Πανος999 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Ασχολειται κανεις με το staff του ή μονο εγω το αλλαζω συνεχεια?? Μολις αναλαβω μια ομαδα μπορει να φαω κ 1-2 ωρες μέχρι να βρω το προσωπικο που θελω!! 1
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και λίγες λες. Σε μικρότερες κατηγορίες που είναι πιο δύσκολο να βρεις τους σωστούς ανθρώπους (λόγω περιορισμένων οικονομικών), συνήθως θέλει χρόνια και πολύ ψάξιμο μέχρι να κατορθώσεις να στελεχώσεις σωστά την ομάδα. Ένα πρόβλημα που δεν έχει φτιαχτεί ακόμα είναι η δυνατότητα υπογραφής ανθρώπων του staff σε μεταγενέστερες ημερομηνίες, ώστε να μπορείς πχ. να συμφωνείς με τον τάδε ότι θα έρθει σε Χ μήνες και να αποδεσμεύεις τον προκάτοχο με μικρότερη αποζημίωση. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, μόλις αναλάβουμε μια ομάδα συχνά αναγκαζόμαστε να απολύσουμε αρκετό κόσμο πληρώνοντας σημαντικές αποζημιώσεις για τρέχοντα συμβόλαια 1-2 ετών ώστε να καταφέρουμε να φέρουμε αυτούς που θέλουμε. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από nzeppos 2
Πανος999 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Σωστα... Εγω παιρνω μετρια προς δυνατα club πλεον λογω ελλειψης χρονου.. Στο 19 ειχα Βαλενθια κ τρ στο 20 ξεκινησα με Λειψια..
gianniz_k Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Φυσικά και ασχολούμαστε με το staff. Έχω παραιτηθεί από ομάδα, επειδή λόγω κακής οικονομικής κατάστασης δεν με άφηνε να προσλάβω staff ενώ υπήρχαν κενές θέσεις. Και παρόλο που είχα το ρόστερ που ήθελα για να πετύχω τον στόχο της ομάδας 1
Diinekis21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, Πανος999 είπε Ασχολειται κανεις με το staff του ή μονο εγω το αλλαζω συνεχεια?? Μολις αναλαβω μια ομαδα μπορει να φαω κ 1-2 ωρες μέχρι να βρω το προσωπικο που θελω!! Στις 22/9/2020 στις 1:51 ΜΜ, Diinekis21 είπε Για staff πρέπει να έχεις κορυφαίο και να τους επαναξιολογείς κάθε καλοκαίρι (ειδικά αν ανεβάζεις reputation). Καλά από όταν αναλάβεις μια ομάδα μέχρι το πρώτο continue περνάνε κάτι ώρες... 7 ώρες πριν, Πανος999 είπε Σωστα... Εγω παιρνω μετρια προς δυνατα club πλεον λογω ελλειψης χρονου.. Στο 19 ειχα Βαλενθια κ τρ στο 20 ξεκινησα με Λειψια.. Μέτρια δε τα λες τα projects των Valencia & Leipzig! Πολύ τούμπανα και τα 2!
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Καλά από όταν αναλάβεις μια ομάδα μέχρι το πρώτο continue περνάνε κάτι ώρες... Αληθώς. Συνήθως μου παίρνει περισσότερο για τις πρώτες 4-5 εβδομάδες σε ένα σύλλογο παρά για ολόκληρη τη δεύτερη σεζόν. 1
babis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Παίδες καλησπέρα ερώτηση γενικη,τι skin και extra graphics βάζετε στο φμ;υπάρχει κάνα πιο ελαφρύ skin ώστε το λάπτοπ να ναι λίγο πιο γρήγορο;τα έξτρα πραγματακια προσθέτουν πολύ αλλά βαραίνουν και πολύ την όλη φάση....
gianniz_k Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Στις 14/10/2020 στις 2:37 ΜΜ, babis13 είπε Παίδες καλησπέρα ερώτηση γενικη,τι skin και extra graphics βάζετε στο φμ;υπάρχει κάνα πιο ελαφρύ skin ώστε το λάπτοπ να ναι λίγο πιο γρήγορο;τα έξτρα πραγματακια προσθέτουν πολύ αλλά βαραίνουν και πολύ την όλη φάση.... Από graphics βάζω logos και facepacks. Skin σπάνια αλλάζω,βολεύομαι ως έχει. Δεν θα έλεγα ότι μου βάρυνε ποτέ ,μια χαρά μου τρέχει το pc. Ακόμα και με αρκετά χρόνια χωρίς format. Με i5 πρώτης γενιάς και 8gb ram
dalan2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 ναι αυτο ισχυει παλια που ειχαμε 2 ή 4 μνημη...επειδη εχει μεινει ελαφρυ το παιχνιδι και εχουμε καλυτερα pc δεν βαραινει τοσο(δεν το καταλαβαινεις δλδ...)
Πανος999 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Να ρωτησω κτ ρε παιδια.. Οι γυμναστες κ γενικα το προσωπικο, ανεβαινει/κατεβαινει ή μενει στασιμο??
Diinekis21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Έχουν κανονικά current/potential ability οπότε έχουν και αυτοί την εξέλιξη τους.
Πανος999 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Στις 18/10/2020 στις 8:06 ΜΜ, Diinekis21 είπε Έχουν κανονικά current/potential ability οπότε έχουν και αυτοί την εξέλιξη τους. Το ξερω οτι εχουν ca/pa αλλα δν εχω παρατηρήσει εγω κτ.. Επίσης ολοι οι καλοι που αποσυρονται κ γίνονται γυμναστες εχουν χαλια ποσοστα.. Messi, cr κλπ..
VIRUSD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 γεια σας παιδια θα ηθελα να αλλαξω διαδρομη τα αρχεια του παιχνιδιου που δημιουργουντε στα εγραφα που ειναι στον ssd και να τα μεταφερω στον hhd..γνωριζει κανεις την διαδηκασια το παιχνιδι ειναι απο την επικ και το εχω εγκαταστησει στο hdd και τα αρχεια που βαζουμε τα face,logo κτλ μου τα εχει κανει install στον ssd..
gianniz_k Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 2/9/2021 στις 10:41 ΠΜ, VIRUSD είπε γεια σας παιδια θα ηθελα να αλλαξω διαδρομη τα αρχεια του παιχνιδιου που δημιουργουντε στα εγραφα που ειναι στον ssd και να τα μεταφερω στον hhd..γνωριζει κανεις την διαδηκασια το παιχνιδι ειναι απο την επικ και το εχω εγκαταστησει στο hdd και τα αρχεια που βαζουμε τα face,logo κτλ μου τα εχει κανει install στον ssd.. Εδώ είσαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα