gehior Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 μου ζητηθηκε να κανω μαθηματα φωτογραφιας σε δημοτικο σχολειο. μηπως υπαρχει κατι σε pdf . σαν οδηγος για το τι μαθημα θα κανουμε σε παιδακια 1 εως 6 δημοτικου που δεν εχουν τις γνωσεις της ταχυτητας κ του φωτος? αν γνωριζει κατι κανεις θα ηταν πολυ σημαντικο,.
helicoid Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Νομίζω οτι εντελώς διαφορετική αντιληπτική ικανότητα έχει ένα παιδί 6ης δημοτικού από ένα 1ης δημοτικού. Δηλαδή πρώτα πρέπει να δεις το ηλικιακό του θέματος και μετά να προσαρμόσεις το πρόγραμμα ανάλογα. Στα πολύ μικρά μάλλον δεν υπάρχει νόημα να μιλάς για ISO πχ, από την άλλη άμα κουβαλάνε πλέον κινητό από τέτοιες ηλικίες και τραβάνε selfies και δεν ξέρω τι άλλο ίσως και να σε εκπλήξουν. Υπάρχουν αρκετοί μπούσουλες πάντως. Σου λέει πως να αρχίσεις, να έχεις70% πρακτική και 30% θεωρία, και άλλα tips. Google is your friend. Τώρα αν ζητάς έτοιμο ωρολογιακό πρόγραμμα με μαθήματα ανά μέρα και τι θα τους λες σε κάθε μάθημα, ε χλωμό να βρείς. Και στην τελική δες τι απορροφούν, τι ενδιαφέρον υπάρχει, και αναλόγως ανεβάζεις ή κατεβάζεις το επίπεδο.
AgnwstosY Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Άσχετη απορία αλλά το σχολείο είναι ιδιωτικό ή δημόσιο?Απλά πότε δεν έχω ξανακουσει τέτοιο μάθημα.
gehior Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 ιδιωτικο ναι . απλα κ σε δημοσια σχολεια το εχουν βαλει σαν εξτρα οπως εχω ακουσει απο συναδεφλους που τους πληρωνουν ο συλλογος γονεων . εμενα ειναι απο ιδιωτικο σχολειο οποτε πληρωνει το σχολειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα