Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνομαι για αγορα ηχειου που θα παιρνω μαζι σε βαλιτσα ωστε να το χρησιμοποιω με το λαπτοπ η με το κινητο, εχω δει πολλα απο jbl αλλα δεν ξερω ποιο αξιζει και ποιο ειναι ποιο καινουργιο

Χρηματα δεν υπαρχει οριο αν τα αξιζει βασικα!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Michaels_V2 είπε

Καλησπερα ψαχνομαι για αγορα ηχειου που θα παιρνω μαζι σε βαλιτσα ωστε να το χρησιμοποιω με το λαπτοπ η με το κινητο, εχω δει πολλα απο jbl αλλα δεν ξερω ποιο αξιζει και ποιο ειναι ποιο καινουργιο

Χρηματα δεν υπαρχει οριο αν τα αξιζει βασικα!

Xωρίς να γνωρίζω πολλά σχετικά με ήχο, ηχεία κλπ, προσωπικά χρησιμοποιω το Sony SRS-XB21 σαν βασικό ηχείο στον υπολογιστή μου και με έχει ικανοποιήσει. Αν έχεις "μικρόβιο" με τον ήχο τότε σίγουρα δεν θα σε καλύψει, αλλά ώς ένα βασικό ηχείο για να κάνεις την δουλειά σου και να έχεις έναν συμπαθητικό ήχο νομίζω πως είναι κομπλέ. 40κατι ευρώ που το είχα πάρει δεν το μετάνιωσα.

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την προταση! Θα το χρησιμοποιω και για μουσικη και για παιχνιδια ξεχασα να πω θα ηθελα να ειναι κ δυνατο για ενταση!!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κυριοι ευχαριστω για τις προτασεις σας αγοραστηκε το jbl charge 4 αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος και σκεφτομαι να αγορασω καποιο αλλο, η καποιο συστημα ηχειων 2.0 για ευκολη μεταφορα εχετε κατι να προτεινετε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για την προταση αλλα ειμαι σε μεγαλυτερο budget μιας και εδωσα το jbl charge 4..

Ψαχνω τωρα 2.0 ηχεια λογω φορητοτητας μιας και ταξιδευω, εχω δει αυτα

1) Creative GigaWorks T20 Series II

2) Creative T30

3) Creative GigaWorks T40 Series II

4) Bose Companion 2 Series III

5) Yamaha NX-50

Ποιο απο αυτα προτεινετε?

Επεξ/σία από Michaels_V2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Michaels_V2 είπε

Ευχαριστω για την προταση αλλα ειμαι σε μεγαλυτερο budget μιας και εδωσα το jbl charge 4..

Ψαχνω τωρα 2.0 ηχεια λογω φορητικοτητας μιας και ταξιδευω, εχω δει αυτα

2) Creative T30

5) Yamaha NX-50

Ποιο απο αυτα προτεινετε?

Aυτά τα ηχεία που παραθέτεις είναι αρκετά δυνατά αλλά βρίσκονται σε άλλο σύμπαν από πλευράς φορητότητας.

Από την στιγμή που δεν έχεις όριο στο μπάτζετ και θες να μετακινήσε καλύτερα κοίταξε την λύση εξωτερικής κάρτας ήχου ή φορητού ενισχυτή ακουστικών σε συνδυασμό με high end ακουστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.. θα μπαινουν απλα σε βαλιτσα 2 φορες το χρονο και θα στηνονται αυτο εννοω φορητοτητας, πιστευω δεν θα χω θεμα αν ειναι 2.0! Σε σχεση με το jbl charge 4 που ελεγε ισχυ 30 w αλλα πιστευω δν ειναι η πραγματικη του, ειναι πιο δυνατα αυτα?

Ποιο λετε απο αυτα για συνδεση με το asus gl702vs?

2) Creative T30

5) Yamaha NX-50

Επεξ/σία από Michaels_V2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγοραστηκε  εντελει τα creative T30 λογω μη χρησης καλωδιου και βαρους τους!

Επεξ/σία από Michaels_V2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...