lipdim1973 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Παιδιά καλησπέρα σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας με το πρόγραμμα Nero Express. Η βοήθεια που θέλω από εσάς έχει σχέση με vcd. Όταν περάσω τα βίντεο που θέλω για να γραφτούν στο cd, και αμέσως μετά πατήσω επόμενο για να προχωρήσω παρακάτω, με βγάζει σε ένα μενού που φτιάχνει VCD ΜΕΝΟΥ,(όπως στα dvd που έχει επιλογή σκηνής). Όταν όμως πηγαίνω να κάνω την εγγραφή δεν κάνει τίποτα,μου βγάζει ένα μήνυμα ότι επεξεργάζεται τα αρχεία. Αλλά 2 μέρες να περιμένω δεν γίνετε τίποτα. Αν έχω απενεργοποιήσει την εντολή VCD ΜΕΝΟΥ γράφετε κανονικά το cd χωρίς βέβαια να μπαίνει κανένα μενού σε αυτό. Μήπως υπάρχει καμιά εντολή για να μπορείς να βάλεις το μενού αυτό και να γραφτεί το cd κανονικά ? Ελπίζω κάποιος να γνωρίζει την λύση. Ευχαριστώ Δημήτρης
shamanpk Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 sumvainoun kai stis kaluteres oikogeneies mhpws tha htan kalutera na xrhsimopioiseis kapio allo prog.(p.x. ulead dvd movie factory) pollh kalo ego me ayto kanw ta panta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.