Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά...

Κατα καιρούς με πιάνει και θέλω να συμμαζέψω τα ασυμμαζευτα απο τα διαφορα Project που στριφογυρίζουν....

Δεν μπορώ όμως να βρω κάποιο free εργαλείο κατά προτίμηση Online(ή self hosted)  που να έχει μια λειτουργικότητα του τύπου.

Να βάζω τα Projects σε στυλ μια στήλη

Clipboard01.jpg

και μετά αυτά να έχουν παιδιά...τα παιδιά αυτών να έχουν άλλα παιδιά...και πάει λέγοντας

Clipboard01.jpg

Καλό θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα των priorities...δηλαδή αυριο  θέλω/πρέπει/να μην ξεχασω να δουλέψω το Project 3...και μετά το Project 2... και πάει λέγοντας..

Επίσης στα Subtask/projs θα ήθελα να υπάρχει δυνατότητα να τα μαρκάρω σαν Active/cancelled/postponed...κτλ...

Δεν θέλω να υπάρχει καμμία διασύνδεση ...π.χ. Github...θέλω απλως να έχω 1 dashboard και να κάνω τον "προγραμματισμό" μου κατα το δοκούν

Οποιαδήποτε ιδέα ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Mind mapping εφαρμογές, όπως το MindMeister ή το MindNode (αν είσαι σε mac). Δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιες εφαρμογές εις βάθος, αλλά νομίζω ότι θα σε καλύψουν σ' αυτά που ζητάς.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Mind mapping εφαρμογές, όπως το MindMeister ή το MindNode (αν είσαι σε mac). Δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιες εφαρμογές εις βάθος, αλλά νομίζω ότι θα σε καλύψουν σ' αυτά που ζητάς.

Αυτές έχουν το μειονέκτημα ότι έχουν 1 μόνο σημείο εκκίνησης..αλλά ίσως να μπορούσα να το βάλω..κάπως..έχω καιρό να χρησιμοποιήσω...απο τότε που έκανα καταγραφή function σε 1 μυστήριο πρόγραμμα AI...τι μου θύμισες...πρέπει να ξανασχολήθώ....φτου ακόμα 1 project

3 ώρες πριν, prometheas είπε

Καλό αλλά είπαμε να αντικαταστήσω 1-2 κόλες χαρτί όχι να κάνω διατριβή στο Software Management... thanks anyway

Δημοσ.

Μετά απο πολύ ψάξιμο και πολλά registration νομίζω ότι βρήκα αυτό που έψαχνα στο Winio

Ελπίζω να μην μου επιφυλάσσει τίποτε παράξενες εκπλήξεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...