AntiCambeR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το bandwidth που θα "τραβάει" αφορά μόνο πελάτες της Cosmote η και των άλλων εταιριών, Wind και Vodafone; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από AntiCambeR 1 1
svartevarg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το bandwidth που θα "τραβάει" αφορά μόνο πελάτες της Cosmote η και των άλλων εταιριών, Wind και Vodafone; Μόνο πελάτες cosmote 10 λεπτά πριν, likor είπε Δεν εχουμε υπογραψει οτι θελουμε το router μας να γινει δημοσιο wifi. Βασικα υπαρχουν εσοδα για τον ΟΤΕ απο το δικο μου ιδιοκτητο σπιτι που παρανομως εκπεμπει ο ΟΤΕ στο δρομο!!! Για την ωρα θα αφησουμε να εκπεμπει μεχρι να αρχισουν οι αγωγες εναντιον του ΟΤΕ. Νομίζω ότι θα υπάρξει διαμαρτυρία και δια της νομικής οδού. Βέβαια, έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους περιορισμός στο bandwidth για όσους χρησιμοποιούν (αν και εφόσον το κάνουν) τη σύνδεση του σπιτιού σου.
didicola Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, iskarm είπε Δεν υποστηρίζει rooted συσκευές. Κρίμα... χρησιμοποιησε το magisk hide και παιζει κανονικα
giannakis1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο router μου βλέπω ρυθμίσεις για 3 WiFi... το πρώτο ειναι με το ssid που εχω βάλει εγώ . Το δεύτερο λέγεται SSID3 και το τρίτο SSID4. Στο κινητό βλέπω το WiFi μου και μερικά άλλα... και ένα " COSMOTE WiFi Fon " που όταν κλείνω το router εξαφανίζεται... Προφανώς είναι το SSID2 που είναι ON by default και δεν μπορείς να πειράξεις τις ρυθμίσεις ....... Oύτε να δεις ποιές IP μπαίνουν στο router σου ... Ελπίζω να μην παίζει και θέμα ασφάλειας .... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από giannakis1983
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Με άλλα λόγια, "όταν το marketing προσπαθεί να σε πείσει ότι αξίζει το προτεινόμενο προιόν" (που ήταν, είναι θα παραμείνει το πιο ακριβό στην Ελληνική αγορά έναντι κάθε άλλης εταιρείας παροχής τηλεφωνικών - internet-ικών υπηρεσιών).
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Οι πάροχοι ας δημιουργήσουν πρώτα (βασικά) σημεία κάλυψης με σωστές (βασικές...) υποδομές για wifi isp για να μιλά κανείς για υπηρεσία. Τα υπόλοιπα είναι άνευ σχολιασμού για 1 εκατομμύριο wifi hotspot και marketing ορολογίες περί «υπηρεσίας».
basilis_k6 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 σε ένα μήνα φευγω απο την κοσμοτε ούτως η άλλως γιατι το ιντερνετ της ηταν οτι χειροτερο ειχα ποτε απο εποχη tellas. μετα το αμνημόνευτο "μια αποσυνδεση την ημέρα ειναι απολύτως δικαιολογημένη για την εταιρια μας" δεν εντυπωσιάζομαι με τίποτα. ουτε θελω να παιρνω wifi απο άλλους ουτε να δινω. εχω 10mbps και αυτα οποτε το θυμουνται. ας ασχοληθουνε να μας φτιάξουν τις συνδέσεις πριν τις κάνουνε "εκδιδόμενες".
Abudi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Συγγνώμη, δεν κατάλαβα. Για να μου παίρνει bandwith πρέπει να γραφτώ πρώτα ως δότης-χρήστης ή μπορεί να γίνει και εν αγνοία μου;
duende Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Abudi είπε Συγγνώμη, δεν κατάλαβα. Για να μου παίρνει bandwith πρέπει να γραφτώ πρώτα ως δότης-χρήστης ή μπορεί να γίνει και εν αγνοία μου; πρεπει να συμφωνησεις, εχει μια συντομη διαδικασια απ'ο,τι μου ειπε φιλος που το εκανε. λογικα μπορεις να δεις αν το εχεις αν σαρωσεις τα ασυρματα δικτυα και βρεις fon με ιδια ισχυ με το δικο σου και ακολουθως μεσα απο το μενου το ρουτερ σου 56 λεπτά πριν, giannakis1983 είπε Στο router μου βλέπω ρυθμίσεις για 3 WiFi... το πρώτο ειναι με το ssid που εχω βάλει εγώ . Το δεύτερο λέγεται SSID3 και το τρίτο SSID4. Στο κινητό βλέπω το WiFi μου και μερικά άλλα... και ένα " COSMOTE WiFi Fon " που όταν κλείνω το router εξαφανίζεται... Προφανώς είναι το SSID2 που είναι ON by default και δεν μπορείς να πειράξεις τις ρυθμίσεις ....... Oύτε να δεις ποιές IP μπαίνουν στο router σου ... Ελπίζω να μην παίζει και θέμα ασφάλειας .... σε ποια σελιδα τα βλεπεις αυτα? μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot?
giannakis1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, duende είπε πρεπει να συμφωνησεις, εχει μια συντομη διαδικασια απ'ο,τι μου ειπε φιλος που το εκανε. λογικα μπορεις να δεις αν το εχεις αν σαρωσεις τα ασυρματα δικτυα και βρεις fon με ιδια ισχυ με το δικο σου και ακολουθως μεσα απο το μενου το ρουτερ σου σε ποια σελιδα τα βλεπεις αυτα? μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot? Και όπως είπα υπάρχει και ένα δίκτυο με SSID "Cosmote WiFi Fon" που πηγάζει σίγουρα από το router μου που δεν υπήρχε πριν κάποιες μέρες .... 1
anifiend Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτή η επαναστατική "υπηρεσια" παίζει εδώ και χρόνια και ήταν και ένας από τους λόγους που δεν προχώρησα κάποια στιγμή σε συμβόλαιο Cosmote. Μάλιστα θυμάμαι τον πωλητή που μου το πλάσαρε ως έξτρα υπηρεσία μοναδική της Cosmote, αλλά όταν τον ρώτησα σχετικά με το πως γίνεται η σύνδεση και αν θα επηρεάζει το δικό μου router άρχισε να μου τα μασάει.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ πάντως έχω cosmote και το έχω απενεργοποιήσει ... Απλά αρκεί να κάνει κάποιος σύνδεση στη σελίδα της cosmote και να βρει την επιλογή cosmote my wifi και να πατήσει απενεργοποίηση ...
vrwmiaris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Γιατί δε το λένε να σας παρακολουθησουμε θέλουμε
tadegr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε Πάντως αν διαβάσετε τα σχόλια στην android έκδοση θα βάλετε τα γέλια (και τα κλάματα). Παίζει να μην έχει και καμιά θετική αξιολόγηση! --> https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.connect&showAllReviews=true Έτσι ακριβώς είναι αυτό και μόνο τα λέει όλα εφαρμογή σκουπίδι,ούτε αυτή ούτε η wifon δούλεψε ποτέ είπα κι εγώ επιτέλους καινούρια εφαρμογή ισως λειτουργήσει το wifi στον δρόμο αλλά δυστυχώς μου λέει οτι δεν εχω σταθερό ΟΤΕ έλεος και ένας τύπος απο ΟΤΕ απαντά στα μνμ σαν bot λέγοντας σε όλους τα ίδια (πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση να λυθεί το πρόβλημα) του γράφουμε όλοι οτι παίρνουμε αλλά δεν γνωρίζουν η δεν μπορούν να βοηθήσουν και αυτός απαντά πάρε τηλ να λυθεί το πρόβλημα 3 μήνες έμειναν και θα αλλάξω τον ΟΤΕ παιδιά είναι οτι χειρότερο είχα ποτέ Με άλλους παρόχους είχα 12mbs με ΟΤΕ έφτασα και 1.5mbs και ποτέ πάνω από 7 χειρότερος απο dial up κάποιες στιγμές, ειλικρινά ούτε δωρεάν δεν αντέχεις αυτή τη σύνδεση μακριά καμιά σχέση με ΟΤΕ που ξέραμε κάποτε Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από tadegr
sakk11 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Ρεζίλιδες είναι απλά, Κοντεύουμε να μπούμε στο 2020 και δεν μπορεί να μου δώσει ούτε καν απλή σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι μου γιατί δεν έχουν διαθέσιμες θύρες λένε.... Ίλιον περιοχή ραδιοφωνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα