bill_2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια εδω και 3 ωρες κολλάει το pc και μου βγάζει μπλε οθονη με μήνυμα την πρώτη φορα unexpected store exception και capital process died , έκανα καποια πράγματα ακολουθώντας βιντεακια στο Youtube αλλα ξανά πάλι μου κολλαει με μπλε οθόνη και με μήνυμα capital process died , να πω έχω κάνει το scannow από την γραμμή εντολών και κάτι άλλα που είδα αλλα μετά από ένα 20 λεπτο ανάλογα με την χρηση , ουσιαστικά chrome και firefox, μου ξανακολλαει ... Εχει καποιος κάποια λύση ? ευχαριστώ Να σημειώσω όταν μου βγαζει μπλε οθόνη πατάω το κουμπί γιο restart από το Pc και με πετάει στο Bios κάνοντας Save &Exit πάλι εκει με πάει ... μόνο αν σβήσω το Pc και το ξανά ανάψω ανοίγει κανονικά ! τι να κάνω ??? σας έχω βάλει και δυο φώτο .. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από bill_2
bill_2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) μπήκα και σε safe mode απεγκατεστησα την καρτα γραφικων , ενημερωσα με καινούργιους drivers το μόνο που εφτιαξε ειναι λιγο παραπάνω να κρατάει αλλά πάλι τα ίδια , μπλε γαμ.....η οθονη !!!! ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από bill_2
Προτεινόμενες αναρτήσεις