pkatsou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, George1tsn είπε Και ποιος σου ειπε οτι το SSID2 κλεινει οταν κλεισεις το Wifi. Αν μπεις στις ρυθμισεις θα δεις οτι δεν εχεις προσβαση σε αυτο αλλα μονο στα 1,3,4, σαν να μην υπαρχει. Αν μπορει καποιος να το δει, εχω περιεργια. Το δικο μου παντως μετα απο αίτημα στο Mycosmote εκλεισε, αλλα οπως ειπα αν δεν ειχα δει απο εδω τι παιζει ακομα ανοιχτο θα ηταν. Κλείνοντας το wifi στη δική μου περίπτωση εξαφανίστηκε και το wifi fon. Αν δε συνέβαινε αυτό νομίζω το θέμα θα ήταν πιο σοβαρό. Αν δλδ κάποιος δεν ήθελε να έχει μέσα στο σπίτι του wifi αλλά μόνο Ethernet (γιατί πχ φοβόταν την ακτινοβολία του ρούτερ) ο ΟΤΕ θα τον υποχρέωνε να έχει με το στανιό wifi? Δε φαίνεται πολύ πιθανό κάτι τέτοιο. 1
eyw Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Καλό το FON, το χρησιμοποιώ. Συνιστάται. Δεν ξέρω αν η σύνδεση smartphone με το WiFi συνδρομητή θα καταναλίσκει (τα πανάκριβα) MB ούτε αν θα υπάρχει κάποιο τέλος ή νέα συνδρομή ή κρυφή χρέωση κάπου στα ψιλά γράμματα. Αν δεν υπάρχει κάτι ύπουλο και είναι όπως το φανταζόμαστε τότε μπράβο στον ΟΤΕ.
alan2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Με την υποστήριξη cosmote 13888 τι γινεται ? δεν απαντανε? οσο προσπάθησα δεν εβγαλα άκρη
Brainmorf Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/9/2019 στις 8:34 ΠΜ, alan2 είπε Με την υποστήριξη cosmote 13888 τι γινεται ? δεν απαντανε? οσο προσπάθησα δεν εβγαλα άκρη Ζήτησε από εδώ να επικοινωνήσουν : https://www.cosmote.gr/fixed/f2r ( Χρειάζεστε βοήθεια - επιλέγεις τον αριθμό και για το συγκεκριμένο θέμα ενδιαφέρον για Internet ). Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από Brainmorf
beatshooter Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Στις 25/9/2019 στις 9:06 ΠΜ, GKtr είπε Αυτό που έχουν περάσει στα ψιλά γράμματα είναι ότι στο κινητό πρέπει ντε και σονυ να έχεις επίσης cosmote αλλιώς δεν δουλεύει..εγώ δυστυχώς δεν έχω σήμα με την cosmote μέσα στο σπίτι και έτσι έχουμε όλοι Vodafone οπότε έχω φάει άκυρο.. Έχει ο πατέρας μου σύνδεση κινητής σε αυτούς και double play. Όμως ο άνθρωπος δεν έχει smartphone. Προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή από το κινητό μου, αλλά ποτέ δεν στέλνουν κωδικό στο νούμερο του πατέρα μου ώστε να κάνω εγγραφή στην εφαρμογή. Πρέπει λοιπόν να έχει και smartphone με την εφαρμογή ο συνδρομητής για να δουλέψει;
stivi1981 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 τις τελευταιες μερες δεν ξερω αν φταιει το fon αλλα η εξυπηρετηση στο 13888 ειναι της ταξεως του 30 λεπτου αναμονη..ευτυχως βαλανε την υπηρεσια που σε καλουνε αυτοι μετα πισω.. στο θεμα μας. παω σε φιλο προχθες μπαινω μεσω του φον στο δικτυο του. κανω speedtest μου κατεβαζει 18mb download.σερφαρω κανα 5 λεπτο ολα καλα...α λεω μια χαρα το φτιαξανε... μετα απο το 5 λεπτο αποσυνδεθηκε μονο του και δεν ξαναμπηκε ποτε..στο σπιτι ηταν συνδεμενα δυο κινητα ενα με φον και ενα χωρις.. απο εμενα ειναι ΟΧΙ λοιπον
kinezos69 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Έχω cosmote κινητό αλλά nova στο σπίτι. Μπορώ να κάνω χρήση της υπηρεσίας από το κινητό μου?
xarooos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Να ρωτησω παιδιά αν υπαρχει καπως καλός φίλος απο εδω να μας δωσεις έναν user and password να το χρησιμοποιήσουμε;;; κ να έχουμε ΝΕΤ Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα