BRAXOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 ξαφνικο προβλημα και θελω τα φωτα σας. Σε win10 σε ολα τα παιχνιδια μου κανει minimize στο desktop χωρις κανενα error. εκανα σκαναρισμα για ιους αλλα τιποτα. Εχετε καποια λυση;
GReaperEx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δες μήπως αυτό λύσει το πρόβλημα σου. https://www.askvg.com/fix-apps-and-programs-automatically-minimize-in-windows-10/
GReaperEx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Χμμ, μάλλον απίθανο, αλλά μήπως έχει χαλάσει το πληκτρολόγιο και στέλνει μια στο τόσο Alt-Tab ή το πλήκτρο των Windows ή κάτι παρόμοιο?
BRAXOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 οχι το τσεκαρα και αυτο. εβγαλα τα παντα απο επανω και δοκιμασα 2 πληκτρολογια αλλα τιποτα! εν τοι μεταξυ μου εβγαλε ενα ερορ στο generic superspeed usb. τα εβγαλα ολα επανω αλλα παλι τιποτα.
GReaperEx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Ίσως κάποιο από αυτά να σε βοηθήσει. https://www.thewindowsclub.com/games-minimizing-to-desktop-window
BRAXOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 τα εκανα και αυτα. εν το μεταξυ ενω εχω κανονικα ηχο , τρεχω να δω το troubleshoot και ενω παιζει κανονικα ο ηχος μου βγαζει κιτρινο θαυμαστικο και λεει οτι δεν καταφερε να τα φτιαξει ολα. Στο device manager δεν εχει κανενα κιτρινο θαυμαστικο. Ξαναπερασα τους drivers της καρτας γραφικων αλλα παλι τιποτα. Να ρωτησω αν δεν βγαλω ακρη, γινεται restore στα windows ή τσαμπα ο κοπος; πρεπει να ξανακανω εγκατασταση win απο την αρχη;
GReaperEx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Έχεις ιδέα από πότε άρχισε αυτό να γίνεται περίπου? Μήπως καταφέρουμε να βρούμε τι το προκάλεσε...
BRAXOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 σημερα μου το εκανε. εν το μεταξυ πριν 3 ημερες αγορασα κλειδακι για τα win10 γιατι μεχρι τωρα ειχα ενα παρανομο... δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο. τωρα του κανω επανεγκατασταση και βλεπουμε... παντος οτι λυση εχω βρει στο νετ δεν μου κανει τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα