Diinekis21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Τι φάση με τα κλειδάδικα; 20,36€ είχε φτάσει πριν κανά μήνα.
kxtsao Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 το ξεκίνησα και γω σήμερα αφού είναι τζάμπα ως την τετάρτη και ομολογώ κόλλησα αρκετές ώρες,ώσπου η σύζυγος αναρωτήθηκε πως και σηκώθηκα απ την καρέκλα.της εξήγησα ότι δεν θα κρατήσει πολύ αυτό,αλλά δεν με πιστεύει.ευτυχώς που έχουμε και τα μωρά και να θέλουμε δεν μπορούμε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο.για 1η μέρα όμως,πάτησα γκάζι και πάλι όμως λόγω του υπολογιστή 10ετίας,δεν προχωράει όσο γρήγορα θα ήθελα.γενικά,δεν βλέπω αλλαγές,λίγο το περιβάλλον άλλαξε,ελληνικά είχε πέρσι?δεν θυμάμαι.τα γραφικά ίδια,οι τραυματισμοί στην αρχή είναι και πάλι πολλοί και τα λεφτά λίγα για μεταγραφές.δεν θα το έπαιρνα λόγω φόρτου εργασίας με τα μωρά,καθώς έρχεται και το τρίτο σε 5 μήνες και επίσης,πρώτα θ αναβαθμίσω pc και μετά θα το ξανασκεφτώ.όταν θα ξαναπάρω μάνατζερ,θέλω να παίζει σφαίρα και όχι να σέρνεται 1
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Τι φάση με τα κλειδάδικα; 20,36€ είχε φτάσει πριν κανά μήνα. ...και αυτή τη στιγμή έχει πάει στα 30! Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς γίνεται.
spilios6 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σιγουρα εχει να κανει με το αποθεμα ποσα εχουν διαθεσιμα καθε site Επισης σκεψου οτι τωρα με τον ιο ολοι ειναι σπιτι οποτε στο παραδειγμα μας ενα managerακι κανει για καραντινα ΤΑΜΑΜ !!! Εγω το αγορασα πριν γινει ο χαμουλης αλλα δυστυχως λογω δουλειας δεν εχω προλαβει βεβαια απο την αλλη εχω δουλεια που τετοιες μερες παμε κατα διαολου Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από spilios6
Lalakis1975 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Στις 22/3/2020 στις 12:31 ΠΜ, kxtsao είπε το ξεκίνησα και γω σήμερα αφού είναι τζάμπα ως την τετάρτη και ομολογώ κόλλησα αρκετές ώρες,ώσπου η σύζυγος αναρωτήθηκε πως και σηκώθηκα απ την καρέκλα.της εξήγησα ότι δεν θα κρατήσει πολύ αυτό,αλλά δεν με πιστεύει.ευτυχώς που έχουμε και τα μωρά και να θέλουμε δεν μπορούμε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο.για 1η μέρα όμως,πάτησα γκάζι και πάλι όμως λόγω του υπολογιστή 10ετίας,δεν προχωράει όσο γρήγορα θα ήθελα.γενικά,δεν βλέπω αλλαγές,λίγο το περιβάλλον άλλαξε,ελληνικά είχε πέρσι?δεν θυμάμαι.τα γραφικά ίδια,οι τραυματισμοί στην αρχή είναι και πάλι πολλοί και τα λεφτά λίγα για μεταγραφές.δεν θα το έπαιρνα λόγω φόρτου εργασίας με τα μωρά,καθώς έρχεται και το τρίτο σε 5 μήνες και επίσης,πρώτα θ αναβαθμίσω pc και μετά θα το ξανασκεφτώ.όταν θα ξαναπάρω μάνατζερ,θέλω να παίζει σφαίρα και όχι να σέρνεται Σε τι επεξεργαστή σέρνεται;
kxtsao Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, Lalakis1975 είπε Σε τι επεξεργαστή σέρνεται; άστο pentium dual core e5700 3ghz
Lalakis1975 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, kxtsao είπε άστο pentium dual core e5700 3ghz Ε καλά είσαι πολύ χάλια φίλε... Εγώ με i5 2500 πάω σχετικα καλά. Δώσε 200 ευρώ και κάνε αναβάθμιση
kxtsao Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, Lalakis1975 είπε Ε καλά είσαι πολύ χάλια φίλε... Εγώ με i5 2500 πάω σχετικα καλά. Δώσε 200 ευρώ και κάνε αναβάθμιση όχι μόνο αναβάθμιση επεξεργαστή,αλλά θα πάω κάποια στιγμή σε αντικατάσταση όλου του συστήματος
Lalakis1975 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, kxtsao είπε όχι μόνο αναβάθμιση επεξεργαστή,αλλά θα πάω κάποια στιγμή σε αντικατάσταση όλου του συστήματος Αν υπάρχει χρήμα ναι καλύτερα. Εγώ έβαλα επεξεργαστή και κάρτα και παίζω τα πάντα.
Diinekis21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Γράψτε τα stories σας συν-managers! 9 χρόνια με Leeds. Μία από όλα! 1 Ch.L., 1 Εuropa, 1 Super Cup, 1 Premier, 1 FA, 1 EFL, 1 Community. 3 δεύτερες θέσεις στη Premier, 1 χαμένο τελικό σε Ch. L., 3 χαμένους στο EFL, 1 χαμένο Super Cup και 1 Community. Μετακόμισα για την επόμενη στο κίτρινο υποβρύχιο της Villarreal!
nzeppos Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Αυτά γίνονται αν το ζεις το παιχνίδι... (ή αν σου την έχει βαρέσει από την πολλή καραντίνα)
nzeppos Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν το παιχνίδι μέσω Steam, τρέχει προσφορά στα 36.84 ευρώ και ισχύει μέχρι 14/5. (βέβαια στα κλειδάδικα είναι στα 22-23 ευρώ, οπότε διαλέγετε και παίρνετε)
johnmayson Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Καλημερα παιδια σκεφτομαι να ξεκινησω το παιχνιδι.Εχω το 18 αξιζει να παρω το 20;Το βρισκω κουτατο 24.Να περιμενω το 21 και να ξεκινησω το 18;Μου σκασε να παρω καλιαρι ομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα