robot01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα Θέλω να πάρω backpack για το laptop μου (14 ιντσες) και βιβλία-τετράδια γύρω στα 50 ευρώ. Θα ήθελα να είναι και water resistant/waterproof αν γινεται. Κάποια πρόταση; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν πόσταρα σε λάθος κατηγορία.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 DELL Professional Backpack search on ebay. Εγώ αυτή έχω για επαγγελματική χρήση. Γύρω στα 40 εχει καινούργια.
helicoid Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Θα σου προτείνω να κοιτάξεις backpack της Crumpler, είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο, ebay κτλ. Είναι Αυστραλιανή εταιρεία που βγάζει μόνο ανθεκτικές everyday τσάντες (και τίποτα άλλο). Έχω εδώ και πολλά χρόνια (παίζει και 10) το Belly L σε μαύρο (original specs, random pics) και είναι άπειρες κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο laptop backpack έχω συναντήσει. Αγορασμένο στα €100 από Στουρνάρη ένα φεγγάρι που είχε ανοίξει επίσημο κατάστημα της Crumpler . Αλλά είναι πραγματικά σαν καινούριο αν σου βάλω photo τώρα, και την έχω πάρει και διακοπές και δουλειά και σε κατακλυσμούς με την μηχανή. Ύφασμα, φερμουάρ, sleeve, εργονομία, αδιαβροχοποίηση, support πλάτης, και παίζει να είχε και lifetime εγγύηση. Είναι σαν τανκ και σου δίνει σιγουριά να την ρίξεις σε τυφώνα χωρίς καμιά ανησυχία για το τι έχεις μέσα. Ρίξε μια ματιά στο site της με τα κατάλληλα φίλτρα επιλεγμένα, έχει βλέπω weatherproof (300D) για 15'' laptops στα €60. Αν σε παίρνει να ανεβάσεις budget για 1000D ύφασμα κάντο, θα σου βγάλει μια ζωή, μην σου πω οτι θα την κληρονομήσουν τα παιδιά/εγγόνια σου. Κι αν ακόμα δεν σε έπεισα κάτσε να σου βάλω και ένα μοντελάκι να λανσάρει την τσάντα μου σε λαδί στην πασαρέλα των 300.
robot01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. 12 ώρες πριν, helicoid είπε Θα σου προτείνω να κοιτάξεις backpack της Crumpler, είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο, ebay κτλ. Είναι Αυστραλιανή εταιρεία που βγάζει μόνο ανθεκτικές everyday τσάντες (και τίποτα άλλο). Έχω εδώ και πολλά χρόνια (παίζει και 10) το Belly L σε μαύρο (original specs, random pics) και είναι άπειρες κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο laptop backpack έχω συναντήσει. Αγορασμένο στα €100 από Στουρνάρη ένα φεγγάρι που είχε ανοίξει επίσημο κατάστημα της Crumpler . Αλλά είναι πραγματικά σαν καινούριο αν σου βάλω photo τώρα, και την έχω πάρει και διακοπές και δουλειά και σε κατακλυσμούς με την μηχανή. Ύφασμα, φερμουάρ, sleeve, εργονομία, αδιαβροχοποίηση, support πλάτης, και παίζει να είχε και lifetime εγγύηση. Είναι σαν τανκ και σου δίνει σιγουριά να την ρίξεις σε τυφώνα χωρίς καμιά ανησυχία για το τι έχεις μέσα. Ρίξε μια ματιά στο site της με τα κατάλληλα φίλτρα επιλεγμένα, έχει βλέπω weatherproof (300D) για 15'' laptops στα €60. Αν σε παίρνει να ανεβάσεις budget για 1000D ύφασμα κάντο, θα σου βγάλει μια ζωή, μην σου πω οτι θα την κληρονομήσουν τα παιδιά/εγγόνια σου. Κι αν ακόμα δεν σε έπεισα κάτσε να σου βάλω και ένα μοντελάκι να λανσάρει την τσάντα μου σε λαδί στην πασαρέλα των 300. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν διάβασα τι έγραψες, είδα μόνο τις εικόνες και με έπεισες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα