Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Α Gome... Άστο δικέ μου. Προσπερνα το και πήγαινε στο επόμενο. 2 gome u7 που είχα πάρει για συγγενείς το ένα χάλασε από... τον αέρα (;) και το άλλο κάθε φορά που βλέπω την μητέρα μου να πάει να το ανοίξει θέλω να αυτομαστιγωθω που της το πήρα. 

Δεν ξέρω πόσο σημασία έχουν εσένα τα 30 και τα 100€ αλλά αν σε παίρνει μην ασχολείσαι. Βέβαια το δικό σου παίζει να είναι καλύτερο, δεν ξέρω..

Σου λένε ότι δεν θα έχει εγγύηση γιατί θα παρέμβει 3ος στη συσκευή. Όπως αν αγοράσεις κινητό από οποιονδήποτε πωλητή. Μεγάλοι μάγκες πάντως που προσφέρονται να πληρώσουν βλάβη από νερό. Μπράβο στο banggood. 

Παντως το δικο μου Gome U7 αγορα τον Φεβρ.αν θυμαμαι καλα στην προσφορα 65-67€ δουλευει σαν σκυλι,μου εχει πεσει κατω 100 φορες,εχει πεσει καφες και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε αλλα αυτο εκει...,μια απο τις καλυτερες αγορες μου απο Κινα.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι  για τη συνέχεια :  To πήγα σε τοπικό service  και απλά μου επιβεβαίωσαν οτι δεν φτιάχνεται.

Ενημέρωσα  το BG  , και περιέργως άλλαξαν τακτική -  μου λένε το τους το στείλω για ...επισκευή.

1) Πιστεύετε πως αξίζει ν ασχοληθώ με την αποστολή/πληρωμή αποστολής κλπ?   Και σε ερώτηση μου για το τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν επισκευαστεί ούτε εκεί, έκαναν τον Κινέζο και απλά μου έστειλαν τη  ...Δ/νση τους.    Δεν απάντησαν καν στο ερώτημα αν προτείνουν καποια Courier  με την οποία ενδεχομένως συνεργάζονται σε Ελλάδα.

2) Έχετε υπόψιν πόσο κοστίζει το ανωτέρω ?  Μιλάμε για απλή αποστολή του κινητού  (όχι express/ ειδική παράδοση κλπ...)

3) 'Η  να  επενέλθω  με το να αποδεχθώ απλά  τα 30€  refund  που μου δίνουν  σαν κουπόνι ?

Επεξ/σία από kounga
Δημοσ.

Όπως λέει και ο φίλος πάρε τα €€ που σου δίνουν και αγόρασε άλλο τηλέφωνο,  και να λες και ευχαριστώ που στα δίνουν,  τηλέφωνο που έχει φάει νερό στην Ελλάδα δεν θα σου έδιναν τίποτα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...