Cell_7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν θυμαμαι να με ρωτησε ο cosmote για να χρησημοποιησει κομμάτι του ανύπαρκτου bandwidth που εχω σπιτι για άλλους. Δηλαδη αν ο χρηστης απο κινητο βαλει να δει ενα βιντεο στο fb δεν θα εχω καν lag spikes? Πάντα έχεις εσύ ως κάτοχος προτεραιότητα στο bandwidth σου. Όχι δεν θα έχεις lag spikes γιατί τα δικά σου πακέτα θα είναι με μεγαλύτερη προτεραιότητα. 2 1
basilis_k6 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Cell_7 είπε Πάντα έχεις εσύ ως κάτοχος προτεραιότητα στο bandwidth σου. Όχι δεν θα έχεις lag spikes γιατί τα δικά σου πακέτα θα είναι με μεγαλύτερη προτεραιότητα. μακαρι. παντως 3 μέρες τωρα εχω το χειροτερο ιντερνετ που ειχα ποτε. 1 1
Billator Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, carolosjk είπε Το wifi-fon πάντως ήταν άθλιο όσες φορές είχα αποπειραθεί να συνδεθώ. Μόνο να φορτώσεις κανά δρομολόγιο λεωφορείου και τίποτα "ελαφρή" έκανε, κι αυτό όχι πάντα. Τώρα δεν έχω cosmote στο σπίτι δυστυχώς για να το δοκιμάσω αυτό. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Δουλεύει καλύτερα; Εγώ το wifi-fon χωρίς να είμαι συνδρομητής (οπότε πλήρωνα για την πρόσβαση) με έσωσε και ήταν πολύ καλές οι ταχύτητες του σε στιγμές έκτακτης ανάγκης. Στο σύνολο καμιά 10αριά φορές το είχα χρησιμοποιήσει σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα. Απλά όταν κάποιος έμπαινε και χρειαζόταν το bandwidth με πετούσε και διάλεγα απλά άλλο point. 45 λεπτά πριν, nick_gr2 είπε Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε μη πελάτες COSMOTE επί πληρωμή. Δηλαδή ξαναπουλάει το δικό μου bandwidth που ήδη τους πληρώνω... Το να το δίνει στους ήδη πελάτες, ΟΚ, μπορεί να το δίνει σαν υπηρεσία και ενδεχομένως να εξυπηρετεί και κάποιους. Αλλά το να μου κόβει bandwidth για να παράγει extra κέρδος μου φαίνεται λίγο too much. Πατάνε στον πόνο και την ανάγκη κάποιου όπου δεν αρκεί απλά το mobile internet για να εξυπηρετηθούν ούτε μπορούν να τρέχουν σε ιντερνετ καφέ. Αν και ακριβό εγώ θα το ξαναχρησιμοποιούσα αν το είχα ανάγκη. Πολλά περισσότερα θα έχανα αν δεν μπορούσα να μπω εκείνη την στιγμή στο ιντερνετ. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από Billator
PeterMay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Τα 50 MBps θα γινουν ποτε στανταρ η εχουμε ακομα καμια 10ετια μπροστα μας? 1
ktlk21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Παπαριες,,ουτε πριν δουλευε ..μου εβγαζε τους κωδικους λαθος...στο ρουτερ μου ενεργοποιημενο κανονικα και στο mycosmote ...
pirmen56 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε δεν θυμαμαι να με ρωτησε ο cosmote για να χρησημοποιησει κομμάτι του ανύπαρκτου bandwidth που εχω σπιτι για άλλους. Δηλαδη αν ο χρηστης απο κινητο βαλει να δει ενα βιντεο στο fb δεν θα εχω καν lag spikes? Πως απενεργοποιείτε αυτο στο ρουτερ μας οεο? Θα μπορούσες να βάλεις δικό σου ισχυρότερο ασύρματο router κλείνοντας εντελώς το WLAN του ΟΤΕ modem-router. Μιας που λες ότι έχεις και προβλήματα ταχύτητας. Δεν αποκλείεται να οφείλονται στην ποιότητα της σύνδεσης. Εγώ έτσι το έχω πάντως. 2 1
aris1986 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 τι αηδια θεε μου. Το θυμαμαι τοτε που ειχα cosmote. WifiOn πως λεγοταν... Δεν εκανε για τιποτα. Πανε να το επαναφερουν ελπιζω να ριξουν ολοι ακυρο να αποσυρθει ξανα στο χρονοντουλαπο. Δεν μπορεσαν να πιασουν την wind με τα "απεριοριστα" δεδομενα και επανεφεραν την σαχλαμαρα... Τσαμπα στο R&D και στην εφαρμογη που εριξαν...
Jeiko_22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε δεν θυμαμαι να με ρωτησε ο cosmote για να χρησημοποιησει κομμάτι του ανύπαρκτου bandwidth που εχω σπιτι για άλλους. Δηλαδη αν ο χρηστης απο κινητο βαλει να δει ενα βιντεο στο fb δεν θα εχω καν lag spikes? Πως απενεργοποιείτε αυτο στο ρουτερ μας οεο? Δεν χρειάζεται να σε ρωτήσει! Είναι μέσα στο συμβόλαιο, αν θες συμφωνείς.Πες ότι θες από ‘κει και πέρα, ξεκάθαρη άγνοια θα πώ εγώ. 1 1
giannakis1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Με 5Mbps στο Μοσχάτο (Μέσα στην Αθήνα) και θέλουν να μοιράζω και την γραμμή με WiFi .... Ούτε 1080p βίντεο δεν μπορώ να δώ καλά καλά ..... Ξεφτίλες.... 2
Razor333 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Απο αυριο ενα εκατομμυριο συνδρομητες θα ψαχνουν το χαμενο bandwidth.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε Δεν χρειάζεται να σε ρωτήσει! Είναι μέσα στο συμβόλαιο, αν θες συμφωνείς.Πες ότι θες από ‘κει και πέρα, ξεκάθαρη άγνοια θα πώ εγώ. γράφει δηλαδη στο συμβόλοιο οτι η εταιρια μπορεί αν θελει να μου φέρει τους φίλους της να παιζουν στο wifi μου? δεν ειμαι σπιτι να το διαβασω γιαυτο ειπα "δεν θυμαμαι να με ρωτησε" 1
Silverage Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε γράφει δηλαδη στο συμβόλοιο οτι η εταιρια μπορεί αν θελει να μου φέρει τους φίλους της να παιζουν στο wifi μου? δεν ειμαι σπιτι να το διαβασω γιαυτο ειπα "δεν θυμαμαι να με ρωτησε" Το γράφει. 1
Jeiko_22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε γράφει δηλαδη στο συμβόλοιο οτι η εταιρια μπορεί αν θελει να μου φέρει τους φίλους της να παιζουν στο wifi μου? δεν ειμαι σπιτι να το διαβασω γιαυτο ειπα "δεν θυμαμαι να με ρωτησε" Κάντους μήνυση! Εγώ σου απάντησα τώρα αν βγάζει άλλο νόημα αυτό που έγραψα, θα καταλάβουν οι υπόλοιποι.
likor Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν εχουμε υπογραψει οτι θελουμε το router μας να γινει δημοσιο wifi. Βασικα υπαρχουν εσοδα για τον ΟΤΕ απο το δικο μου ιδιοκτητο σπιτι που παρανομως εκπεμπει ο ΟΤΕ στο δρομο!!! Για την ωρα θα αφησουμε να εκπεμπει μεχρι να αρχισουν οι αγωγες εναντιον του ΟΤΕ. 1
hasiotis_john Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπορούν να σου ""πάρουν ίντερνετ"" χωρίς την άδειά σου. Για να χρησιμοποιήσει κάποιος την υπηρεσία αυτή θα πρέπει να μπει με τα στοιχεία του στην σελίδα της cosmote να πάει στις υπηρεσίες και να επιλέξει το Cosmote My Wifi. Μετά σου βγάζει πεδίο που σε καλωσορίζει στην ....μεγαλύτερη κοινότητα wifi στον κόσμο 😛 και σου λέει να επιλέξεις αν συμφωνείς να γίνεις και συ μέλος. (όροι χρήσης) Φαντάζομαι αν κάποιος δεν έχει μπει στην κοινότητα και δεν έχει αποδεχτεί την υπηρεσία δεν θα είναι και "δότης" ίντερνετ. (έτσι λέω εγώ τώρα, ας το επιβεβαιώσει κάποιος γιατί τώρα τελευταία βλέπω αρκετό κόσμο στα σκαλιά μου και σκαλίζει τα κινητά του, χαχαχα. Θα τους πετάω νερό από αύριο!) Πάντως αν διαβάσετε τα σχόλια στην android έκδοση θα βάλετε τα γέλια (και τα κλάματα). Παίζει να μην έχει και καμιά θετική αξιολόγηση! --> https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.connect&showAllReviews=true Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από hasiotis_john 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα