Vesp@kis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 καλημέρα παιδιά! Το σχολείο μας είναι σε κοντέινερ μετά από έναν σεισμό! θέλω να στέλνω Ίντερνετ από την ΓΡΑΜΜΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ προς όλα τα κοντέινερ της αριστερής πλευράς αλλά και της δεξιάς πλευράς. θα μπορούσε κάποιος να με συμβουλέψει τι να αγοράσω; Θέλω να είναι ποιοτική λύση κ ανθεκτική γτ όπως καταλαβαίνετε.. κρύο ζέστη αέρας βροχή όλα τα έχουμε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Vesp@kis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, kostasbm είπε θα δωσεις ιντερνετ σε σταθερα πισι ?? Όχι Laptop Tablet κτλ 💻 γι’αυτό θέλω να φτιάξω ασύρματο δίκτυο!
Vesp@kis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, kostasbm είπε το μπατζετ περιπου ποιο ειναι?? Δεν έχω θέμα! Μέχρι 200€;
kostasbm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 στο βασικο κοντενειρ μπορει να μπει εξωτερικη κεραια (2 στη προκειμενη πειπτωση) επειδη δεν ξερω ποσο σημα θα κοβουν τα κοντεινερ , βλεπω σε καθε ενα και ενα wifi extender για καλυτερη ληψη αυταπου ειναι διπλα στο κεντρικο μπορει να μην χρειαστουν extender αλλα αυτο θα το δεις και επιτοπου..... τωρα με το τηλεφωνο ποσο μακρυα πιανεις απο το κεντρικο ???
Vesp@kis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Πιάνω μέχρι κ το Στ1 αχνά αλλά με κακοκαιρία χάλια! Εγώ σκεφτόμουν να βάλω δυο extenders αριστερά κ έναν δεξιά. Έχεις κάτι να προτείνεις από κεραίες κ extender/repeater?
kostasbm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 μεσα στο κοντεινερ εχεις σημα ??? γνωμη μου ενα νανοστατιον μ2 https://www.e-shop.gr/ubiquiti-nanostation-loco-m2-antenna-8dbi-outdoor-client-p-PER.535103?gclid=Cj0KCQjw_absBRD1ARIsAO4_D3tqx8l2aPoLp8jijYzfiHPQqieujbbtqpEb3MNaO5LWezg3vHx8Z8YaAqM8EALw_wcB στο κεντρικο πιστευω να καλυπτει τα περισσοτερα και χωρις extender ,αντε να βαλεις και 2 extender αν δεις οτι δεν εχουν φουλ σημα Ta extender για να δουλεψουν σωστα θελουν σημα καλο οποτε αν τα βαλεις μακρυα απο τη πηγη ισως να μην δουλευουν οπως πρεπει
Vesp@kis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, kostasbm είπε μεσα στο κοντεινερ εχεις σημα ??? γνωμη μου ενα νανοστατιον μ2 https://www.e-shop.gr/ubiquiti-nanostation-loco-m2-antenna-8dbi-outdoor-client-p-PER.535103?gclid=Cj0KCQjw_absBRD1ARIsAO4_D3tqx8l2aPoLp8jijYzfiHPQqieujbbtqpEb3MNaO5LWezg3vHx8Z8YaAqM8EALw_wcB στο κεντρικο πιστευω να καλυπτει τα περισσοτερα και χωρις extender ,αντε να βαλεις και 2 extender αν δεις οτι δεν εχουν φουλ σημα Ta extender για να δουλεψουν σωστα θελουν σημα καλο οποτε αν τα βαλεις μακρυα απο τη πηγη ισως να μην δουλευουν οπως πρεπει Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Η αλήθεια ειναι ότι τα ubiquiti τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση! Δεν ειμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει την σύνδεση! Αυτό ειναι και AP σωστά; Το μενού του φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά θα το παλέψω ελπίζω! Κώστα σε ευχαριστώ! Θα επανέλθω με μια τελευταία ερώτηση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα