Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Chocobo είπε Δεν βγαζει νοημα, γιατι να μην ειναι default ? κατι μου βρωμαει....ο μονος λογος να μην ειναι default ειναι αν κατι αλλαζει στα features της κονσολας οσο ειναι stand by. Μηπως αν επιλεξουμε την ρυθμηση χαμηλης καταναλωσης απενεργοποιουνται διαφορα ; πχ εναρξη με controller , φωρτηση controller και διαφορα τετοια ωραια ; Λογικα δεν θα εχεις ρευμα απο τις usb οποτε δεν θα φορτιζουν τα χειρηστηρια , δεν θα κατεβαζει στο παρασκηνιο κτλ. Θα εχει μονο την εφαρμογη στη ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορει να καιει 2κ watt?Δυναμη θελουμε οχι οικονομια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Ενας ακομη λογος για να παρετε PS και να μην πατε σε Xbox. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj Beast Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Ωραίο marketing βρε Sony. Well played! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Δηλαδη; Αμορφωτοι που δεν τους νοιαζει το περιβαλλον; Εχεις αναρωτηθει ποτε ποσο νερο θα εξοικονομουσε ο πλανητης αν ο καθενας μας δεν αφηνε τη βρυση να τρεχει οταν πλενει τα δοντια του; Αλλη κλιμακα σαφως, αλλα κατι ειναι αν υπολογισεις 100 μυρια συσκευες στη πριζα επι 8.5w του ps4. Το νερό που χαλάμε στα σπίτια μας είναι ασήμαντο, πήγαινε πείσε τους Κινέζους να τρώνε πατάτα αντί για ρύζι, ή όλους τους δηθεναδες να σταματήσουν να πίνουν γάλα αμυγδάλου και μετά έλα να μιλήσουμε για τη βρυσούλα που τρέχει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, logistoulis είπε Το νερό που χαλάμε στα σπίτια μας είναι ασήμαντο, πήγαινε πείσε τους Κινέζους να τρώνε πατάτα αντί για ρύζι, ή όλους τους δηθεναδες να σταματήσουν να πίνουν γάλα αμυγδάλου και μετά έλα να μιλήσουμε για τη βρυσούλα που τρέχει Το νερο επιστρεφει στον υδροφορο οριζοντα με το ρυζι, χωρις χημικα οπως πχ της οδοντοκρεμας. Μη συγκρινεις τρολεϊ με μουσμουλα. google water wasted teethwash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliaskrs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 και όταν δουλεύει θα καταναλώνει διπλάσια ενέργεια απο το ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Δηλαδη ... Γιατι να εχω το παιχνιδι σε stand by mode? Γιατι να μην κλεισω το PS γενικα αφου δεν θα παιζω??? Θα μου πειτε... Γιατι μερικα παιχνιδια δεν εχουν save κτλ... Ε θετικο βημα θα ταν να κανουν παντου save παρα να βαλουν τετοιου ειδους αναιτιο χαρακτηριστικο σε κατι που εξ ορισμου το λειτουργεις... ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!! Αμορφοτοι και αδιαφοροι ειναι αυτοι που πουλανε χαρακτηριστικα χωρις λογο υπαρξης επειδη ειναι μοδα! Το playstasion και το xbox έχουν ενα feature που ακόμα και shutdown να κάνεις απο το menu δεν κλείνει η κονσόλα τελείως αλλά μπαίνει σε ένα είδος standby mode και ενώ φαίνεται κλειστή μπορεί να τσεκαρει και να κατεβάζει διάφορα updates λογισμικού η παιχνιδιών. Ακόμα θυμάμαι που ήμουν δουλειά είχα μπει στον λογαριασμό μου στο xbox απο το pc, αγόρασα το Gears4 και λέω άντε τώρα να πάω αύριο να κατεβάσω 60 ολόκληρα GB. Προς μεγάλη μου έκπληξη την άλλη μέρα που γύρισα σπίτι ανοίγω το xbox και το παιχνίδι είχε κατέβει, μέχρι να καταλάβω τι παίχτηκε είχα μείνει παγωτό. Full shut down γίνεται μόνο μέσα απο τα μενού των settings. Άρα έχει λογική η παραπάνω είδηση και είναι θετικό. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από Saloufas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Ποιος αφηνει την κονσολα του σε standby? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Το συστημα ψυξης να φτιαξουν(που το blower που εχει το ps4 ακουγεται σαν ηλεκτρικη σκουπα),και μετα κοιταζουν την καταναλωση που εν μερη δεν απασχολει και κανενα τοσο πολυ ουτως ή αλλως. Έχει διορθωθεί στην έκδοση slim.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Πόσο θα καταναλώνει όταν δουλεύει είναι το θέμα,αν θέλεις οικονομία όταν δεν δουλεύει βγάλτο απο την πρίζα,να μην καταναλώνεις τίποτα 😸 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Το νερο επιστρεφει στον υδροφορο οριζοντα με το ρυζι, χωρις χημικα οπως πχ της οδοντοκρεμας. Μη συγκρινεις τρολεϊ με μουσμουλα. google water wasted teethwash ναι έτσι είναι όπως τα λες, επίσης όλες οι καλλιέργιες είναι βιολογικές 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teovag Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Δηλαδη; Αμορφωτοι που δεν τους νοιαζει το περιβαλλον; Εχεις αναρωτηθει ποτε ποσο νερο θα εξοικονομουσε ο πλανητης αν ο καθενας μας δεν αφηνε τη βρυση να τρεχει οταν πλενει τα δοντια του; Αλλη κλιμακα σαφως, αλλα κατι ειναι αν υπολογισεις 100 μυρια συσκευες στη πριζα επι 8.5w του ps4. Στα παλιά τους τα παπούτσια φίλε η κατανάλωση. Μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Ειναι μόδα όμως το κλίμα (τυχαία η ανακοίνωση τώρα;!;! Με τόσες κινητοποιήσεις!;) Αμορφωτος και με παρωπίδες είναι αυτός που δεν το καταλαβαίνει ...να μην κρίνουμε λοιπόν για να μην κριθούμε ! φιλικα πάντα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, MAFAKA είπε Εγώ δεν πλένω καν τα δοντια μου, έτσι εξοικονομώ περισσότερους φυσικούς πορους από εσένα και δεν μολύνω τον υδροφόρο ορίζοντα με οδοντόκρεμα 😜 και αυτοί που λυποθυμούν από τη μπόχα όταν τους πλησιάζεις καταναλώνουν και λιγότερο οξυγόνο... Διπλό το κέρδος για τον πλανήτη!!! 11 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Δηλαδη ... Γιατι να εχω το παιχνιδι σε stand by mode? Γιατι να μην κλεισω το PS γενικα αφου δεν θα παιζω??? Θα μου πειτε... Γιατι μερικα παιχνιδια δεν εχουν save κτλ... Ε θετικο βημα θα ταν να κανουν παντου save παρα να βαλουν τετοιου ειδους αναιτιο χαρακτηριστικο σε κατι που εξ ορισμου το λειτουργεις... ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!! Αμορφοτοι και αδιαφοροι ειναι αυτοι που πουλανε χαρακτηριστικα χωρις λογο υπαρξης επειδη ειναι μοδα! Γιατί υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που θέλουν λεπτά ολόκληρα για να μπουν στο κεντρικό μενού και 1-2 λεπτά για το load του save. Ενώ με την αναμονή σε 5 sec είσαι ακριβώς εκεί που το άφησες το παιχνίδι. 10 ώρες πριν, basilis5 είπε Ποιος αφηνει την κονσολα του σε standby? Εγώ... Όταν είχα δηλαδή.... Την έχω πουλήσει εδώ και 2 μήνες (PS4 pro). Πχ το Kingdom come deliverance χρειάζονταν (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) 5 λεπτά για να μπει στο κεντρικό μενού και να κάνει load το save. Πατούσα παύση και το έβαζα σε stand by. Όταν το άνοιγα σε 5 sec έπαιζα ακριβώς εκεί που το άφησα. Άσε που δεν έχουν όλα τα παιχνίδια τη δυνατότητα να σώσεις όποτε θέλεις και το checkpoint μπορεί να είναι μισή ώρα πριν το τελευταίο save. Οπότε μπαίνει σε stand by mode και πχ πας για ύπνο. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Jophiel 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolinio11 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, basilis5 είπε Ποιος αφηνει την κονσολα του σε standby? Εγω..😎 μονιμα τα τελευταια 3,5 χρονια.. και βολευει απιστευτα... δεν εχω καμμια ορεξη να παω να ανοιξω τη κονσολα να παιξω και να μην μπορω επειδη κανει update στο παιχνιδι (η filmware) καμια 15αρια GB και να περιμενω κανα 4ωρο.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από manolinio11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα