tsofras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Slack πώς και δεν πρότεινε κανείς? Και αν υπάρχει διάθεση και χρόνος μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου. Δεν είναι και τεράστιο σαν project Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από tsofras
johnnieinlab Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Για γράφους όλων των ειδών μπορείς να χρησιμοποιήσεις το yEd (τσαμπαware και πιο εύχρηστο) ή το Graphviz (open source) σε συνδυασμό με ... χαρτί Α4! Η δύναμη και η αμεσότητα του μολυβιού έχει αμεληθεί στις μέρες μας! 1
lion2486 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Γιατί θέλεις γράφους; (ή μήπως δεν θες;) Η λογική που καταλαβαίνω εγώ είναι Project->Task-Groud->Task->Subtask. Μπορείς να δοκιμάσεις το teamwork.com (έχει δωρεάν πακέτο για μέχρι 2 projects active). Κάνει και άλλα χρήσιμα πράγματα μαζί, όπως time tracking.
masteripper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, lion2486 είπε Γιατί θέλεις γράφους; (ή μήπως δεν θες;) Η λογική που καταλαβαίνω εγώ είναι Project->Task-Groud->Task->Subtask. Μπορείς να δοκιμάσεις το teamwork.com (έχει δωρεάν πακέτο για μέχρι 2 projects active). Κάνει και άλλα χρήσιμα πράγματα μαζί, όπως time tracking. Νομίζω το είδα...μόνο το winio προσεγγίζει κατα 1 βαθμό αυτά που θέλω.....
UseSundown Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Έχετε ακούσει για zenkit.com ? Έχει προβολές όπως πίνακες kanban, λίστες, πίνακες, χάρτη μυαλού, ημερολόγια, ιεραρχία και πρόσφατα δευτερεύοντα δευτερεύοντα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα