bill_2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια εδω και 3 ωρες κολλάει το pc και μου βγάζει μπλε οθονη με μήνυμα την πρώτη φορα unexpected store exception και capital process died , έκανα καποια πράγματα ακολουθώντας βιντεακια στο Youtube αλλα ξανά πάλι μου κολλαει με μπλε οθόνη και με μήνυμα capital process died , να πω έχω κάνει το scannow από την γραμμή εντολών και κάτι άλλα που είδα αλλα μετά από ένα 20 λεπτο ανάλογα με την χρηση , ουσιαστικά chrome και firefox, μου ξανακολλαει ... Εχει καποιος κάποια λύση ? ευχαριστώ Να σημειώσω όταν μου βγαζει μπλε οθόνη πατάω το κουμπί γιο restart από το Pc και με πετάει στο Bios κάνοντας Save &Exit πάλι εκει με πάει ... μόνο αν σβήσω το Pc και το ξανά ανάψω ανοίγει κανονικά ! τι να κάνω ??? σας έχω βάλει και δυο φώτο .. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από bill_2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) μπήκα και σε safe mode απεγκατεστησα την καρτα γραφικων , ενημερωσα με καινούργιους drivers το μόνο που εφτιαξε ειναι λιγο παραπάνω να κρατάει αλλά πάλι τα ίδια , μπλε γαμ.....η οθονη !!!! ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από bill_2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Το τόπικ το σωστό το τίμιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις