jmirko15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, pkatsou είπε Όπως ανέφερε σωστά ο @Brainmorf πας στο ρούτερ Local Network - FON Status. Δεν το είχα παρατηρήσει καθόλου ότι υπήρχε section μέχρι που το ανέφερε ο συμφορουμιτης Χμμ σε ποιο router; Εγώ πχ δεν έχω Local Network επιλογή αλλά Home network χωρίς τέτοια επιλογή/section..
allareas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, pkatsou είπε Όπως ανέφερε σωστά ο @Brainmorf πας στο ρούτερ Local Network - FON Status. Δεν το είχα παρατηρήσει καθόλου ότι υπήρχε section μέχρι που το ανέφερε ο συμφορουμιτης θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι. Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, crossmo είπε Όλη η πληροφορία υπάρχει εδώ, https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_wifi.html εύκολα προσβάσιμη και χωρίς την ανάγκη ερώτησης σε ένα forum που θα ακούσεις 50 διαφορετικές γνώμες, τις πιο πολλές φορές λάθος Αυτό που λέει "Σε κάθε επισκέπτη του spot αποδίδεται διαφορετική δημόσια IP διεύθυνση" ισχύει; Ξέρει κανείς, κι αν ναι, πώς το κάνουν; Στα πρακτικά, εγώ το καλοκαίρι βρέθηκα, για ένα μήνα, σε σπίτι σε επαρχιακή πόλη που εδώ και 2-3 χρόνια δεν μπορεί να βάλει σταθερό internet καμία εταιρία (δεν υπάρχουν γραμμές λέει στη γειτονιά, απαράδεκτο!) και παίζαμε μόνο με ένα φορητό 4G hotspot. Με λαπτοπ εγώ, μπήκα τελικά, για να μην φάω όλα τα data από το 4G πακέτο, σε Cosmote hotspot γειτονικού σπιτιού και τελικά πέρασα μια χαρά για ένα μήνα --- Έχει major κόφτη, ακόμα και άκυρες ώρες το download δεν πήγαινε πάνω από 400KBps, αν και το Netflix έπαιζε πάντα πολύ καλά. Δεν αφήνει να μπαίνουν άπειροι guests, νομίζω μόνο 2, οι υπόλοιποι τρώνε πόρτα (και ως εκ τούτου, δεν μπορούσαμε π.χ. να βάλουμε όλοι τα κινητά/tablets μας) Αν κι εγώ χρησιμοποιούσα credentials από την σύνδεση στο εξοχικό που κανείς, ποτέ δε θα μπει ως guest στη μέση του πουθενά που βρίσκεται και άρα το έχω αφήσει always on (από default on ήταν, δεν το ενεργοποίησε κάποιος από την οικογένεια ποτέ), είναι χρήσιμη υπηρεσία να την ενεργοποιεί κανείς πριν φύγει για μεγάλο διάστημα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει!
kostasbm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, crossmo είπε Δηλαδή δεν προχώρησες σε συμβόλαιο Cosmote για κάτι που θα μπορούσες εξ αρχής να μην το έχεις ενεργό? Αδέρφια, δεν σας υποχρεώνει καμμία Cosmote να μοιράσετε το bandwidth... απλά δεν ενεργοποιείτε την υπηρεσία, στο χέρι σας είναι... έλεος πια με τη μίρλα Διαβάζω ο καθένας το μακρύ του και κοντό του ενώ δεν έχει ενημερωθεί πλήρως, η υπηρεσία αυτή δεν είναι υποχρεωτική ούτε επιβάλλεται από τον πάροχο... αν θέλετε να παίρνετε όμως από το bandwith κάποιου άλλου για να έχετε σύνδεση παντού, κάτι πρέπει να δώσετε και σείς... Αυτό πάλι από που το συμπέρανες? Σε υποχρέωσε η τραγική Cosmote να μοιράσεις τη σύνδεση σου? τι σχέση έχει το σχόλιο περί κοινωνικής πολιτικής με τα λεφτά των άλλων? Αυτό που σου λέει είναι , αν θέλεις να παίρνεις δωρεάν σύνδεση όπου και αν βρίσκεσαι να δίνεις και συ κάτι ... αν δεν θέλεις να δίνεις γιατί θα πρέπει να παίρνεις από κάποιον άλλον ? Διασκεδαστικά δεν είναι τα σχόλια στο app, διασκεδαστικά είναι τα σχόλια όσων σπεύδουν να πετάξουν την εξυπνάδα τους για να μας δείξουν πόσο πονηροί είναι και δεν τους πιάνουν κορόιδα για κάτι που ούτε καν έχουν μπει στον κόπο να διαβάσουν τι είναι και πως λειτουργεί Όλη η πληροφορία υπάρχει εδώ, https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_wifi.html εύκολα προσβάσιμη και χωρίς την ανάγκη ερώτησης σε ένα forum που θα ακούσεις 50 διαφορετικές γνώμες, τις πιο πολλές φορές λάθος γιατι δινει ο ΟΤΕ κατι απο αυτο που υποσχεται ωστε να εμπιστευτει αυτα που λενε ?? ασ ειναι σωστος αυτος πρωτα στις υποχρεωσεις του και μετα να ζηταει (που στην ουσια πολλοι δεν ξερουν γιατι δεν τους το εχουν πει και οταν το παρουν χαμπαρι θα το κλεινουν) να τους δινεις το περισσευουμενο bandwith...... εννοειται οτι δεν υποχρεωνει κανεναν ,τους εχει ενημερωσει ομως??? 1
George1tsn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, crossmo είπε Δηλαδή δεν προχώρησες σε συμβόλαιο Cosmote για κάτι που θα μπορούσες εξ αρχής να μην το έχεις ενεργό? Αδέρφια, δεν σας υποχρεώνει καμμία Cosmote να μοιράσετε το bandwidth... απλά δεν ενεργοποιείτε την υπηρεσία, στο χέρι σας είναι... έλεος πια με τη μίρλα Διαβάζω ο καθένας το μακρύ του και κοντό του ενώ δεν έχει ενημερωθεί πλήρως, η υπηρεσία αυτή δεν είναι υποχρεωτική ούτε επιβάλλεται από τον πάροχο... αν θέλετε να παίρνετε όμως από το bandwith κάποιου άλλου για να έχετε σύνδεση παντού, κάτι πρέπει να δώσετε και σείς... Αυτό πάλι από που το συμπέρανες? Σε υποχρέωσε η τραγική Cosmote να μοιράσεις τη σύνδεση σου? τι σχέση έχει το σχόλιο περί κοινωνικής πολιτικής με τα λεφτά των άλλων? Αυτό που σου λέει είναι , αν θέλεις να παίρνεις δωρεάν σύνδεση όπου και αν βρίσκεσαι να δίνεις και συ κάτι ... αν δεν θέλεις να δίνεις γιατί θα πρέπει να παίρνεις από κάποιον άλλον ? Διασκεδαστικά δεν είναι τα σχόλια στο app, διασκεδαστικά είναι τα σχόλια όσων σπεύδουν να πετάξουν την εξυπνάδα τους για να μας δείξουν πόσο πονηροί είναι και δεν τους πιάνουν κορόιδα για κάτι που ούτε καν έχουν μπει στον κόπο να διαβάσουν τι είναι και πως λειτουργεί Όλη η πληροφορία υπάρχει εδώ, https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_wifi.html εύκολα προσβάσιμη και χωρίς την ανάγκη ερώτησης σε ένα forum που θα ακούσεις 50 διαφορετικές γνώμες, τις πιο πολλές φορές λάθος Η υπηρεσια που "δεν ειναι υποχρεωτικη" για καποιο λογο ηταν ενεργοποιημενη σε μενα απο μονη της, δεν θυμαμαι να συμφωνησα. Ειδα εδω στο forum την ανακοινωση και μπηκα στο mycosmote να την απενεργοποιησω. Το ρουτερ παλι εκπέμπει και τωρα που μιλαμε wifi fon με "status OK". Τώρα που το ξερω θα το τρέξω μεχρι να μου το κλείσουν, δεν με νοιαζει πως θα το κανουν αλλα θελω να κλεισει. Αν πχ δεν εμπαινα αυτη τη βδομαδα στα νεα εδω να το δω, και χανοταν οι ανακοινωση απο τις νεες μετα απο 2 μερες, εγω χαμπαρι δεν θα ειχα παρει. Προφανως και ειμαι εντελως αντιθετος, ουτε να δωσω ουτε να παρω θελω την "προτοποριακη" υπηρεσια, παρόλα αυτα ημουν μεσα στο κολπο χωρις να ξερω και κατα τυχη εμαθα. 2
LSZ1988 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οποιος εχει την καλοσυνη και την διαθεση να μας πει για το local setting γιατι στο speedport plus δεν το βρισκω πουθενα (εννοειται το home network ? ) Συγγνωμη αν ειμαι offtopic αλλα τις τελευταιες ημερες οι γραμμες ειναι σαν να χωρευουν τον χωρό του ζαλόγγου συν οτι νομιζω οτι το wifi παθαινει εγκεφαλικα ανα 15' Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από LSZ1988
shadowlike Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ας είναι καλά οι χαζούληδες συνδρομητές της cosmote που την πληρώνουν με το παραπάνω για να εκμεταλλεύεται αυτή μέρος της σύνδεσης τους. Στην υγεία μας βρε παιδιά, που λέει και ο μάστορας της τηλε-ταβέρνας σε κρατική τηλεόραση. 1
aris1986 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 ΟΤΕ εχεις ποιοτητα ομως! Χαχαχα ποτε ξανα!
Brainmorf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jmirko15 είπε Χμμ σε ποιο router; Εγώ πχ δεν έχω Local Network επιλογή αλλά Home network χωρίς τέτοια επιλογή/section.. Το speedport 2i έχουν στείλει , για το Plus δεν γνωρίζω. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Brainmorf 1
jmirko15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Brainmorf είπε Το speedport 2i έχουν στείλει , για το Plus δεν γνωρίζω. Το Plus έχω και εγώ σαν τον @LSZ1988 και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή..
CheOnWeb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 18 minutes ago, jmirko15 said: Το Plus έχω και εγώ σαν τον @LSZ1988 και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή.. Και ‘γω τα ίδια αλλά υποθέτω ότι επειδή δεν έχω κινητό COSMOTE, δεν εμφανίζεται καν η υπηρεσία.
GnsP Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Έφτιαξα cosmote id, πρόσθεσα το αφμ και το σταθερο, αλλά δε μου εμφάνιζε τον αριθμό. Μπήκα στο τσατ και μου είπαν ότι θα μπορώ να το βλέπω από τον επόμενο λογαριασμό. Τεσπα, μου είπαν να το απενεργοποιήσουν αυτοί χωρίς ερωτήσεις και ότι θα πάρει 24 ώρες. Μετά από 5 λεπτά βλέπω ότι το εμφανίζει. Το θέμα είναι ότι εγώ έκανα ανανέωση προχθές και ενεργοποιήθηκε αυτόματα. Σε άλλο σταθερό που κοίταξα είναι απενεργοποιημένο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, pkatsou είπε Μήπως θα μπορούσες να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω? Γιατί βρίσκω το my wifi αλλά απαιτεί να κάνεις ενεργοποίηση της υπηρεσίας πρώτα Έχει γραφτεί και σε άλλο μέρος του φόρουμ η απάντηση και γι αυτό παραθέτω το thread σε όποιον θέλει να το επισκεφτεί!
pepis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Πρέπει να έχεις και σταθερό και κινητό τηλέφωνο στην cosmote, για να λειτουργήσει το καινούργιο App ή φτάνει μόνο το σταθερό;;;
CheOnWeb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 minutes ago, pepis said: Πρέπει να έχεις και σταθερό και κινητό τηλέφωνο στην cosmote, για να λειτουργήσει το καινούργιο App ή φτάνει μόνο το σταθερό;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα