skiabox Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Οτι λέει ο τίτλος παιδιά. Προτείνετέ μου ένα καλό ημίγλυκο κόκκινο κρασί. Να μπορεί να βρεθεί κιόλας! Μην γράψετε κανένα σπάνιο. Ευχαριστώ.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν έμαθα ποτέ τι είναι ημίγλυκο, τι ξηρό κτλπ. Κάργα άσχετος. Με βάσει τον ουρανίσκο όμως δηλώνω υπεύθυνα : ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ φίλε. Το καλύτερο κόκκινο που έχω πιει, και αρκετά προσιτό. Το γκομενάκι θα είναι έτοιμο σε 10'.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 12 minutes ago, JiovanniGeorgeo said: Δεν έμαθα ποτέ τι είναι ημίγλυκο, τι ξηρό κτλπ. Κάργα άσχετος. Με βάσει τον ουρανίσκο όμως δηλώνω υπεύθυνα : ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ φίλε. Το καλύτερο κόκκινο που έχω πιει, και αρκετά προσιτό. Το γκομενάκι θα είναι έτοιμο σε 10'. Η Μαυροδάφνη ΔΕΝ είναι ημίγλυκο, είναι γλυκό! :p Τα ημίγλυκα/ημίξηρα/demi sec μπορούν εύκολα να σταθούν και μαζί με κάποια φαγητά ενώ τα γλυκά ...δύσκολα! On 23/09/2019 at 20:05, skiabox said: Οτι λέει ο τίτλος παιδιά. Προτείνετέ μου ένα καλό ημίγλυκο κόκκινο κρασί. Να μπορεί να βρεθεί κιόλας! Μην γράψετε κανένα σπάνιο. Ευχαριστώ. Για μένα τα καλύτερα ημίγλυκα (Demi sec) είναι κυρίως τα ροζέ! Από το κτήμα Θεοδωρακάκου έχω δοκιμάσει 1-2 ημίξηρα σε πολύ προσιτές τιμές (κάτω από 10 ευρώ προφανώς). Για κόκκινο: Πόρτο Καρράς Χρυσαλλίς (6-7 ευρώ) και το Zoe που είναι ροζέ και αφρώδες (11 ευρώ)
AristidisZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, billdanos είπε ημίγλυκα (Demi sec) Ημίξηρα εννοείς Συμφωνώ και εγώ για τα ροζέ πάντως, και εγώ τρέφω τεράστια συμπάθεια για το είδος και τα καταναλώνω συχνά Σε ημίξηρο ροζέ (φτηνό) εγώ θα πρότεινα του Μπουτάρη Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από AristidisZ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 9 minutes ago, AristidisZ said: Ημίξηρα εννοείς Συμφωνώ και εγώ για τα ροζέ πάντως, και εγώ τρέφω τεράστια συμπάθεια για το είδος και τα καταναλώνω συχνά Σε ημίξηρο ροζέ (φτηνό) εγώ θα πρότεινα του Μπουτάρη Ναι, απλοποίησα τις κατηγορίες για να μην τα μπλέξουμε περισσότερο. Και αυτό είναι σχετικά καλό. Κάπου στα 6 ευρώ νομίζω. Αν θέλουμε να πέσουμε και άλλο στην κατηγορία, αντέχεται και το "MOSTRA ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ" στα δύσκολα! Μαζί με το φαγητό όμως καλύτερα να μείνουμε στα ημίξηρα και να μην φτάσουμε στα ημίγλυκα! 1
speedman_26 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 43 minutes ago, billdanos said: Η Μαυροδάφνη ΔΕΝ είναι ημίγλυκο, είναι γλυκό! 😛 Τα ημίγλυκα/ημίξηρα/demi sec μπορούν εύκολα να σταθούν και μαζί με κάποια φαγητά ενώ τα γλυκά ...δύσκολα! Για μένα τα καλύτερα ημίγλυκα (Demi sec) είναι κυρίως τα ροζέ! Από το κτήμα Θεοδωρακάκου έχω δοκιμάσει 1-2 ημίξηρα σε πολύ προσιτές τιμές (κάτω από 10 ευρώ προφανώς). Για κόκκινο: Πόρτο Καρράς Χρυσαλλίς (6-7 ευρώ) και το Zoe που είναι ροζέ και αφρώδες (11 ευρώ) και το αμπελισιους το ροζε καλο ειναι για τα λεφτα του ειναι demi sec
AristidisZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι, απλοποίησα τις κατηγορίες για να μην τα μπλέξουμε περισσότερο. Και αυτό είναι σχετικά καλό. Κάπου στα 6 ευρώ νομίζω. Αν θέλουμε να πέσουμε και άλλο στην κατηγορία, αντέχεται και το "MOSTRA ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ" στα δύσκολα! Μαζί με το φαγητό όμως καλύτερα να μείνουμε στα ημίξηρα και να μην φτάσουμε στα ημίγλυκα! Εκεί στα 5.5 - 6€ παίζει σωστά Περίπου στα διπλά παίζει του Λαζαρίδη (Νίκος) που προσωπικά είναι από τα αγαπημένα οινοποιεία μου Επίσης (για τα γούστα μου βέβαια) έχει στον κρητικό (το S/M) ένα φτηνό ημίγλυκο ροζέ που βγαίνει σε 500ml μπουκάλι, νομίζω λέγεται Γόνιμη Τόπος, ή κάτι τέτοιο, και κοντά στα 2€ (και είναι πολύ καλύτερο από τη Μόστρα) ' Αφού σου αρέσει το είδος αν πας σε κρητικό να πάρεις να μου πεις και γνώμη 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 minutes ago, AristidisZ said: Εκεί στα 5.5 - 6€ παίζει σωστά Περίπου στα διπλά παίζει του Λαζαρίδη (Νίκος) που προσωπικά είναι από τα αγαπημένα οινοποιεία μου Επίσης (για τα γούστα μου βέβαια) έχει στον κρητικό (το S/M) ένα φτηνό ημίγλυκο ροζέ που βγαίνει σε 500ml μπουκάλι, νομίζω λέγεται Γόνιμη Τόπος, ή κάτι τέτοιο, και κοντά στα 2€ (και είναι πολύ καλύτερο από τη Μόστρα) ' Αφού σου αρέσει το είδος αν πας σε κρητικό να πάρεις να μου πεις και γνώμη Βασικά δεν τρελαίνομαι πολύ για ημίγλυκα και ημίξηρα, αλλά δεν λέω και όχι σε ορισμένες περιπτώσεις. Γενικότερα είμαι φαν των ροζέ/πορτοκαλί/λευκών ξηρών. Είχα ξεκινήσει (τον αλκοολισμό :p ) από τα κόκκινα αλλά η παλινδρόμηση και ο γαστρεντερολόγος μου είχαν άλλη άποψη...
skiabox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά για κόκκινο ημίγλυκο μιλάω πάντα μην μπερδεύεστε. Αυστηρά κόκκινο γιατί είναι το μόνο που έχει θετική επίδραση στο κυκλοφορικό. Το ξηρό δεν μου αρέσει καθόλου! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από skiabox
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 10 minutes ago, skiabox said: Παιδιά για κόκκινο ημίγλυκο μιλάω πάντα μην μπερδεύεστε. Αυστηρά κόκκινο γιατί είναι το μόνο που έχει θετική επίδραση στο κυκλοφορικό. Το ξηρό δεν μου αρέσει καθόλου! Ααααααα για φάρμακο το θες ε? 1
soundou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Ορφεας ροζε ημιγλυκο μ το ασημι ταμπελακι.( γτ εχει 3 διαφορετικα)σκοτωνει πολυ ωραιο.3€ .σκλαβενιτης
alekan77 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 26/9/2019 στις 4:26 ΜΜ, billdanos είπε Ααααααα για φάρμακο το θες ε? Οπότε το κόκκινο ημίγλυκο του lidl για γενοσημο που είναι και 1,5 λίτρο. Θα σε βγάλει πολύ καιρό. 2
kikos7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 https://fileloinon.gr/krasia/zitsa-roze-imiglyko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα