Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, basilis5 είπε Ποιος αφηνει την κονσολα του σε standby? Εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Auto update ουτε στο firmware της tv...θα κρεμαει η συνδεση και τα ms και θα βριζετε χωρις λογο.. Οι προσφατες φημες λενε οτι θα κυκλοφορησει απευθειας και η εκδοση pro 😛 Αν οντως παιζει 8k χωρις upscaling τοτε ενα ενα αντιστοιχο pc θελει χιλιαρικα... Γ μενα καιρος ειναι η επομενη γενια να παιζουν σε cross platform ( pc xbox ps4)servers..απ οτι βλεπω ηδη γινεται και τωρα στο νεο call of duty,apex,pubg Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ares225 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Το συστημα ψυξης να φτιαξουν(που το blower που εχει το ps4 ακουγεται σαν ηλεκτρικη σκουπα),και μετα κοιταζουν την καταναλωση που εν μερη δεν απασχολει και κανενα τοσο πολυ ουτως ή αλλως. Φίλε μου μάλλον σου έτυχε έχω PS4 day one (το μεγάλο) και είναι τελείως αθόρυβο. Δεν έχω ακουσει ποτέ ανεμιστήρα να λειτουργεί. Το ps3 μου έκανε πολύ χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ioanis7 είπε Ναι διορθωθηκε.Αφου την πατησαμε αρκετα εκκατομυρια χρηστες πρωτα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια κονσολα που περιμενε παρα πολυς κοσμος.Το ps4 πιστευω ειναι μακραν η μεγαλυτερη κοροιδια της sony.Στο 3 ειχαμε παιχνιδαρες και χωρις lag στο online τοσο οσο στο 4.Εαν δε δω στο 5 ξεχωριστη καρτα γραφικων αντε γεια.Εχω στησει gaming pc και γαζωνει χωρις να κανει σα σκουπα.Γενικα το 4 δε με εχει ευχαριστησει σε τπτ.amd με ενσωματωμενα γραφικα κλειδωμενα στα 30 fps και ram ddr5 αλλης αρχιτεκτονικης απο των pc.Η θα δω στο 5 ριζικες αλλαγες η βαζω δοσεις για rtx 2080 ti και ριχνω σκονη στο 5. Έχω και ps4 pro και gaming pc με rtx2080 και δεν συμφωνώ γιατί δεν αγοράζεις κονσόλα για τις επιδόσεις.. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από music_lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, ares225 είπε Φίλε μου μάλλον σου έτυχε έχω PS4 day one (το μεγάλο) και είναι τελείως αθόρυβο. Δεν έχω ακουσει ποτέ ανεμιστήρα να λειτουργεί. Το ps3 μου έκανε πολύ χειρότερα. Μήπως παιζεις κυρίως ps3 remasters & indies; Σε αυτα τα παιχνίδια, ναι, ειναι αθόρυβο γιατι δεν ειναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Σε αρκετά triple-Α όμως, μαμιεται ο Διας. Και στο phat και στο Pro. Ειναι γεγονος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vempire_G4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ε ναι, μόλις ξύπνησα αυτή την απορία είχα..... θα καίει ρεύμα η αναμονή, δεν θα καίει......😎😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwnssk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Chocobo είπε Δεν βγαζει νοημα, γιατι να μην ειναι default ? κατι μου βρωμαει....ο μονος λογος να μην ειναι default ειναι αν κατι αλλαζει στα features της κονσολας οσο ειναι stand by. Μηπως αν επιλεξουμε την ρυθμηση χαμηλης καταναλωσης απενεργοποιουνται διαφορα ; πχ εναρξη με controller , φωρτηση controller και διαφορα τετοια ωραια ; προφανως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Fulgore είπε Το συστημα ψυξης να φτιαξουν(που το blower που εχει το ps4 ακουγεται σαν ηλεκτρικη σκουπα),και μετα κοιταζουν την καταναλωση που εν μερη δεν απασχολει και κανενα τοσο πολυ ουτως ή αλλως. Aυτο ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα που σε περιπτωσεις επηρεαζει και την εμπερια χρησης .Η καταναλωση ειναι αδιαφορη σε αυτα τα μεγεθη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Predatorkill είπε Δηλαδη; Αμορφωτοι που δεν τους νοιαζει το περιβαλλον; Εχεις αναρωτηθει ποτε ποσο νερο θα εξοικονομουσε ο πλανητης αν ο καθενας μας δεν αφηνε τη βρυση να τρεχει οταν πλενει τα δοντια του; Αλλη κλιμακα σαφως, αλλα κατι ειναι αν υπολογισεις 100 μυρια συσκευες στη πριζα επι 8.5w του ps4. Εννοούσε 8χρονα βρε εξυπνάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Πολύ καλή είδηση για όποιον χρησιμοποιεί αυτό το χαρακτηριστικό. Θα του βγαίνει οικονομικότερα η χρήση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Δηλαδη ... Γιατι να εχω το παιχνιδι σε stand by mode? Γιατι να μην κλεισω το PS γενικα αφου δεν θα παιζω??? Θα μου πειτε... Γιατι μερικα παιχνιδια δεν εχουν save κτλ... Ε θετικο βημα θα ταν να κανουν παντου save παρα να βαλουν τετοιου ειδους αναιτιο χαρακτηριστικο σε κατι που εξ ορισμου το λειτουργεις... ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!! Αμορφοτοι και αδιαφοροι ειναι αυτοι που πουλανε χαρακτηριστικα χωρις λογο υπαρξης επειδη ειναι μοδα! Μπορεις ειλικρινα να μου πεις 1 τιτλο που δεν εχει save; 2 ώρες πριν, kage είπε Auto update ουτε στο firmware της tv...θα κρεμαει η συνδεση και τα ms και θα βριζετε χωρις λογο.. Οι προσφατες φημες λενε οτι θα κυκλοφορησει απευθειας και η εκδοση pro 😛 Αν οντως παιζει 8k χωρις upscaling τοτε ενα ενα αντιστοιχο pc θελει χιλιαρικα... οταν λες "αν οντως παιζει" 8Κ τι ακριβως εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ares225 είπε Φίλε μου μάλλον σου έτυχε έχω PS4 day one (το μεγάλο) και είναι τελείως αθόρυβο. Δεν έχω ακουσει ποτέ ανεμιστήρα να λειτουργεί. Το ps3 μου έκανε πολύ χειρότερα. δεν γίνεται σε παιχνίδια όπως το red dead να μην ακούγεται τίποτα, απλά δεν γίνεται εγώ πάντως από τότε που του έβαλα βάση και το σήκωσα όρθιο (για χωροταξικούς λόγους το έκανα βέβαια) μου φαίνεται ότι τα πάει αρκετά καλύτερα στις ζέστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argipen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, kage είπε Auto update ουτε στο firmware της tv...θα κρεμαει η συνδεση και τα ms και θα βριζετε χωρις λογο.. Οι προσφατες φημες λενε οτι θα κυκλοφορησει απευθειας και η εκδοση pro 😛 Αν οντως παιζει 8k χωρις upscaling τοτε ενα ενα αντιστοιχο pc θελει χιλιαρικα... Όπως όταν το PlayStation 3 έφερε το 1080p...NOT (720p) Όπως όταν το PlayStation 4 έφερε το 2160p...ΝΟΤ (1080-1440p) Έτσι και το PlayStation 5 θα φέρει το 4320p...ΝΟΤ (1440-2160p) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Predatorkill είπε Δηλαδη; Αμορφωτοι που δεν τους νοιαζει το περιβαλλον; Εχεις αναρωτηθει ποτε ποσο νερο θα εξοικονομουσε ο πλανητης αν ο καθενας μας δεν αφηνε τη βρυση να τρεχει οταν πλενει τα δοντια του; Αλλη κλιμακα σαφως, αλλα κατι ειναι αν υπολογισεις 100 μυρια συσκευες στη πριζα επι 8.5w του ps4. Η συντριπτική ποσότητα γλυκού νερού καταναλώνεται στην άρδευση γεωργικών εκτάσεων και στην βιομηχανία, όχι στην οικιακή χρήση, στο νερό που θα πιεις, στο μπάνιο που θα κάνεις ή στο νερό για μαγείρεμα. Οπότε αυτό που έγραψες δεν παιζει και οσο σημαντικό ρόλο νομίζει κάποιος στην εξοικονόμηση νερού. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Anuminas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pW Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Predatorkill είπε Δηλαδη; Αμορφωτοι που δεν τους νοιαζει το περιβαλλον; Εχεις αναρωτηθει ποτε ποσο νερο θα εξοικονομουσε ο πλανητης αν ο καθενας μας δεν αφηνε τη βρυση να τρεχει οταν πλενει τα δοντια του; Αλλη κλιμακα σαφως, αλλα κατι ειναι αν υπολογισεις 100 μυρια συσκευες στη πριζα επι 8.5w του ps4. Συμπέρασμα... μην πλένετε τα δόντια σας!!! Πλακίτσα, συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο! και παιδιά μην ξεχνάτε με 2 χαρτάκια το σκούπισμα του κwλου, κρίμα τα δεντράκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα