Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία πράγματα. Πως τη λένε την παροιμία ?

"Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι"

Cosmote = τζάμπα μάγκας

Εννοείται πως βρίσκει και τα κάνει, αφού λειτουργεί ως ιδιώτης - νταβατζής.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά φρου φρου και αρώματα, ουσία τίποτα. Υπάρχει χρόνια η υπηρεσία. Χωρίς ιδιαίτερη επιτυχια. Αν θέλεις την "ακυρώνεις" πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας το παλιότερο ρούτερ, που και πιο ποιοτικό ηταν. Στο χάρτη θα σε δείχνει ακόμα χρήστη της υπηρεσίας. Εξού και το ένα εκατομμύριο σημεία...

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Νομίζεις πως το performance είναι μόνο το bandwidth; Σοβαρά τώρα; Το ότι τα ρούτερ αυτά έχουν απειροελάχιστο CPU και μνήμη και κάτι τραγικά Access Point δε σου λέει τίποτα; 

Θέλειςνα σου δώσουν άλλα 20mbit δώρο με άλλες 50 mac address να δούμε τι θα γίνει το QoS;

Για το Qos μπορω να σου πω οτι ξερω πολυ καλα τι ισχύει, οχι μονο σε μια γραμμη αλλα και σε Load balance με 4 γραμμες και 300 χρηστες και οχι με draytek  αλλα σε mikrotik με κανονρς γραμμένους " στο χερι"γι'αυτό άλλωστε στο γραφείο αλλάξα ρουτερ( όχι του provider αλλά το mikrotik, από 951 σε ccr1009) όταν άρχισα να παίζω με QoS σε multiwan.  Παρόλα αυτά εγώ δεν το χρησιμοποιώ για online gaming και εννοειται οτι ορισμένες φορές ψιλοσερνεται η δεν συνδέεται με την μια, αλλά από τις 10 φορες την μια εχω θεμα.δεν έχω πρόβλημα ούτε στο sharing που κάνω ( οι γείτονες έχουν όλοι 50αρες και δεν είμαστε πάνω στον δρομο) ενώ εδώ που μένω ειναι μόνο παππούδες που δεν ασχολούνται. Αν ήμουν σε κεντρικό σημείο Ναι, εδώ Κλάιν. Παρόλα αυτά μιας και το έθιξες, σε χαλάει το ρούτερ του ΟΤΕ για το free hotspot και QoS και συνεχίζεις με το ίδιο router? Το κλείνεις μέσα από τις υπηρεσιες στην σελίδα τους νομίζω και τέλος! Τέλος δεν ξέρω πόσους χρήστες επιτρέπει παραπάνω στο hotspot, μπορεί να βάζει 30 μπορεί να βάζει 5, ενώ κατά τα γνωστά τα ρούτερ του ΟΤΕ δεν χρειάζονται 50 χρήστες για να κολλήσουν αλλά 10 και πολλούς λέω. Εγώ μπορεί να ειμαι τυχερός αλλα ελλείψει γραμμης σε διαβεβαιω οτι παιζει καλυτερα απο την wind που είχα!

Δημοσ.

Καλημέρα.

Να ρωτήσω κάτι για το θέμα της ασφάλειας.

Αν κάποιος που συνδέθηκε στο δικό μου ρούτερ μέσω της εφαρμογής wifi Fon-Best Connect app κάνει κάτι παράνομο, πχ κατεβάζει βίντεο παιδικής προνογραφίας, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα θεωρήσει ότι το κατέβαζα εγώ; ( Δηλαδή θα φαίνεται η δική μου ip? )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, anifiend είπε

Αυτή η επαναστατική "υπηρεσια" παίζει εδώ και χρόνια και ήταν και ένας από τους λόγους που δεν προχώρησα κάποια στιγμή σε συμβόλαιο Cosmote. Μάλιστα θυμάμαι τον πωλητή που μου το πλάσαρε ως έξτρα υπηρεσία μοναδική της Cosmote, αλλά όταν τον ρώτησα σχετικά με το πως γίνεται η σύνδεση και αν θα επηρεάζει το δικό μου router άρχισε να μου τα μασάει.

Δηλαδή δεν προχώρησες σε συμβόλαιο Cosmote για κάτι που θα μπορούσες εξ αρχής να μην το έχεις ενεργό?

Αδέρφια, δεν σας υποχρεώνει καμμία Cosmote να μοιράσετε το bandwidth... απλά δεν ενεργοποιείτε την υπηρεσία, στο χέρι σας είναι... έλεος πια με τη μίρλα 

Διαβάζω ο καθένας το μακρύ του και κοντό του ενώ δεν έχει ενημερωθεί πλήρως, η υπηρεσία αυτή δεν είναι υποχρεωτική ούτε επιβάλλεται από τον πάροχο... αν θέλετε να παίρνετε όμως από το bandwith κάποιου άλλου για να έχετε σύνδεση παντού, κάτι πρέπει να δώσετε και σείς...

cosmote wifi.jpg

10 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Άμα θες στείλε ενα pm.

Διαβασα τα σχόλια στο app. Δεν μπορώ να πω, είναι διασκεδαστικά. Παρόλα αυτά , η τραγική c0smote απλα εκμεταλλεύεται και την τελευταία σταγόνα από τους συνδρομητές της. Λίγο χρόνο θέλω ακόμη να λήξει το συμβόλαιο και να τη χαιρετήσω. Κάπως το έλεγε κάποιος κάποτε: Κοινωνική πολιτική με τς λεφτά των άλλων ; Κάπως έτσι.

Αυτό πάλι από που το συμπέρανες? Σε  υποχρέωσε η τραγική Cosmote να μοιράσεις τη σύνδεση σου? τι σχέση έχει το σχόλιο περί κοινωνικής πολιτικής με τα λεφτά των άλλων? Αυτό που σου λέει είναι , αν θέλεις να παίρνεις δωρεάν σύνδεση όπου και αν βρίσκεσαι να δίνεις και συ κάτι ... αν δεν θέλεις να δίνεις γιατί θα πρέπει να παίρνεις από κάποιον άλλον ? 

Διασκεδαστικά δεν είναι τα σχόλια στο app, διασκεδαστικά είναι τα σχόλια όσων σπεύδουν να πετάξουν την εξυπνάδα τους για να μας δείξουν πόσο πονηροί είναι και δεν τους πιάνουν κορόιδα για κάτι που ούτε καν έχουν μπει στον κόπο να διαβάσουν τι είναι και πως λειτουργεί

1 ώρα πριν, dimitrisem είπε

Καλημέρα.

Να ρωτήσω κάτι για το θέμα της ασφάλειας.

Αν κάποιος που συνδέθηκε στο δικό μου ρούτερ μέσω της εφαρμογής wifi Fon-Best Connect app κάνει κάτι παράνομο, πχ κατεβάζει βίντεο παιδικής προνογραφίας, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα θεωρήσει ότι το κατέβαζα εγώ; ( Δηλαδή θα φαίνεται η δική μου ip? )

Όλη η πληροφορία υπάρχει εδώ,

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_wifi.html

εύκολα προσβάσιμη και χωρίς την ανάγκη ερώτησης σε ένα forum που θα ακούσεις 50 διαφορετικές γνώμες, τις πιο πολλές φορές λάθος

Cosmote 2.jpg

Επεξ/σία από crossmo
  • Like 4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, crossmo είπε

Όλη η πληροφορία υπάρχει εδώ,

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_wifi.html

εύκολα προσβάσιμη και χωρίς την ανάγκη ερώτησης σε ένα forum που θα ακούσεις 50 διαφορετικές γνώμες, τις πιο πολλές φορές λάθος

Cosmote 2.jpg

Έχεις δίκιο. Το είχα διαβάσει στο site της Cosmote αλλά το ξέχασα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα πρέπει να πηδάμε στις αυλές και τα μπαλκονια για καλύτερο wifi σήμα ??????????????

μονο μην με πετύχει κανα ντομπερμαν και αντε μετά να του εξηγήσεις οτι και εσύ έχεις cosmote !!!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν έχεις ενεργοποιήσει την εφαρμογή στο κινητό σου (χωρίς να έχεις καταφέρει ποτέ να συνδεθείς) , είναι σαν να δηλώνεις ότι το επιτρέπεις να χρησιμοποιήσουν το router σου για το best connect;

Αν ναι, πως απενεργοποιείς την υπηρεσία (για να μην σου κόβει bandwidth)?

Επεξ/σία από allareas
Δημοσ.

Για να καταλάβω, αν δεν έχεις κάνει ως τώρα τίποτα (ούτε Wifi Fon, ούτε Cosmote best app ούτε κανένα κέρατο που τους πέταγε) δε χρειάζεται να κάνεις κάτι για να βγεις από την υπηρεσία αυτη, σωστά; Δεν ενεργοποιείται από μόνη της

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, allareas είπε

αν έχεις ενεργοποιήσει την εφαρμογή στο κινητό σου (χωρίς να έχεις καταφέρει ποτέ να συνδεθείς) , είναι σαν να δηλώνεις ότι το επιτρέπεις να χρησιμοποιήσουν το router σου για το best connect;

Αν ναι, πως απενεργοποιείς την υπηρεσία (για να μην σου κόβει bandwidth)?

ακολούθησα την παρακάτω διαδικασία, οπότε λογικά είμαι ΟΚ ή όχι;

Μπορώ να κάνω αποσύνδεση από την εφαρμογή;
Ναι, υπάρχει η επιλογή αποσύνδεσης από την ενότητα Προφίλ της εφαρμογής (πατώντας πάνω δεξιά στις τρεις τελείες). Με την αποσύνδεση χρήστη, χάνονται οι ρυθμίσεις και τα στατιστικά χρήσης, ενώ σταματάει και η λειτουργία της εφαρμογής.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, crossmo είπε

Σε  υποχρέωσε η τραγική Cosmote να μοιράσεις τη σύνδεση σου?

Η υπηρεσία είναι by default ενεργοποιημένη για νέες συνδέσεις. Πόσοι από αυτούς που μοιράζουν το bandwidth τους το κάνουν συνειδητά και πόσοι θα το έκλειναν αν το γνώριζαν; Ο περισσότερος κόσμος θεωρώ πως έχει άγνοια και το εκμεταλλεύονται για να διαφημίζουν ότι έχουν πολλά "hotspots".

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, allareas είπε

ακολούθησα την παρακάτω διαδικασία, οπότε λογικά είμαι ΟΚ ή όχι;

Μπορώ να κάνω αποσύνδεση από την εφαρμογή;
Ναι, υπάρχει η επιλογή αποσύνδεσης από την ενότητα Προφίλ της εφαρμογής (πατώντας πάνω δεξιά στις τρεις τελείες). Με την αποσύνδεση χρήστη, χάνονται οι ρυθμίσεις και τα στατιστικά χρήσης, ενώ σταματάει και η λειτουργία της εφαρμογής.

Αυτό λογικά αφορά την εφαρμογή αλλά όχι το ρούτερ σου. Το έκανες και είδες ότι σταμάτησε να εκπέμπει και το wifi fon στο ρούτερ σου?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, pkatsou είπε

Αυτό λογικά αφορά την εφαρμογή αλλά όχι το ρούτερ σου. Το έκανες και είδες ότι σταμάτησε να εκπέμπει και το wifi fon στο ρούτερ σου?

Πως το βλέπω αυτό;

Δημοσ.

Όπως ανέφερε σωστά ο @Brainmorf πας στο ρούτερ Local Network - FON Status. Δεν το είχα παρατηρήσει καθόλου ότι υπήρχε section μέχρι που το ανέφερε ο συμφορουμιτης 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Γιατί δε το λένε να σας παρακολουθησουμε θέλουμε

Ναι γιατί αυτό περιμένανε. Μοιράζεις την ήδη υπάρχουσα σύνδεση σου. Οπότε αν θέλουν σε "παρακολουθούν" από αυτήν που ήδη έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...