Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια εχω αυτες που αναγρασφει ο τιτλος, απλα τωρα ειμαι 60% Load και εχω θεμα .. δεν νιοθω κομπλε,νιοθω οτι γεμιζει!!

φυσικα εχω αυτες με τα cas14

θα χασω τιποτα αν παω στα 32?καπιος καποτε μου ειχε πει αν παω στα 32 κατι θα χασω αλλα δεν θυμαμαι για αυτο ροταω

ευχαριστω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, petradakkiii είπε

Καλημερα παιδια εχω αυτες που αναγρασφει ο τιτλος, απλα τωρα ειμαι 60% Load και εχω θεμα .. δεν νιοθω κομπλε,νιοθω οτι γεμιζει!!

φυσικα εχω αυτες με τα cas14

θα χασω τιποτα αν παω στα 32?καπιος καποτε μου ειχε πει αν παω στα 32 κατι θα χασω αλλα δεν θυμαμαι για αυτο ροταω

ευχαριστω

Καλησπέρα, όχι δεν θα χάσεις, θα κερδίσεις κιολας. Αλλά αν δεν γεμίζει η ραμ δεν κολλαει. Στο μυαλό είναι.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, όχι δεν θα χάσεις, θα κερδίσεις κιολας. Αλλά αν δεν γεμίζει η ραμ δεν κολλαει. Στο μυαλό είναι.

Μπορεί το παλικάρι να έχει πρόβλημα επειδή γεμίζει η Cache. Είναι πολύ σοβαρό Bug αυτό και να δώ πότε θα το διορθώσει η Microsoft. Αν βάλει 32 GB ίσως και να λυθεί αν και δεν το νομίζω. Βασικά έλεγα και εγώ να βάλω 32 GB λόγω αυτού του προβλήματος αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

εχω καταλαβει ναι οτι ειναι στο μυαλο μου,ειμαι κομπλεξαρα το παραδεχομαι! χαχαχα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Μπορεί το παλικάρι να έχει πρόβλημα επειδή γεμίζει η Cache. Είναι πολύ σοβαρό Bug αυτό και να δώ πότε θα το διορθώσει η Microsoft. Αν βάλει 32 GB ίσως και να λυθεί αν και δεν το νομίζω. Βασικά έλεγα και εγώ να βάλω 32 GB λόγω αυτού του προβλήματος αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα.

Τι σχέση έχει η cache με το λειτουργικό, και την ραμ; Ειλικρινά ρωτάω. Από τον επεξεργαστή σε επίπεδο hardware δεν γίνεται η διαχείρηση;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Τι σχέση έχει η cache με το λειτουργικό, και την ραμ; Ειλικρινά ρωτάω. Από τον επεξεργαστή σε επίπεδο hardware δεν γίνεται η διαχείρηση;

α 5% εχω σε αυτον , δεν μασαι και πουθενα ειναι η αληθεια

και κατι ασχετο...νιοθω οτι παιζει να κωλλησα και καναν Ιο τι μου προτεινεται να βαλω ρε παιδια?ΔΕΝ ΔΕΙΝΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΝΤΩΣ,Κατι σε φρεε καλο εχουμε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Αυτή την Cache εννοώ, όχι την Cache του επεξεργαστή:

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την διαχείριση της μνήμης στα Windows 10 και η Microsoft σφυρίζει αδιάφορα.

ram.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...