kitsos333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους έχω μια παλιά σχετικά τηλεόραση όπου στο σπίτι που μετακόμισα δεν έχει κεραία άμα αγοράσω ένα αποκωδιποιητη θα μπορώ να έχω σήμα ;
Doubt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Αν δεν υπάρχει κεραία, δε μπορείς να κάνεις λήψη του σήματος για να γίνει η αποκωδικοποίηση και να πάει μετά στην τηλεόραση.
Payne83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Διάβασα το αρχικό μήνυμα πέντε φορές γιατί έλεγα δεν μπορεί να λέει αυτό που βλέπω. Το πρώτο που χρειάζεται είναι κεραία με σωστή τοποθέτηση, φαντάζομαι ότι είναι αυτονόητο. Μετά να δεις τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης (HDMI, SCART... ) για να ξέρεις τι αποκωδικοποιητή θα πάρεις.
kitsos333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δω τηλεόραση χωρίς κεραία ;
Doubt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Εσωτερική κεραία ή αλλιώς μέσω διαδικτύου.
Panagiotis 05 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 σύρμα. όπως κάναμε παλιά στα τραντζιστοράκια που έσπαγε η κεραία!
isay Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kitsos333 είπε Καλησπέρα σε όλους έχω μια παλιά σχετικά τηλεόραση όπου στο σπίτι που μετακόμισα δεν έχει κεραία άμα αγοράσω ένα αποκωδιποιητη θα μπορώ να έχω σήμα ; Πήγα σε ενα σπιτι που δεν εχει νερό, αμα βαλω βρύση, θα εχω; Χωρίς κεραία ... δεν! 56 λεπτά πριν, kitsos333 είπε Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δω τηλεόραση χωρίς κεραία ; Μεσω internet ή με εσωτερική κεραία και αποκ/τη (αρκει να πιάνει η εσωτεικη κεραία εκει που εισαι) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από isay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα