Προς το περιεχόμενο

Το PlayStation 5 θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε standby mode

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Το νερο επιστρεφει στον υδροφορο οριζοντα με το ρυζι, χωρις χημικα οπως πχ της οδοντοκρεμας. Μη συγκρινεις τρολεϊ με μουσμουλα. 

google water wasted teethwash

Σωστό αυτό φίλε μου και πολλοί δεν το καταλαβαίνουν. Πράγματα όπως πχ η ανακύκλωση είναι αδιανόητα για κάποιους. Καλά θα ήταν, όμως, να μη καταφεύγεις σε ακραίους χαρακτηρισμούς.

Είμαι από αυτούς που κλείνουν τη βρύση, ανακυκλώνουν τα πάντα, δε χρησιμοποιουν σχεδόν ποτέ πλαστική σακούλα κτλ. Όμως δε θεωρώ αμόρφωτους αυτούς που δεν τα κάνουν αυτά, αλλά ανενημέρωτους. Η παιδεία είναι ελλειπής και η προβολή την σπατάλης πόρων είναι ημιτελής και επιφανειακή. Δε φταίει μόνο ο κόσμος γι αυτό.

Εμείς δεν ήμαστε οι χειρότεροι στον τομέα... Κοίτα κατά Αμερική μεριά (κυρίως ΗΠΑ)... Εκεί η σπατάλη και η μόλυνση έχει πάει σε άλλα επίπεδα... Δε φταίνε μόνο αυτοί. Η χώρα τους δεν κάνει τίποτα γι αυτό και δεν θέλει να κάνει κάτι ουσιαστικό. Θέλω να καταλήξω ότι το να κατηγορείς το κόσμο σαν "αμόρφωτο" είναι λίγο άδικο... "Ανενημέρωτος" είναι πιο σωστό.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

32 λεπτά πριν, music_lover είπε

Έχει διορθωθεί στην έκδοση slim..

Ναι διορθωθηκε.Αφου την πατησαμε αρκετα εκκατομυρια χρηστες πρωτα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια κονσολα που περιμενε παρα πολυς κοσμος.Το ps4 πιστευω ειναι μακραν η μεγαλυτερη κοροιδια της sony.Στο 3 ειχαμε παιχνιδαρες και χωρις lag στο online τοσο οσο στο 4.Εαν δε δω στο 5 ξεχωριστη καρτα γραφικων αντε γεια.Εχω στησει gaming pc και γαζωνει χωρις να κανει σα σκουπα.Γενικα το 4 δε με εχει ευχαριστησει σε τπτ.amd με ενσωματωμενα γραφικα κλειδωμενα στα 30 fps και ram ddr5 αλλης αρχιτεκτονικης απο των pc.Η θα δω στο 5 ριζικες αλλαγες η βαζω δοσεις για rtx 2080 ti και ριχνω σκονη στο 5.

• Like 4
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, Jophiel είπε

Σωστό αυτό φίλε μου και πολλοί δεν το καταλαβαίνουν. Πράγματα όπως πχ η ανακύκλωση είναι αδιανόητα για κάποιους. Καλά θα ήταν, όμως, να μη καταφεύγεις σε ακραίους χαρακτηρισμούς.

Είμαι από αυτούς που κλείνουν τη βρύση, ανακυκλώνουν τα πάντα, δε χρησιμοποιουν σχεδόν ποτέ πλαστική σακούλα κτλ. Όμως δε θεωρώ αμόρφωτους αυτούς που δεν τα κάνουν αυτά, αλλά ανενημέρωτους. Η παιδεία είναι ελλειπής και η προβολή την σπατάλης πόρων είναι ημιτελής και επιφανειακή. Δε φταίει μόνο ο κόσμος γι αυτό.

Εμείς δεν ήμαστε οι χειρότεροι στον τομέα... Κοίτα κατά Αμερική μεριά (κυρίως ΗΠΑ)... Εκεί η σπατάλη και η μόλυνση έχει πάει σε άλλα επίπεδα... Δε φταίνε μόνο αυτοί. Η χώρα τους δεν κάνει τίποτα γι αυτό και δεν θέλει να κάνει κάτι ουσιαστικό. Θέλω να καταλήξω ότι το να κατηγορείς το κόσμο σαν "αμόρφωτο" είναι λίγο άδικο... "Ανενημέρωτος" είναι πιο σωστό.

Ειρωνικο ηταν το αμορφωτοι, οπως τα λες ειναι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η "παπάτζα" της Sony δεν είχε ποτέ όριο :

wer Consumption Comparions
Total System Power Energy-Saving Instant-On Idle Load (UHD BD) Load (GoW4) Load (The Wolf Among Us)
Xbox One < 2W 14.2W 53W 80W 107W 102W
Xbox One X < 1W 10W 56W 64W 172W 101W

https://www.anandtech.com/show/11992/the-xbox-one-x-review/6

Ούτε συσκευή για τα κουνούπια έπινε ποτέ όχι 1W αλλά 10.

Μαρκετίστες for life:

Αγοράστε περισσότερες από τις πλαστικές συσκευασίες μας γιατί είμαστε Green εταιρεία!

Υποκριτές.

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 2
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, MAFAKA είπε

Εγώ δεν πλένω καν τα δοντια μου, έτσι εξοικονομώ περισσότερους φυσικούς πορους από εσένα και δεν μολύνω τον υδροφόρο ορίζοντα με οδοντόκρεμα 😜

Δεν έχεις αποχέτευση;

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το συστημα ψυξης να φτιαξουν(που το blower που εχει το ps4 ακουγεται σαν ηλεκτρικη σκουπα),και μετα κοιταζουν την καταναλωση που εν μερη δεν απασχολει και κανενα τοσο πολυ ουτως ή αλλως.

Απασχολεί τον πλανήτη. Μην τα κάνεις όλα Ίσωμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Δηλαδη; Αμορφωτοι που δεν τους νοιαζει το περιβαλλον; Εχεις αναρωτηθει ποτε ποσο νερο θα εξοικονομουσε ο πλανητης αν ο καθενας μας δεν αφηνε τη βρυση να τρεχει οταν πλενει τα δοντια του; Αλλη κλιμακα σαφως, αλλα κατι ειναι αν υπολογισεις 100 μυρια συσκευες στη πριζα επι 8.5w του ps4.

Μπραβο σωστά τα λες, όπως το αν δεν είχαμε αυτοκίνητα και πηγαίναμε με τα άλογα στη δουλειά ποσο λιγότερο ρύπους θα είχαμε. και τα παιδιά στην Αφρική πεινάνε . 
Το νερό που τρέχει στην αποχέτευση με την οδοντόκρεμα ανακυκλώνεται στο βιολογικό ενώ το ρεύμα που καταναλώνει σε full loading το PlayStation όχι! Όπως είπε και το παιδί πιο πίσω καλύτερο θα ήταν να μπορείς να σβήνεις το PlayStation και όχι να το έχεις στην αναμονή και να είχε και χειριστήρια μόνο με καλώδιο χωρίς μπαταρίες διότι εκεί θα έκανε πολύ καλύτερο στην φύση δεν νομίζεις; 
απλα σου πετάνε ένα διαφημιστικό τρικ και εσυ προσπαθείς να το υποστηρίξεις δηλώνοντας ειρωνικά την αμορφωσιά σε συνανθρώπους σου οι οποίοι ίσως να χρησιμοποιούν λιγότερους ρύπους από  εσένα. 

Επεξ/σία από morgan21

6 ώρες πριν, ioanis7 είπε

Ναι διορθωθηκε.Αφου την πατησαμε αρκετα εκκατομυρια χρηστες πρωτα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια κονσολα που περιμενε παρα πολυς κοσμος.Το ps4 πιστευω ειναι μακραν η μεγαλυτερη κοροιδια της sony.Στο 3 ειχαμε παιχνιδαρες και χωρις lag στο online τοσο οσο στο 4.Εαν δε δω στο 5 ξεχωριστη καρτα γραφικων αντε γεια.Εχω στησει gaming pc και γαζωνει χωρις να κανει σα σκουπα.Γενικα το 4 δε με εχει ευχαριστησει σε τπτ.amd με ενσωματωμενα γραφικα κλειδωμενα στα 30 fps και ram ddr5 αλλης αρχιτεκτονικης απο των pc.Η θα δω στο 5 ριζικες αλλαγες η βαζω δοσεις για rtx 2080 ti και ριχνω σκονη στο 5.

Τι να την κάνεις την 2080 αν δεν τρέχει ούτε στα low το the last of us 2, death stranding, horizon zero dawn 2, κτλ..? Δεν μετράνε μόνο τα γραφικά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...