leo6diam Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα, Ειμαι κατοχος του nissan qashqai 1.5 diesel pure drive μοντελο 2011. παρατηρησα χθες πως ο κλιματισμος εχει καποιο προβλημα.χωρις να εχω επιλεξει το dual εχω ρυθμισει την θερμοκρασια high,χωρις να εχω ανοιχτο το a/c,η δεξια πλευρα του συνοδηγου βγαζει κανονικα ζεστο ομως η πλευρα του οδηγου βγαζει κρυο.επισης με a/c ανοιχτο στους 21 βαθμους η πλευρα του συνοδηγου δεν βγαζει τοσο κρυο οσο η πλευρα του οδηγου .επισης εχω παρατηρησει οτι η πλευρα του συνοδηγου φυσαει πιο λιγο απο την πλευρα του οδηγου. τι μπορει να φταιει? ευχαριστω. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από leo6diam
meletis_m Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, leo6diam είπε Καλημερα, Ειμαι κατοχος του nissan qashqai 1.5 diesel pure drive μοντελο 2011. παρατηρησα χθες πως ο κλιματισμος εχει καποιο προβλημα.χωρις να εχω επιλεξει το dual εχω ρυθμισει την θερμοκρασια high,χωρις να εχω ανοιχτο το a/c,η δεξια πλευρα του συνοδηγου βγαζει κανονικα ζεστο ομως η πλευρα του οδηγου βγαζει κρυο.επισης με a/c ανοιχτο στους 21 βαθμους η πλευρα του συνοδηγου δεν βγαζει τοσο κρυο οσο η πλευρα του οδηγου .επισης εχω παρατηρησει οτι η πλευρα του συνοδηγου φυσαει πιο λιγο απο την πλευρα του οδηγου. τι μπορει να φταιει? ευχαριστω. Έχεις κοιταξει το φίλτρο καμπίνας σε τι κατάσταση είναι ; Έχει αλλαχτεί πρόσφατα?
leo6diam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 εχει αλλαχθει πριν 6 μηνες περιπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα