Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ, οι γνώστες ή αγοραστές από αγορά κινητού android ή tablet σε ηλεκτρονικα καταστήματα, δώστε τα φώτα σας, αν έχετε μείνει ικανοποιημένοι. Έχω σταμπάρει κινητό από το apiastos.gr και το electroletti. Προτιμούνται απόψεις εκ πείρας. 

Ευχαριστώ

Δημοσ.
21 ώρες πριν, turbat0s είπε

Γιατί μόνο από αυτά τα 2?

Ποιά συσκευή κοιτάς ?

SAMSUNG GALAXY S7

lIVe store επισης.

Δημοσ.

Το ενα εχει το κινητο στα 370 και το αλλο στα 400φευγα.Και γω το γουσταρω το s7 να το παρω για ιστορικους λογους γιατι ειχε βγει πολυ γαματο αλλα οχι σε αυτες τις τιμες.
Ψαξε να το βρεις σε πιο φυσιολογικες τιμες απο εξωτερικο.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, chios είπε

Γιατί τόσο παλιό τηλέφωνο;;  συλλέκτης είσαι;

χαχα καλό. Γιατι μου αρέσει η σειρά S, και δεν θέλω να δώσω μια περιουσία για κινητό βλέπε S8+ αλλα θέλω να είναι καλό και να μην κολλάει.

7 ώρες πριν, mphxths είπε

Το ενα εχει το κινητο στα 370 και το αλλο στα 400φευγα.Και γω το γουσταρω το s7 να το παρω για ιστορικους λογους γιατι ειχε βγει πολυ γαματο αλλα οχι σε αυτες τις τιμες.
Ψαξε να το βρεις σε πιο φυσιολογικες τιμες απο εξωτερικο.

AΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤo amazon ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, angelostxc είπε

χαχα καλό. Γιατι μου αρέσει η σειρά S, και δεν θέλω να δώσω μια περιουσία για κινητό βλέπε S8+ αλλα θέλω να είναι καλό και να μην κολλάει.

AΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤo amazon ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ

Θα δώσει πολλά λεφτά για κάτι που είναι ξεπερασμένο πλέον,αλλά δικα σου τα φράγκα.

Υπάρχει αμαζον ιρλανδίας;

Δημοσ.

Μέχρι 200€ αν βρεις και πολλά είναι γιαυτό το κινητό, αν μιλάμε για 300-400 αγοράζεις τηλέφωνα κλάσης ανώτερα απο το s7.

Δες εδώ αν το βρει μεταχειρισμενο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, angelostxc είπε

με βαση τις παραπανω τιμες που αναφερθηκαν,μπορεις να μου πεις για ποιο λογο κοιτας σε S7 edge στα 400φευγα ευρω και οχι το καινουργιο S10e?

https://www.skroutz.gr/s/17447995/Samsung-Galaxy-S10e-Dual-128GB.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θα δώσει πολλά λεφτά για κάτι που είναι ξεπερασμένο πλέον,αλλά δικα σου τα φράγκα.

Υπάρχει αμαζον ιρλανδίας;

Tο  έψαξα από Αγγλίά αλλα δεν το στέλνουν. Και ψάχνω άλλη αγγλόφωνη ευρωπαική χώρα ώστε να έχει αγγλικο μενού σιγουρα  τουλάχιστον

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

10 λεπτά πριν, chios είπε

Μέχρι 200€ αν βρεις και πολλά είναι γιαυτό το κινητό, αν μιλάμε για 300-400 αγοράζεις τηλέφωνα κλάσης ανώτερα απο το s7.

Δες εδώ αν το βρει μεταχειρισμενο.

δεν θέλω μεταχειρισμένο. στα ίδια λεφτά που βρίσκεις πιο καινούργια σειρά?

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Αλλο σε ρώτησα ,υπάρχει αμαζον Ιρλανδίας;

Νομιζα οτι υπήρχε. έκανα λάθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα το s7 ειχε βγει all-around υπεργαματο κινητο για τοτε που βγηκε. Πλεον απο τοτε εχουν βγει πολυ καλυτερα κινητα απο αυτο και προφανως σε καλυτερες τιμες.
Αν καποια στιγμη μου περισσεψουν μεχρι 200 ευρω θα το χτυπαγα , ετσι για συναισθηματικους λογους.

Απο εξωτερικο μπορεις να κοιταξεις απο ebay/banggood/aliexpress μερια παντα ομως με τον κινδυνο να φας κανα τελωνειακι στον κωλο.Πριν κατι ωρες που κοιτουσα ετσι απο περιεργεια στο aliexpress ειχανε τα παντα απο s7.Τα πιο φτηνα ειναι τα αμερικανικα με τον 820 και τα πιο ακριβα (εως 200 ευρω) τα ευρωπαικα με τον exynos , το g930f δηλ.Δυστυχως αν θες να το χρησιμοποιησεις καλο ειναι να προτιμησεις το g930f για να μην εχεις κανα θεμα με τις μπαντες...πολυ πιθανο βεβαια να λειτουργησει και το αμερικανικο (που βγαινει και πιο φτηνα , εως 120-130ευρω) αλλα δεν ξερω ποσο σιγουρο ειναι αυτο.

Η ουσια ειναι οτι πανω απο 200ευρω δεν αξιζει να τα δωσεις για αυτο το κινητο..και τα 200 με βαρια καρδια.Μεχρι 150ευρω αν σου περισσευουν και μονο τοτε.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

Εισαι ετοιμος απο οτι καταλαβα να δαπανήσεις ένα σεβαστό ποσο για την αγαπημενη σου samsung και το σεβομαι απόλυτα.

Ακου λοιπον τον folgure και παρε το s10e.

Εκτος απο παλιο chipset ειναι και προ πολλού χωρίς αναβάθμιση.

Καλά έκανες και μοιράστηκες την ανησυχία σου εδώ, ακουσε λοιπόν σωστές συμβουλές κατά τη γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...