leonproniknidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 23/9/2019 στις 6:22 ΜΜ, basilis_k6 είπε δεν θυμαμαι να με ρωτησε ο cosmote για να χρησημοποιησει κομμάτι του ανύπαρκτου bandwidth που εχω σπιτι για άλλους. Δηλαδη αν ο χρηστης απο κινητο βαλει να δει ενα βιντεο στο fb δεν θα εχω καν lag spikes? Πως απενεργοποιείτε αυτο στο ρουτερ μας οεο? αλλάζεις provider. Την είχα και εγώ την απορία. Ουσιαστικά μοιράζει τις συνδέσεις των πελατών της. Έξυπνο. Άσχετα αν εσύ δεν πολυκυκλοφορείς έξω θα μοιράζεις το bandwith σου θες δε θες. ΟΥΣΤ 1
infin1tyGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 5 minutes ago, leonproniknidis said: θα μοιράζεις το bandwith σου θες δε θες. Ε ναι, γι' αυτό άλλωστε υπάρχει και η δυνατότητα απενεργοποίησης.
leonproniknidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Ε ναι, γι' αυτό άλλωστε υπάρχει και η δυνατότητα απενεργοποίησης. Ναι αλλά λένε τα παιδιά ποιο πάνω ότι ενώ το απενεργοποιούν συνεχίζει να υπάρχει. Για λέγε...
infin1tyGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 38 minutes ago, leonproniknidis said: Ναι αλλά λένε τα παιδιά ποιο πάνω ότι ενώ το απενεργοποιούν συνεχίζει να υπάρχει. Για λέγε... Απλώς μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα ή να ξανακαλέσεις την υποστήριξη. Δεν θα σου το αφήσουν με το ζόρι ενεργοποιημένο αν δεν το θες.
George1tsn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Να προσθεσω κατι ακομα. Ο πελατης που πληρωνει για τη γραμμη εχει απόλυτη προτεραιότητα σε σχεση με αυτους που συνδέονται απο το ρουτερ ΤΟΥ, μεσω του Wfi FON Cosmote ειναι που με προβληματιζει ιδιαίτερα. Επειδη ακομα και με 50αρα γραμμη, η αδερφη μου καταφέρνει καμια φορα να την μπουκώσει απο το Wifi, ασχοληθηκα αρκετα με το QOS και τα priorities που εχει το ρουτερ της Cosmote. Εαν αυτη η "προτεραιότητα" που παιρνω στη ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ, ειναι οσο καλη η προτεραιότητα απο το QOS που εβαλα στο wifi που έχω για το σπιτι, οι ανθρωποι θελουν μπουνιες!
geostratis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Mετάφραση: οσοι δεν θελετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, βοήθειά σας ...
GKtr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό που έχουν περάσει στα ψιλά γράμματα είναι ότι στο κινητό πρέπει ντε και σονυ να έχεις επίσης cosmote αλλιώς δεν δουλεύει..εγώ δυστυχώς δεν έχω σήμα με την cosmote μέσα στο σπίτι και έτσι έχουμε όλοι Vodafone οπότε έχω φάει άκυρο.. 1
alan2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 23/9/2019 στις 7:59 ΜΜ, pirmen56 είπε Θα μπορούσες να βάλεις δικό σου ισχυρότερο ασύρματο router κλείνοντας εντελώς το WLAN του ΟΤΕ modem-router. Μιας που λες ότι έχεις και προβλήματα ταχύτητας. Δεν αποκλείεται να οφείλονται στην ποιότητα της σύνδεσης. Εγώ έτσι το έχω πάντως. Αν αλλάξει ρούτερ σε εκτος cosmoteδεν θα εχει σταθερη τηλεφωνά μετα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, alan2 said: Αν αλλάξει ρούτερ σε εκτος cosmoteδεν θα εχει σταθερη τηλεφωνά μετα. Με Fritz!Box δεν θα έχει θέμα. 1
nikangel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 23/9/2019 στις 6:22 ΜΜ, basilis_k6 είπε δεν θυμαμαι να με ρωτησε ο cosmote για να χρησημοποιησει κομμάτι του ανύπαρκτου bandwidth που εχω σπιτι για άλλους. Δηλαδη αν ο χρηστης απο κινητο βαλει να δει ενα βιντεο στο fb δεν θα εχω καν lag spikes? Πως απενεργοποιείτε αυτο στο ρουτερ μας οεο? Είμαι χρήστης της υπηρεσίας και εχω να πω πως ΜΟΝΟ εφόσον αιτηθεις για να συνδεθεις στην υπηρεσία η cosmote δίνει σε άλλους πρόσβαση στο bandwidth σου. Οπως εσυ εχεις πρόσβαση το ρούτερ των άλλων, έτσι και οι άλλοι έχουν πρόσβαση στο ρουτερ το δικο σου.
alan2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, GKtr είπε Αυτό που έχουν περάσει στα ψιλά γράμματα είναι ότι στο κινητό πρέπει ντε και σονυ να έχεις επίσης cosmote αλλιώς δεν δουλεύει..εγώ δυστυχώς δεν έχω σήμα με την cosmote μέσα στο σπίτι και έτσι έχουμε όλοι Vodafone οπότε έχω φάει άκυρο.. Πρεπει να εχεις και double play Cosmote
Xtheodor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Έχω μια λογική απορία ..... Γιατί δεν μας δίνει δωρεάν το ίντερνετ στο σπίτι, η με ένα απόλυτα ελάχιστο κόστος και μετά ας το μοιράσει όπου θέλει.... Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο λογικό, από τη στιγμή που θέλει να βγάλει χρήματα από το προϊών που μας έχει είδει πουλήσει....
pirmen56 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, alan2 είπε Αν αλλάξει ρούτερ σε εκτος cosmoteδεν θα εχει σταθερη τηλεφωνά μετα. Δεν ισχύει. Το δικό σου router απλά θα παίρνει internet από μια θύρα LAN του modem-router του ΟΤΕ. Σαν να ήταν κάποιο pc. Του ΟΤΕ θα λειτουργεί κανονικότατα, αλλά με το WLAN off. Μόνο ενσύρματα δηλαδή. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από pirmen56
George1tsn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Δεν ισχύει. Το δικό σου router απλά θα παίρνει internet από μια θύρα LAN του modem-router του ΟΤΕ. Σαν να ήταν κάποιο pc. Του ΟΤΕ θα λειτουργεί κανονικότατα, αλλά με το WLAN off. Μόνο ενσύρματα δηλαδή. Και ποιος σου ειπε οτι το SSID2 κλεινει οταν κλεισεις το Wifi. Αν μπεις στις ρυθμισεις θα δεις οτι δεν εχεις προσβαση σε αυτο αλλα μονο στα 1,3,4, σαν να μην υπαρχει. Αν μπορει καποιος να το δει, εχω περιεργια. Το δικο μου παντως μετα απο αίτημα στο Mycosmote εκλεισε, αλλα οπως ειπα αν δεν ειχα δει απο εδω τι παιζει ακομα ανοιχτο θα ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα