ας σοβαρευτούμε λίγο πλιζ. αλλά οκ.. για πες που είναι αρκετά καλύτερο το oneplus 7t για να είμαστε και ποιο αντικειμενικοί. 8 λεπτά πριν, Toper Harley είπε Σε 6 μήνες που θα πέσει η τιμή στα μισά ( 200 με 250 💶💶💶) θα είναι κελεπουρι....!!!! κοντά στα 600 υπάρχουν αρκετές αξιόλογες προτάσεις... Οπότε της υπομονής..!!! κοντά στα 600 με 12gb ram 855+ και τέτοια χαρακτηριστικά... οκ. ότι πεις 58 λεπτά πριν, JcD είπε Πολύ κοντά η τιμή στις ναυαρχίδες της samsung, πως θα πουλήσει? βγάλε το "ναυ" και θα δεις το γιατί και συμπληρώνω. Για πες μια "ναυ"αρχίδα της samsung με 512 storage 12 ram και 855+ Που να έχει 550 ευρώ να σε δω.... 8 λεπτά πριν, eemix είπε Να ζητήσει λειτουργικό που να μην κλείνει εφαρμογές και να λειτουργούν όλα ομαλά. Μεγάλα ή μικρά bugs, για εμένα τουλάχιστον, με κάνουν να μην μπορώ να χαρώ τα xiaomi... Αφού τη σειρά Mix την πήγαν σε άλλο "επίπεδο", έπρεπε τουλάχιστον, να βάλουν OIS σε αυτό η να μάθεις μέσα από τον task manager πως να πατάς το λουκετάκι και να μην κλείνει ποτέ η εφαρμογή που σε ενδιαφέρει.. καλό? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από leonproniknidis 4 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eemix Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vargas είπε Το διαβάσαμε κ αυτό ..Άλλες εταιρείες πρέπει να ανεβάσουν την ram για να μην έχει reloads ..Άλλωστε με 12 gb ram και με 8 δε νιώθει τπτ το κινητό Δεν νομίζω να είναι θέμα ram. Πχ έχω βάλει δόνηση στον τερματισμό μιας κλήσης, που λειτουργεί πχ στον exdialer και τη χάνει τη ρύθμιση αρκετές φορές την ημέρα. Χρησιμοποιώ (για δικούς μου λόγους οκ) ένα full screen caller και τσινάει το Miui. Και στο Max 3 που είχα και στο RN7 τώρα. Τέτοια μικροπραγματάκια τα είχα πάντα σε όλα τα xiaomi που είχα και δεν νομίζω να είναι θέμα υπολειπόμενης ram Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από eemix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε βγάλε το "ναυ" και θα δεις το γιατί Ε καλά αλλά δεν πείθεται ο κόσμος έτσι! Να πουλήσει περισσότερο από τα s? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 αφηστε μας κ λιγο να χαρουμε καμια συσκευη😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Νάτα...μας.....Xiaomi MIX Alpha...στα 2561 Ευρώ (τιμή Κίνας....) !!! https://www.mi.com/mixalpha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Redmi 7a 74€μέχρι να σβήσει ο ήλιος, για τα υπόλοιπα υπάρχει η sapphire nitro 😂😂😂😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Βρήκα σε επώνυμο κατάστημα Mi 9T pro με pop up camera, 6/128 στα 499€. Εντυπωσιάστηκα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devanir Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Με λίγα παραπάνω χρήματα παιρνει κανείς σειρά S με το υπέροχο OneUi της Samsung. Μακριά από miui, το πλέον άθλιο Android skin, τόσο σε λειτουργικό όσο και αισθητικό επίπεδο. Απορώ γιατί η Ξιαομι το παλεύει με "ναυαρχίδες", θα έπρεπε να βγάζει μόνο mid και low range συσκευές για τα μπατιρακια που τις αγοράζουν με τις κούτες. 1 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eemix Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, leonproniknidis είπε η να μάθεις μέσα από τον task manager πως να πατάς το λουκετάκι και να μην κλείνει ποτέ η εφαρμογή που σε ενδιαφέρει.. καλό? Αντιπαρέρχομαι αν υπάρχει ειρωνεία στα γραφόμενα και ενημερώνω ότι μπορεί να μην είμαι και master της miui, αλλά κάτι ξέρω... Οπότε και από κει, και ακόμα και αυτόματη έναρξη και εξαίρεση από εξοικονόμηση έχω κάνει αλλά δεν.... Δεν jξέρω μήπως έχει γίνει κανά θαύμα στην 11 έκδοση... Όταν έχω (έστω και για 2ο) στην κατοχή μου το RN7 πιστεύω στη xiaomi, αλλά θα ήθελα να έχω την ίδια εμπειρία στην καθημερινότητα όπως πχ έχω με το HTC U12... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από eemix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ όσπου φρέναρα μόλις είδα την τιμή. 2500 είναι πολλά λεφτά γαμώτο. ΑΛΛΑ.... για πρώτη φορά που βλέπω τόσο ακριβή τιμολόγηση σε κινητό και λέω ΝΑΙ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ... εννοείται ότι έφυγε το mi9 και καπάκι πάμε για mi9 pro. Αλλά το Mix A είναι πολύ ακριβό. Δεν παλεύεται με τίποτε Εσύ κλείνεις συμφωνίες εκατομμυρίων με ένα τηλέφωνο και ηχογράφηση κλήσης τα 2 ψωροχιλιαρικα σου φαίνονται πολλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, devanir είπε Με λίγα παραπάνω χρήματα παιρνει κανείς σειρά S με το υπέροχο OneUi της Samsung. Μακριά από miui, το πλέον άθλιο Android skin, τόσο σε λειτουργικό όσο και αισθητικό επίπεδο. Απορώ γιατί η Ξιαομι το παλεύει με "ναυαρχίδες", θα έπρεπε να βγάζει μόνο mid και low range συσκευές για τα μπατιρακια που τις αγοράζουν με τις κούτες. Σταμάτησα να διαβάζω στο υπέροχο ui 😂😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μια στιγμη να πουλησω το προηγούμενο Xiaomi που αγορασα πριν δυο μηνες επειδή ήταν vfm και αντικατεστησε το τεσσαρων μηνων vfm Xiaomi μου για να παρω το νεο vmf Xiaomi μέχρι να βγει σε ενα μιση μηνα το Mi 10 που θα μαμαει και θα είναι και vfm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα