mpentenis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην πολυκατοικία που μένω ο ΟΤΕ δεν μπορεί να φέρει γραμμή, έχω cosmote Στο γραφείο και χρησιμοποιώ το fon δωρεαν στο σπίτι από κάποιο γείτονα..... Όπως λέει και στο site τους αλλά στα @@ σας μην διαβασετε, χρησιμοποιεί την περίσσια και όχι όλη την γραμμή. Αυτό είναι πολύ εύκολο με queues, αφού σηκώνει 2ο δίκτυο και subnet, αν βάλεις προτεραιότητα στο ένα έναντι του αλλού τέλος! Τώρα έχω αυτή την ταχύτητα αλλά άλλη στιγμή βλέπω 3/0.75..... ακόμα και στις διακοπές όπου έβρισκε fon Μόνο του συνδεόταν, όπως λέει και ο τύπος στην διαφήμιση! Μαμάτη υπηρεσία!!! Ένα hotspot είναι μέσω ppp και τέλος! Υπόψιν παίζει και χωρίς την εφαρμογή, αν βάλετε credentials της συνδρομής ανοίγει το landing page και τα βρισκρι αυτόματα.... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από mpentenis
pkatsou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, nosmtx είπε Εγώ πάντως έχω cosmote και το έχω απενεργοποιήσει ... Απλά αρκεί να κάνει κάποιος σύνδεση στη σελίδα της cosmote και να βρει την επιλογή cosmote my wifi και να πατήσει απενεργοποίηση ... Μήπως θα μπορούσες να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω? Γιατί βρίσκω το my wifi αλλά απαιτεί να κάνεις ενεργοποίηση της υπηρεσίας πρώτα
duende Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, pkatsou είπε Μήπως θα μπορούσες να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω? Γιατί βρίσκω το my wifi αλλά απαιτεί να κάνεις ενεργοποίηση της υπηρεσίας πρώτα αρα δε χρειαζεται να κανεις κατι. δεν ειναι ενεργοποιημενο απο default, εκτος και αν ηταν επιλεγμενο στο συμβολαιο και δε το προσεξε καποιος η εν αγνοια του τον ψαρεψαν και το εκανε
pkatsou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, duende είπε αρα δε χρειαζεται να κανεις κατι. δεν ειναι ενεργοποιημενο απο default, εκτος και αν ηταν επιλεγμενο στο συμβολαιο και δε το προσεξε καποιος η εν αγνοια του τον ψαρεψαν και το εκανε Το πρόβλημα είναι ότι παρατήρησα ότι έχω ενα δίκτυο cosmote wifi fon το οποίο έχει ίδια ισχύ σήματος με το δικό SSID και εξαφανίζεται όταν κλείνω το ρούτερ. Οπότε ή έχει ενεργοποιηθεί χωρίς να το έχω επιλέξει ή υπήρχε στο συμβόλαιο τικαρισμενο και δεν το παρατήρησα. Γι αυτό ρωτάω πως μπορεί να γίνει απενεργοποίηση.
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, comfuzio είπε Εγώ πάλι έχω fon εδώ και χρόνια και μπαίνω χωρίς να έχω cosmote στο σπίτι, αλλάζει κάτι με αυτό τώρα; EDIT: όχι δεν αλλάζει Άμα θες στείλε ενα pm. Διαβασα τα σχόλια στο app. Δεν μπορώ να πω, είναι διασκεδαστικά. Παρόλα αυτά , η τραγική c0smote απλα εκμεταλλεύεται και την τελευταία σταγόνα από τους συνδρομητές της. Λίγο χρόνο θέλω ακόμη να λήξει το συμβόλαιο και να τη χαιρετήσω. Κάπως το έλεγε κάποιος κάποτε: Κοινωνική πολιτική με τς λεφτά των άλλων ; Κάπως έτσι. 1
filetos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ας αφήσει τις μ@lkiews η Cosmote-μονοπώλιο και ας δώσει επιτέλους προγράμματα unlimited data στο λαό , όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες πολιτισμένες χώρες . 1 1
pao13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 αν θέλει η cosmote θέλει να μοιράζει το δικό μου internet μπορεί να με πληρώνει η απλά μπορεί να κάνει δικό της
infin1tyGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 14 minutes ago, pao13 said: αν θέλει η cosmote θέλει να μοιράζει το δικό μου internet μπορεί να με πληρώνει η απλά μπορεί να κάνει δικό της Ή απλώς μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να μην μπορείς κι εσύ να μπεις σε άλλα hotspot όταν δεν θα είσαι σπίτι.
jmirko15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Ή απλώς μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να μην μπορείς κι εσύ να μπεις σε άλλα hotspot όταν δεν θα είσαι σπίτι. Πωπω μεγάλη απώλεια..
sakisbates Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μετά το wind one η cosmote προσπαθεί να δώσει "απεριόριστο" internet.Φυσικά όμως κάνεις δεν θέλει να μοιραστεί το internet του με τσαμπατζήδες ακόμα κι αν η cosmote εγγυάται ότι οι οικιακοί χρήστες δεν θα έχουν απώλεια bandwidth.
infin1tyGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 5 minutes ago, jmirko15 said: Πωπω μεγάλη απώλεια.. Μα δεν το είπα ως καμιά τρομερή απώλεια. Εξήγησα απλώς πώς δουλεύει η υπηρεσία και ότι υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης γιατί φαίνεται να το τραγικοποιούν οι περισσότεροι.
jmirko15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Μα δεν το είπα ως καμιά τρομερή απώλεια. Εξήγησα απλώς πώς δουλεύει η υπηρεσία και ότι υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης γιατί φαίνεται να το τραγικοποιούν οι περισσότεροι. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις με σιγουριά άμα είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Π.χ. εγώ το είχα απενεργοποιήσει από την αρχή αλλά τώρα που βλέπω τα WiFi υπάρχει ένα WiFi Fon με ίδιο σήμα με το δικό μου (full) και κανένα άλλο δίκτυο..
Brainmorf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, pkatsou είπε Το πρόβλημα είναι ότι παρατήρησα ότι έχω ενα δίκτυο cosmote wifi fon το οποίο έχει ίδια ισχύ σήματος με το δικό SSID και εξαφανίζεται όταν κλείνω το ρούτερ. Οπότε ή έχει ενεργοποιηθεί χωρίς να το έχω επιλέξει ή υπήρχε στο συμβόλαιο τικαρισμενο και δεν το παρατήρησα. Γι αυτό ρωτάω πως μπορεί να γίνει απενεργοποίηση. Υπάρχει πιθανότητα να έχει φάει σκάλωμα το modem γι' αυτό κάνε ένα αντίγραφο των ρυθμίσεων που έχεις στην συσκευή και factory reset. Επίσης τσέκαρε στις ρυθμίσεις Local Network - FON Status , αν λέει OK σημαίνει ότι εκπέμπει αλλιώς θα αναφέρει NOT OK.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, mpentenis είπε Στην πολυκατοικία που μένω ο ΟΤΕ δεν μπορεί να φέρει γραμμή, έχω cosmote Στο γραφείο και χρησιμοποιώ το fon δωρεαν στο σπίτι από κάποιο γείτονα..... Όπως λέει και στο site τους αλλά στα @@ σας μην διαβασετε, χρησιμοποιεί την περίσσια και όχι όλη την γραμμή. Αυτό είναι πολύ εύκολο με queues, αφού σηκώνει 2ο δίκτυο και subnet, αν βάλεις προτεραιότητα στο ένα έναντι του αλλού τέλος! Τώρα έχω αυτή την ταχύτητα αλλά άλλη στιγμή βλέπω 3/0.75..... ακόμα και στις διακοπές όπου έβρισκε fon Μόνο του συνδεόταν, όπως λέει και ο τύπος στην διαφήμιση! Μαμάτη υπηρεσία!!! Ένα hotspot είναι μέσω ppp και τέλος! Υπόψιν παίζει και χωρίς την εφαρμογή, αν βάλετε credentials της συνδρομής ανοίγει το landing page και τα βρισκρι αυτόματα.... Νομίζεις πως το performance είναι μόνο το bandwidth; Σοβαρά τώρα; Το ότι τα ρούτερ αυτά έχουν απειροελάχιστο CPU και μνήμη και κάτι τραγικά Access Point δε σου λέει τίποτα; Θέλειςνα σου δώσουν άλλα 20mbit δώρο με άλλες 50 mac address να δούμε τι θα γίνει το QoS;
pkatsou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Brainmorf είπε Υπάρχει πιθανότητα να έχει φάει σκάλωμα το modem γι' αυτό κάνε ένα αντίγραφο των ρυθμίσεων που έχεις στην συσκευή και factory reset. Επίσης τσέκαρε στις ρυθμίσεις Local Network - FON Status , αν λέει OK σημαίνει ότι εκπέμπει αλλιώς θα αναφέρει NOT OK. Το fon status γράφει ΟΚ οπότε προφανώς εκπέμπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα